انتقاد آیت الله مکارم شیرازی از اجرای کنسرت در قم
آیت الله مکارم شیرازی از اجرای کنسرت در شهر قم انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به دنبال اجراى کنسرت در قم که با حواشى زشت و نگران کننده همراه بود ، آیت الله مکارم شیرازى از مراجع تقلید ، مدیر کل ارشاد قم را احضار و ضمن اعتراض از وی توضیح خواست.
مدیر کل ارشاد قم هم ضمن عذرخواهى، تصریح کرد: هرگز این گونه برنامهها تکرار نخواهد شد.
آیت الله مکارم شیرازی همچنین تاکید کرد: تصور من این است که وزارت ارشاد گرفتار یک سلسله محاسبات نادرست از وضع جامعه شده است و گمان مىکند این کارها به نفع دولت است در حالى که آثار سوءاش روز به روز آشکارتر مىشود
این مرجع تقلید افزود: گویا وزارت ارشاد اجراى کنسرت را در همه شهرها و حتى در قم که قداست خاص آن بر هیچ کس پوشیده نیست با آن حواشى زننده از واجبترین واجبات خود مىشمرد، که این همه روى آن پافشارى و سرمایهگذارى مىکنند و توجه ندارند که این کار موجب تضعیف دولت و فاصله گرفتن از مراجع دینى و آثار نامطلوب در برنامه های آینده خواهد داشت
آیت اله مکارم شیرازی گفت: اگر بنا است برنامههایى براى شادى جوانان اجرا شود، مىتوان با هماهنگى خبرگان از حوزه علمیه برنامههایى خالى از هر گونه مسائل خلاف شرع و هماهنگ با فرهنگ اسلامى تنظیم کرد، نه اینکه چشم و گوش بسته دنبال فرهنگهاى غربى افتاد.
این مرجع تقلید در ادامه بااشاره به عملکرد وزاررت ارشاد تصریح کرد: متاسفانه وزارت ارشاد نه تنها در اینجا به بیراهه مىرود در موارد مختلف دیگرى نیز نشانههاى آن دیده مىشود که امیدواریم بیدار شوند .