• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
برای مقابله با کرونا

ضرورت تلاش مضاعف برای تحقیقات پژوهشی

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری بر تلاش مضاعف به منظور انجام دادن تحقیقات پژوهشی برای مقابله با کرونا تاکید کرد.

ضرورت تلاش مضاعف برای تحقیقات پژوهشیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری؛ دکتر علی اکبر ولایتی در نشست شورای پژوهشی این بیمارستان که با حضور پزشکان، اعضاء هیئت علمی و جمعی از متخصصان برگزار شد با اشاره به شیوع گسترده و جهانی ویروس کرونا و گذشت بیش از ۲ ماه از شروع اپیدمی در ایران، بر ضرورت توجه و انجام دادن پژوهش در این خصوص تاکید کرد و گفت: با توجه به تسلط نسبی به دست آمده در امور درمانی و موفقیت‌های قابل توجهی که در کنترل بیماری برغم وجود نکات مبهم در تشخیص، درمان و کنترل این بیماری وجود دارد، لازم است تا شورای پژوهشی پژوهشکده سل و بیماری‌های ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، اولویت‌های پژوهشی مرتبط با بیماری کووید ۱۹ را مورد توجه بیشتری قرار دهد و در مسیر علمی و انجام دادن تحقیقات گسترده اقدامات جدی را دنبال کند.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری افزود: برغم اقدامات صورت گرفته درباره این بیماری نوپدید، ضرورت توسعه فعالیت‌های جدی انکارناپذیر است که در درجه اول فراهم کردن امکانات درمانی، تدارک مکان‌های مناسب و مجهز به دستگاه‌های مورد نیاز بیماران و تامین دارو‌های موثر برای کاهش آسیب هاست.
وی با اشاره به تلاش‌های خستگی ناپذیر پزشکان و کادر درمانی و تقدیر از آنان تاکید کرد: خوشبختانه در این باره پزشکان، پرستاران و همه کادر درمانی از بیش از ۲ ماه پیش تا کنون در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا تلاش کرده اند و توفیقات چشمگیری هم به دست آمده است به طوری که میزان فوت مبتلایان بستری در بخش و آی سی یو حدود ۱۵ درصد متوسط آمار موجود در جهان بوده و در بیمارستان مسیح دانشوری کمتر از ۸ درصد است.
دکتر ولایتی اقدام دیگری را که باید در کنار این امر صورت گیرد، انجام دادن پژوهش در کارایی دارو‌ها و مجموعه‌های دارویی تجویز شده در درمان بیماران به عنوان یک هدف ریشه‌ای دانست و گفت: همکاران ما در مرکز مسیح دانشوری به این موضوع اهتمام داشته و همزمان با تجویز دارو‌های مجاز در درمان بیماران، ارزیابی‌های خویش را تحت عناوین مختلف پژوهشی سامان داده اند و ده‌ها طرح تحقیقاتی در این باره آغاز شده که ان شاءالله می‌تواند جایگاه جمهوری اسلامی ایران را به یکی از کشور‌های پیشتاز در امر تشخیص، درمان و پیشگیری این بیماری ارتقا دهد.
در ادامه جلسه نیز متخصصان، استادان و پزشکان نقطه نظر‌ها و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند و برخی از مهمترین عناوین و اولویت‌های پژوهشی و از جمله ۱۵ طرح را مطرح و مورد تصویب قرار دادند.
بررسی سکانس تمام قد ژنوم ویروس کووید ۱۹، بررسی رابطه مقدار کمی ویروس کووید ۱۹ و شدت بیماری، بررسی سطح ایمنی نسبت به ویروس کووید ۱۹ در بین کارکنان درمانی و اداری بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در مقاطع زمانی مختلف، اثر بخشی فاویپیراویر در بیماران مبتلا به سندروم حاد زجر تنفسی ناشی از بیماری کووید ۱۹، بررسی تاثیر پنتاگلوبولین در درمان بیماران کووید ۱۹ بد حال، بررسی نقش پلاسما فرز در درمان بیماران بد حال کووید ۱۹ و بررسی تغییرات حس چشایی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از جمله ده‌ها طرح پژوهشی در دست مطالعه و انجام است.
در این نشست علمی همچنین طرح‌های دیگری مانند بررسی کارایی هموپرفیوژن در مبتلایان به سندروم حاد زجر تنفسی ناشی از بیماری کووید ۱۹، تاثیر ونتیلاسیون غیر تهاجمی در درمان بیماران کووید ۱۹، تاثیر تغییر و اصلاح عوامل‌های مهندسی بر بهبود روند درمانی، به کار گیری هوش مصنوعی در تشخیص تصاویر سی تی اسکن بیماران مبتلا به کووید۱۹، کارآزمایی‌های بالینی برای بررسی اثر دارو‌های متعدد و مطرح در دنیا از جمله tocilizumab، انترفرون بتا، رمدیسویر و ...، بررسی عملکرد سیستم ایمنی در بیماری کووید ۱۹ و رابطه آن با شدت بیماری، بررسی ارتباط گروه خونی بیمار مبتلا به کووید ۱۹ با شدت بیماری و همکاری در طرح پلاسما درمانی با سازمان انتقال خون ایران به تصویب رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)