• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۸۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۵
اجتماعی » جامعه و شهری
در شهر زیر مینی شرکت متروی تهران؛

اجرای برنامه‌های فرهنگی روز جهانی قدس

شهر زیر زمینی شرکت مترو روز جمعه دهم خردادماه ۹۸ در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برنامه‌های متنوع فرهنگی را در ایستگاه‌های منتخب متروی تهران برگزار می‌کند

اجرای برنامه‌های فرهنگی روز جهانی قدسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما "مدیریت ارتباطات شرکت بهر ه برداری مترو" با ا اعلام این خبر افزود: هدف از اجرای این برنامه‌ها افزایش آشنایی بیشتر با فلسفه و ماهیت انقلاب اسلامی و تقویت روحیه استکبار ستیزی با محوریت قدس و فلسطین است.
همزمان با روز جهانی قدس، شرکت بهره برداری متروی تهران، مسافران و شرکت کنندگان در راهپیمایی شاهد اجرای نمایش میدانی مردان نقره‌ای با انجام حرکات مفهومی و نمادین مرتبط با فلسطین، اجرای سرود و همخوانی توسط گروه‌های دانش آموزی با موضوع روز قدس و نیز اجرای پرده خوانی و تبیین روند اشغال سرزمین فلسطین از زمان اشغال خواهند بود.
به منظور نشان دادن مظلومیت ملت فلسطین و واقعیت پشت پرده حمایت‌های استکبار جهانی از رژیم اشغالگر قدس در ایستگاه‌های مسیر راهپیمایی نمایشگاه‌های عکس و کاریکاتور با عنوان "حقوق بشر آمریکایی"برپا می‌شود. همچنین پرچم کشور‌های جهان اسلام با محوریت فلسطین، در ایستگاه‌های پرتردد برافراشته می‌شود.
شرکت بهره برداری متروی تهران در این روز با توزیع سربند مقاومت که مزین به شعار "سرباز ۲۰۴۰" در میان کودکان و نوجوانان است از آن‌ها نسبت به شرکت در پویش به سوی قدس دعوت و درخواست می‌شود تصاویر خود را در مسابقه‌ای که به همین منظور اجرا می‌گردد ارسال کنند و برنده جوایز ویژه این پویش شوند.
طراحی و رسم پرچم رژیم اشغالگر قدس در مسیر حرکت مسافران، تهیه و پخش نماهنگ، ایجاد فضای بصری مناسب با روز جهانی قدس از تمامی نمایشگر‌های ایستگاه‌ها از دیگر برنامه‌هایی است که به مناسبت روزجهانی قدس در مترو اجرا می‌شود.
 
افزایش ۶ درصدی حضور دوچرخه سواران در ایستگاه‌های متروی تهران و حومه
مدیر عامل شرکت بهره برداری متروگفت در اردیبهشت ماه ۹۸ شاهد رشد ۶ درصدی دوچرخه سواران در متروی تهران و حومه بودیم.
فرنوش نوبخت نایب رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه تا پایان فروردین ماه ۹۸ متروی تهران میزبان بیش از هزار و ۴۰۰ مسافر دوچرخه سوار بود، افزود: در اردیبهشت ۹۸ هزار و ۸۶۰ نفر با دوچرخه از مترو استفاده کردند که نسبت به پنج ماه ابتدایی که این طرح اجرا شد با رشد بیش از ۶ درصدی روبرو شدیم.
وی تصریح کرد: با اجرای طرح ترکیبی مترو و دوچرخه در آذرماه سال ۹۷ برای نخستین بار در کشور، این امکان برای علاقمندان به دوچرخه سواری به وجود آمد که سفر‌های درون شهری خود را با استفاده از این طرح انجام دهند. این طرح برای تشویق شهروندان به استفاده از دوچرخه اجرایی و خوشبختانه با استقبال خوب شهروندان روبرو شده است.
دستورالعملی از سوی شرکت بهره برداری متروی تهران وحومه برای استفاده از دوچرخه در ایستگاه‌های مترو به منظور استفاده صحیح از این وسیله حمل و نقل پاک تدوین شد تا حضور دوچرخه سواران در واگن‌های مترو خللی در تردد دیگر مسافران ایجاد نکند.
در حال حاضر در تمام روز‌های هفته به غیر از ساعت ۶ و ۳۰ تا ۹ و ۳۰ دقیقه و از ساعت ۱۶ تا ۱۹ که اوج تردد مسافری محسوب می‌شود، دوچرخه سواران می‌توانند با دوچرخه‌های تاشو با ابعاد ۳۰×۶۰×۹۰ وارد شبکه مترو شوند.
نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در خصوص ورود دوچرخه‌های معمولی به واگن‌های مترو گفت: ورود با دوچرخه‌های معمولی نیز در روز‌های جمعه و ایام تعطیل و ۱۳ روز اول فروردین مجاز است و تنها دلیل محدود کردن ورود دوچرخه‌های معمولی در روز‌های تعطیل، خلوتی ایستگاه‌ها و قطارهاست چرا که با توجه به حجم بالای مسافر که در طول هفته از مترو استفاده می‌کنند امکان ورود دوچرخه به واگن‌ها وجود ندارد.
دوچرخه سوارانی که از دوچرخه‌های عادی استفاده می‌کنند فقط مجاز به ورود به واگن‌هایی هستند که با برچسب‌هایی بر روی بدنه قطار مشخص شده است، ولی دوچرخه سوارانی که از دوچرخه‌های تاشو استفاده می‌کنند مجاز به ورود به تمامی واگن‌ها هستند.
استفاده از این طرح به ویژه در تابستان می‌تواند برای گردش در اماکن دیدنی پایتخت بسیار مورد استفاده باشد؛ چرا که گستردگی خطوط متروی تهران به خصوص در مناطق مرکزی باعث شده تا اغلب مناطق گردشگری با مترو در دسترس باشد. از علاقمندان به دوچرخه سواری دعوت می‌شود با استفاده از این امکان در تابستان به گردش در مناطق دیدنی پایتخت بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با در اختیار قرار دادن امکانات ایستگاه‌های خطوط، زمینه استفاده از دوچرخه را برای استفاده کنندگان این وسیله نقلیه پاک فراهم آورده و در تلاش است با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی در این زمینه مشوق مناسبی برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)