• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۱۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹
بین الملل » مقاومت
رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي؛

بازداشت 17 فلسطینی در کرانه باختری

نظامیان رژيم صهیونیستي در يورش به مناطق مختلفي از کرانه باختري رود اردن دستکم هفده فلسطینی را بازداشت کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ جديدترين اخبار و رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.

بازداشت 17 فلسطيني در کرانه باختري

به گزارش شبکه تلويزيوني المیادین؛ برخی رسانه های رژيم صهيونيستي اعلام کردند نظامیان اسرائيلي شب گذشته هفده فلسطینی را در کرانه باختری رود اردن بازداشت کردند.

رژیم صهیونیستی 20 فسلطینی را در کرانه باختری بازداشت کرد
رژیم صهیونیستی بیست فلسطینی از جمله مدیر دفتر شبکه ماهواره ای قدس را در کرانه باختری رود اردن بازداشت کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، چهار نفر از بازداشت شدگان از فعالان رسانه ای هستند که مدیر دفتر شبکه ماهواره ای قدس یکی از آنهاست. اشغالگران همچنین تجهیزات روزنامه نگاران از جمله خودروهایشان را توقیف کردند.
خبرنگار شبکه العالم در گزارشی از بیره، گفت رژیم صهیونیستی با پیگیری مداوم بازداشت ها در فلسطین، در پی القای این مطلب است که در این سرزمین هیچ فردی مصونیت ندارد. آنان این بار چهار نفر از فعالان بخش رسانه را بازداشت کرده اند، این چهار نفر وابسته به شبکه ماهواره ای قدس هستند و یکی از آنها مدیر دفتر این شبکه است.
همسر مدیر دفتر شبکه ماهواره ای قدس می گوید، یازده نظامی وارد خانه ما شدند و پس از پرس و جو او و خودروی شبکه را با خود بردند.
در سال جدید فشار اشغالگران بر خبرنگاران به بالاترین حد خود رسیده است، ضرب و جرح خبرنگاران و بازداشت آنان بخشی از این فشارهاست، آنان بیش از 20 خبرنگار را بازداشت کردند و این خبرنگاران در زندان های اسرائیل به سر می برند. جرم بسیاری از این خبرنگاران تلاش برای اطلاع رسانی آزاد بوده است.
منتصر حمدان عضو دبیرخانه اتحادیه خبرنگاران در فلسطین می گوید: «این اقدامات برنامه ریزی شده است و در عالی ترین سطح رژیم اشغالگر درباره آن تصمیم گیری می شود، هدف آنان ممانعت از انتقال آزاد اخبار و حقایق است.»
خبرنگار العالم در پایان گزارش افزود، از نگاه اشغالگران بهای اطلاع رسانی دقیق بازداشت یا قتل است، آنان معتقدند فلسطینیان نباید حقایقی را که در سرزمینشان رخ می دهد برای جهانیان بیان کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
رژیم صهیونیستی به حفاری ها در اطراف مسجد الاقصی، با هدف یهودی سازی قدس ادامه می دهد
رژیم صهیونیستی با تداوم حفاری ها و حفر تونل های متعدد در مجاورت مسجد الاقصی همچنان پیگیر سیاست یهودی سازی قدس اشغالی است.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، خضر شاهین خبرنگار العالم در قدس اشغالی گزارش داد، حدود شصت و چهار مورد حفاری و تونل سازی در جهات چهارگانه مسجد الاقصی در حال پیگیری است. به این تعداد باید تونل جدیدی را اضافه کرد که از فضای زیرین منطقه وادی الربابه در شهرک سلوان آغاز می شود و تا بخش های زیرین صحن های مسجد الاقصی امتداد می یابد. حفر این تونل موجب نشست زمین در برخی مناطق و ایجاد شکاف هایی در منازل فلسطینیان مقیم مجاور آن شده است. تونلی که کابینه های مختلف رژیم اشغالگر و همچنین گروههای شهرک نشین همواره پیگیر آن بوده و هستند و در واقع تلاش می کنند با پیگیری چنین طرح هایی هدف اصلی خود یعنی تخریب مسجد الاقصی و بنای معبد ادعایی سلیمان را به جای آن محقق سازند. یکی از فلسطینیان ساکن مسیر این تونل می گوید:«در روزهای اول شکاف های ظریفی در دیوار منزل ما پدیدار شده بود اما به مرور زمان ، چنانچه می بینید، شکاف ها عمیق تر شدند و حتی دیوار پشت منزل ما فرو ریخته است. حدود چهل منزل در این منطقه همین شرایط را دارند.»
خبرنگار العالم افزود، در چارچوب تداوم طرح یهودی سازی، شهرداری رژیم اشغالگر در قدس فرصتهای شغلی بسیاری ایجاد کرده است تا بتواند طرح توسعه شهرک سازی را با عنوان میراث تاریخی یهودیان یمنی، در شهرک سلوان پیگیری کند. این طرح در چارچوب توسعه شهرک سازی در جنوب مسجد الاقصی و با ادعای اینکه مالکیت تاریخی این منطقه در سالهای قبل از 1948 به یهودیان یمنی تعلق داشت، پیگیری می شود. این طرح از نزدیک ترین طرح های شهرک سازی به مسجد الاقصی است و شامل صد و پنجاه واحد مسکونی می شود.
فخری ابوذیاب عضو کمیته دفاع از املاک و مستغلات سلوان به العالم گفت: «اشغالگران می خواهند منازل این منطقه را مصادره و سپس کمربندی از شهرک نشینان را در اطراف مسجد الاقصی مستقر کنند، این اقدام شبیه نوعی طوفان است، اشغالگران می خواهند اطراف مسجد الاقصی را از هم تفکیک کنند و با این شیوه این مکان مقدس را به تسلط خود در آورند.»
در گزارش العالم آمده است، هم زمان با چنین سیاست هایی، طرح های یهودی سازی قدس اشغالی با حکایاتی جعلی از معبد ادعایی پیگیری می شود، حکایاتی که توام با افسانه ها و خرافاتی است که با اهداف سیاسی ترویج می شود. اهدافی که به واقع فلسطین و قدس را مورد تهدید قرار داده اند و با استناد به بدترین شیوه در جعل تاریخ پیگیری می شوند تا از این طریق اهداف اشغالگرانه و استعمارگرایانه یهودی سازی محقق شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی ۱۶۴ طرح در کمیته ویژه طرح‌های اشتغال‌زایی استان کرمانشاه
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
مرد میدان، شهید سید علی از رضا آباد شیروان 
استاندار مازندران ، تصمیم‌گیری برای توسعه منطقه بر پایه نظر کارشناسان
پاسداشت زبان فارسی باید به مطالبه و حرکت ملی تبدیل شود
کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خمین
مدیریت آب اولویت نخست کشاورزی اهر
بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات صنعت برق از مشترکان
اعزام ۷۰۰ دانش آموز از فارس به کربلای ایران
آبادان میزبان مسابقات کشتی کشوری
قلع و قمع بنا‌های غیر مجاز احداث شده در شاهرود
روایت امداد رسانی نخستین گروه جهادی در کتاب دوباره فردوس
اعلام جدول اجرایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان بوشهر
بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه؛ راهیابی ایران به رده بندی
ورزشکار تهرانی فاتح لیگ سنگنوردی کشور
۱۶ مصدوم در ۳ حادثه رانندگی در جاده‌های فارس
کشت پاییزه گندم در شهرستان قروه
بهره برداری از ۶ طرح آبرسانی در دزفول
لوموند: ایران با بدترین خشکسالی شش دههٔ گذشته روبه‌روست
کاهش تلفات تولید اولویت دامپزشکی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)