• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۷۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

برخورد قاطع دستگاه قضا با مخلان امنیت در استان

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه ظرفیت ها برای اجرای نظم باید به کار گرفته شود .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، حجت الاسلام مزارعی در شورای پیشگیری از وقوع جرم در استان بابهره گرفتن از همه ظرفیت ها برای اجرای نظم در جامعه بیان اینکه باید از همۀ ظرفیت ها برای ایجادامنیت در جامعه بهره گرفت گفت: قانون فضا را برای مخلان نظم ناامن می کند .

 وی افزود : اشراری که با اسلحه سرد مانند قمه و چاقو  موجبرعب در جامعه می شوند، محارب هستند و با آنان مطابق قانون برخورد قضایی می شود .

رئیس کل دادگستری استان به تبعید مخلان نظم عمومی به نقاط دور افتاده کشور اشاره کرد و افزود : با برخورد قضایی فضای عمومی برای این دسته از مجرمان ناامن شده است .

 وی همچنین با اشاره به برخی گزارش ها مبنی بر  توزیع مشروبات الکلی و مواد مخدر توسط تعدادی از متخلفان در استان گفت:  شناسایی این افراد در دستور کار قرار دارد و به زودی با آنها برخورد قضایی می شود.

حجت الاسلام مزارعی به نزدیک شدن ایام بازگشایی مدارس و دانشگاه ها هم اشاره کرد و گفت:توجه به برقراری نظم و امنیت بعنوان مطالبه ی مهم جامعه و خانواده ها برای پیشگیری از آسیب ها ضروری است .

وی گفت: نظارت بر خوابگاه های دانشجویی و لزوم ممانعت از پذیرش افراد غیر دانشجو در این اماکن و همچنین تامین سرویس های خدماتی بسیار ضروری است . 

رئیس کل داد گستری استان با اشاره به نزدیک شدن فصل سرما خواستار تعین تکلیف گاز رسانی به خانوارهای ساکن در دو منطقۀ اراضی تعاونی فرمانداری در اکبر آباد و منطقه بلکو در 20 روز آینده شد .
علی لدنی مدیر عامل شرکت آبفای شهری استان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: با حمایت قضایی از مجموع حدود 13هزار انشعاب غیر مجاز آب و فاضلاب تا کنون بیش از 6هزار و 300 انشعاب غیر مجاز جمع آوری شده است .
تقوی نماینده حقوقی شرکت برق استان نیز گفت: هم اکنون 17 درصد انرژی برق توسط متخلفان تلف می شود که با تمهیدات اندیشیده شده این میزان تا پایان امسال به کمتر از سیزده درصد کاهش می یابد .
وی همچنین از وجود سه هزار پرونده ی سوء استفاده از انرژی برق در شورای حل اختلاف و دیگر مراجع قضایی خبر داد و گفت:
به منظور جلوگیری از سوء استفاده متخلفان تاکنون 61 کیلومتر کابل خود نگهدار نصب و سیم مسی از مسیر شبکه ها جمع آوری شده است .

صیدالی مدیر عامل شرکت گاز استان هم با مثبت ارزیابی کردن شیوه های حمایتی ادارات خدمات رسان در جمع آوری انشعاب های غیرمجاز خواستار برنامه ریزی برای گاز رسانی به ساکنان حاشیه نشین شهر یاسوج در دو منطقۀ اراضی تعاونی فرمانداری در اکبر آباد و منطقه بلکو با بیش از 50 خانوار شد .

هادی زارع پور مدیر کل آموزش و پرورش استان به برنامه های آموزش و پرورش برای استقبال از دانش آموزان اشاره کرد و گفت: با تدوین برنامه های پیشگیرانه، فضایی مملو ازنشاط و سلامت روحی برای دانش آموزان در سال تحصیلی پیش رو فراهم می شود .
متقیان مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان هم  گفت: این اداره کل مصمم است تا از ادامه فعالیت عمرانی دستگاه هایی که اصول ایمنی و استاندارد سازی را رعایت نمی کنند جلوگیری کند.
در این نشست  وضعیت استاندارد سازی در استان به ویژه ساختمان ها، مهد های کودک ها، آسانسور و شهر بازی و همچنین بررسی زمین تعیین شده برای آرامستان در شهر سی سخت و انشعاب های غیر مجاز مورد بحث قرار گرفت.

د ر این نشست نمایندگان نیروی انتظامی و سپاه آمادگی خود را برای تامین امنیت و نشاط عمومی جامعه اعلام کردند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)