• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۲۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰
بین الملل » اجتماعی
آمار کرونا در آمریکا

مبتلایان کرونا در آمریکا بیش از ۴ میلیون و ۸۱۳ نفر

تاکنون در آمریکا ۴ میلیون و ۸۱۳ هزار و ۶۴۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۱۵۸ هزار و ۳۶۵ نفر جان باخته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، تاکنون در آمریکا ۴ میلیون و ۸۱۳ هزار و ۶۴۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که ازاین تعداد ۱۵۸ هزار و ۳۶۵ نفر جان باخته و ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۲۱۷ نفر نیز بهبودیافته اند.

 

طزب

 
با قطع کمک دولت، احتمال اخراج آمریکایی‌هایی مستاجر از خانه هایشان بیشتر شده است
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد اختصاص ۶۰۰ دلار در هر هفته برای شهروندان آمریکایی که به سبب شیوع ویروس کرونا بیکار شده اند به آن‌ها کمک می‌کرد تا بتوانند اجاره بهای مسکن و همچنین قسط مسکن خود را پرداخت کنند.
بر اساس این گزارش، با منقضی شدن این کمک‌ها چشم انداز بی خانمان شدن این افراد و زندگی کردن در خیابان مطرح شده است. مجری سی ان ان گفت ما در ارتباط با ده‌ها میلیون نفر صحبت می‌کنیم. پل ورکامن خبرنگار سی ان ان گزارش داد تنش‌ها در خیابان‌های شهر لس آنجلس مشاهد ه می‌شود و مردم نگرانی‌های اقتصادی دارند. مردم در این باره نگرانند که در صورت دریافت نکردن ۶۰۰ دلار در هر هفته چگونه می‌توانند از پس هزینه‌های خود بر آیند و چگونه باید اجاره بهای خانه یا اجاره‌های عقب افتاده خود را پرداخت کنند. اعلامیه‌هایی در این باره در خیابان‌های شهر لس آنجلس مشاهده می‌شود. مجوز بیرون راندن برخی از این افراد از خانه هایشان گرفته شده است. من با خانواده‌ای صحبت کرده ام که نمی‌توانند اجاره بهای خود را به مدت سه ماه پرداخت کنند و آن‌ها به شدت در این باره نگرانند که قرار است طی روز‌های آتی چه اتفاقی برایشان رخ دهد.
مارکوس آلوارز که یکی از ساکنان لس آنجلس است در سخنانی گفت: "ما باید قرارداد اجاره خانه خود را لغو کنیم، زیرا ما تحت فشار هستیم و نمی‌توانیم اجاره بهای خود را پرداخت کنیم. ما نمی‌دانیم باید چکار کنیم. "
این در حالی است که افراد ساکن در منطقه سادرن کالیفرنیا برای گذران زندگی و تأمین هزینه‌های خود بر روی اجاره‌های دریافتی از مستأجران حساب کرده اند. یک فعال گفته است این همانند یک شمشیر دو لبه است.
کاراوس ماروکین در سخنانی گفت: "کاری که ما باید انجام دهیم این است که به صورت قاطعانه‌ای این برنامه کمک‌های مالی را اجرایی نماییم، زیرا این اقدام نه تنها سبب حفاظت‌تر مستأجران بلکه سبب حمایت از مالکان خانه‌ها می‌شود. ما این موضوع را درک می‌کنیم. بیشتر مستأجرانی که من با آن‌ها گفتگو کرده ام، آن‌ها می‌خواهند اجاره‌های خود را پرداخت کنند. اگر چنین اتفاقی رخ ندهد مالکان هم آسیب خواهند دید. این موضوع به شدت مرا نگران می‌کند. "
در حالی که قانون گذاران آمریکایی در حال بررسی برخی لوایح در این زمینه هستند، آمریکا با همه گیری ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند و این موضوع پیامد‌هایی جدی برای سلامت و همچنین مشکلات اقتصادی پیش روی مردم دارد و آن را بدتر می‌کند.
 
چهار هزار و ۱۴۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در کالیفرنیا
مقامات بهداشتی کالیفرنیا آمریکا اعلام کردند شمار موارد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ در کالیفرنیا روز یکشنبه دست کم چهار هزار و ۱۴۷ نفر افزایش یافته و به ۵۱۲ هزار و ۵۰۳ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، جدیدترین آمار‌ها نشان می‌دهد، دست کم ۳۵ نفر دیگر نیز روز یکشنبه در کالیفرنیا جان خود را بر اثر ابتلا به کووید - ۱۹ از دست دادند و به این ترتیب شمار کلی قربانیان در کالیفرنیا به ۹ هزار و ۳۹۸ نفر رسید.

 

 

** خبر تکمیل می شود**

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)