• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۴۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
برای کسب و کار‌های کشاورزی آسیب دیده از کرونا

درخواست ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در بخش کشاورزی

۲۰ هزار میلیارد ریال درخواست تسهیلات مورد نیاز متقاضیان آسیب دیده از کرونا در بخش کشاورزی تا کنون از استان‌ها دریافت شده است.

درخواست ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در بخش کشاورزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت: از تعداد درخواست‌های ارائه شده تاکنون، ۲۶۷۷ در خواست با مجموع ۱۸۸۱ میلیارد ریال از سوی افراد بیمه شده در کسب و کار‌های کشاورزی خسارت دیده از ویروس کرونا در سامانه "کارا" تا کنون برای دریافت تسهیلات با کارمزد ۱۲ درصدی ثبت نام کرده اند.
آقای محمد خالدی افزود: درخواست فعالان فاقد بیمه در کسب و کار‌های کشاورزی آسیب دیده از کرونا برای تسهیلات نیز در استان‌های کشور به ۱۷ هزار و ۶۲۱ نفر رسیده است.
وی اضافه کرد: از تعداد درخواست‌های ثبت شده در سامانه کارآ ۲۲۷۰ فقره پرونده با مبلغ ۱۵۸۱ میلیارد ریال و با اشتغال ۱۳ هزار و ۳۰۸ نفر در مرحله بررسی بانک عامل بوده و مبلغ ۳۵.۵ میلیارد ریال تا کنون به آن‌ها تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۱۵ درصد ثبت نام‌ها برای دریافت تسهیلات اشخاص بیمه شده در کسب و کار‌های آسیب دیده بخش کشاورزی از استان مازندران، ۱۰ درصد اردبیل و ۷ درصد استان آذربایجان غربی و کمترین ثبت نام‌ها مربوط به قم بدون ثبت نام و سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی است.
وی همچنین تصریح کرد: بیشترین درخواست برای دریافت تسهیلات بانکی با کارمزد ۱۲ درصدی برای زیر رسته‌های مرغداری با ۴۳ درصد، پرورش مرغ ۱۷ درصد و کشتارگاه‌های طیور و مرغ ۱۴ درصد و کمترین برای زیر رسته‌های پرورش بوقلمون، پرورش بلدرچین و فروش خرده فرآورده‌های دریایی بدون ثبت نام بوده اند.
خالدی درباره چگونگی روند پرداخت تسهیلات به اشخاص بیمه نشده در کسب و کار‌های کشاورزی نیز گفت: تا کنون ۲۱ استان ۱۷ هزار و ۶۲۱ درخواست اشخاص بیمه نشده به مبلغ ۲۰۵۸۸ میلیارد ریال تسهیلات به وزارت جهاد کشاورزی فرستاده اند و این اسامی را برای بارگذاری در سامانه کارآ ارسال کرده ایم.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی افزود: کسب و کار‌های کشاورزی آسیب دیده از کرونا با عنوان رسته چهاردهم در خرداد ماه به فهرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ثبت نام در سامانه کارآ و به منظور دریافت تسهیلات برای اشخاص بیمه شده و فعال در این واحد‌های تولیدی اضافه شد.
وی رسته چهاردهم کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا را شامل واحد‌های پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی جات صادراتی و مراکز تولید عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی عنوان کرد.
خالدی گفت: با وجود زمان محدود برای متقاضان بخش کشاورزی، میزان درخواست‌ها در حوزه کشاورزی برای دریافت تسهیلات در حال افزایش است و با این حال فرآیند‌های بارگذاری و پرداخت تسهیلات در بانک‌ها به کندی پیش می‌رود.
وی یکی از مهمترین دلایل کندی پرداخت تسهیلات را تخصیص ندادن منابع تسهیلاتی کرونا به بانک کشاورزی به عنوان تنها بانک تخصصی بخش کشاورزی دانست و تاکید کرد: درخواست افزوده شدن بانک کشاورزی به فهرست بانک‌های عامل و تخصیص منابع بخش کشاورزی به این بانک، به بانک مرکزی ارسال و قول مساعد برای این کار داده شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)