• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۵۵۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

میوه‌های له شده، مانده و لک زده خانم‌های خانه دار را به این فکر انداخته است که راهکاری برای استفاده از آن‌ها بیندیشند.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، بسیاری از مواقع پس از برگزاری یک مهمانی بزرگ یا تولد و یا حتی خرید بیش از نیاز، سبد بزرگی از میوه برایمان باقی می‌ماند که اگر فکری برای نگهداری و استفاده از آن‌ها نکنیم تا چند روز آینده خراب خواهند شد.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

 

در این نوشتار راهکار‌هایی را آورده ایم که می‌توانید با استفاده از آن‌ها از میوه‌های مانده تان به بهترین شکل استفاده نمایید.

میوه‌های باقی مانده را خشک کنید:
اگر میوه‌های زیادی برای شما از مهمانی باقی مانده، بهتر است قبل از خراب شدنشان، آن‌ها را خشک کنید تا هم تنوعی در تغذیه ایجاد کنید و هم از اسراف جلوگیری کنيد.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده


۱. میوه‌ها را به صورت خلالی یا چیپسی برش می‌زنیم.
۲. درون یک قابلمه یک لیوان آب و یک لیوان شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود. پس از پانزده دقیقه که شربت غلیظ شد، میوه‌های خلالی را داخل شربت می‌زنیم و تکان می‌دهیم تا شربت اضافی آن گرفته شود.
۳. شربت باعث می‌شود میوه خشک ما زمان آماده شدن سیاه نشود.
۴. سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و میوه‌ها روی آن می‌چینیم.
۵. فر را روشن نموده و روی کمترین درجه حرارت قرار می‌دهیم و سپس سینی را درون آن می‌گذاریم و یک تا سه ساعت صبر می‌کنیم تا میوه‌ها خشک شوند.
۶. پس از خشک شدن میوه‌ها می‌توانید آن‌ها را به مدت طولانی‌تر در یخچال یا محیط خشک و خنک نگهداری کنید.
۷. میوه‌ها را می‌توانید بدون فر و با دستگاه خشک کن میوه، هواپز، مایکروفر، بخاری یا شوفاژ نیز خشک کنید.

با میوه‌های باقی مانده کمپوت درست کنید.
۱. میوه‌های خود را خوب شسته و خشک کنید و داخل شیشه‌های در فلزی استریل شده بریزید.
۲. در یک قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوش آید.
۳. سپس آن را از روی گاز بردارید و شکر کم کم به آن اضافه کنید تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.
۴. پس از سرد شدن آب و شکر را روی میوه‌های داخل شیشه بریزید تا لب به لب شودو در شیشه را ببندید.
۵. شیشه‌ها را داخل یک قابلمه که درون آن دو سانت آب سرد ریخته اید، بچینید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب درون قابلمه جوش آید.
۶. بعد از گذشت زمان لازم شیشه‌ها را از روی حرارت برداشته و در شیشه‌ها را مجدداً سفت کرده بگذارید سرد شود.
۷. کمپوت‌ها را می‌توانید در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده نمایید.

آن‌ها را فریز کنید.
برای ماندگاری بیشتر میوه‌ها می‌توانید آن‌ها را در مخلوط کن بریزید و در ظروف یخ‌های مشبک ریخته و درون فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس بعد از منجمد شدن، آن‌ها را به اسموتی و یا آب خود بیافزایید.

مربا درست کنید
می‌توانید از برخی از میوه‌های اضافه خود مربا درست کنید و به مرور زمان از مربا‌ها استفاده نمایید.
۱. میوه‌ها را بعد از شستشوی خوب کاملا خشک کرده و خرد کنید.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده


۲. میوه و شکر را با هم دریک قابلمه مخلوط کنید و سپس کمی آب روی آن بریزید و بگذارید بجوشد.
۳. سپس یک قاشق سرکه به آن بیافزایید.
۴. پس از سرد شدن مربا آن را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

میوه‌ها را روی سالاد خود بریزید.
باقی مانده‌ی میوه‌های مختلف را تکه تکه کنید و بر روی سالاد خود بریزید تا سالاد شما رنگارنگ و خوشمزه شود.

میوه‌ها را سرخ کنید.
اگر میوه‌هایی مانند انگور یا گلابی شما در حال خراب شدن است، آن‌ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و به انواع غذا‌ها بیافزایید.

میوه‌ها را به اسموتی خود بیافزایید.
میوه‌های رسیده شیرین‌تر هستند، بنابراین بهتر است آن‌ها را در اسموتی بریزید تا اسموتی شما خوشمزه و مغذی شود.

طریقه استفاده از میوه‌های مانده:
کیوی
اگر از مهمانیتان برای شما مقداری کیوی مانده است می‌توانید از کیوی رسیده برای نرم کردن و طعم دادن به گوشت استفاده کنید، زیرا کیوی حاوی یک آنزیم طبیعی به نام اکتینیدین است که به شکستن پروتئین‌ها کمک می‌کند.

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

برای استفاده از کیوی برای نرم کردن گوشت، دو عدد کیوی را له کنید و دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، یک قاشق چای خوری سرکه‌ی سیب و مقداری نمک و فلفل به آن بیافزایید سپس این سس را بر روی گوشت خود بریزید.

موز و انبه مانده
۱. می‌توانید با موز‌های خود شیر موز یا شیر انبه درست کرده و نوش جان کنید.
۲. تعدادی خرما را پس از پوست کندن و در آوردن هسته با موز، انبه و شیر در مخلوط کن، بریزید و یک معجون خوشمزه و مقوی برای خودتان و کودکانتان درست کنید.
۳. می‌توانید موز و انبه را پوست بکنید و هسته انبه را بگیرید. آن‌ها را جداگانه بسته بندی نموده و در فریزر قرار دهید و در مواقع نیاز یک بسته از آن‌ها را بیرون بیاورید و پس از باز شدن یخ آن در مخلوط کن با شیر مخلوط کنید و نوش جان کنید.
۴. موز‌های رسیده را له کنید، به آن‌ها تخم مرغ بیافزایید و با آن‌ها املت درست کنید.
۵. در هنگام پختن کیک به جای قند و شکر، مقداری موز را با توت مخلوط کنید و به خمیر کیک بیافزایید.
۶. می‌توانید با موز و انبه نان طعم دار بپزید.

سیب و گلابی مانده
سیب و گلابی را می‌توانید کمپوت کنید یا با آن مربا درست کنید.

گوجه
گوجه‌ها را خوب بشورید و رنده کنید و در پلاستیک فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید. سپس هر وقت به گوجه رنده شده نیاز داشتید؛ از آن‌ها استفاده کنید یا بجای رب از آن استفاده کنید.

خیار
‌می‌توانید با خیار‌های باقی مانده از مهمانیتان خیار شورخانگی خوشمزه درست کنید.

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

انگور
با انگور‌ها نیز می‌توانید سرکه خانگی و طبیعی درست کنید برای این کار، انگور‌های مانده یا دانه شده را در داخل بطری بریزید و بگذارید بماند تا به سرکه تبدیل شود.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

پرتقال
از پوست پرتقال و لیمو می‌توانید برای معطر کردن مربا‌ها یا حتی برخی از غذا‌ها استفاده کنید.

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

طریقه نگهداری از میوه‌ها
**  هنگام خرید، میوه‌هایی را انتخاب کنید که وزنشان نسبت به اندازه شان سنگین‌تر باشد.
**  هنگام خرید میوه‌ها را بو کنید، میوه‌های تازه و رسیده عطر و بوی خوبی دارند، اما میوه‌های مانده این بو را ندارند.
**  به بافت میوه هم توجه کنید، اگر میوه بیش از حد شل و آبکی است، از خیر خریدش بگذرید.
**  اگر مقدار زیادی میوه خریداری کرده اید بهتر است آن‌ها را نشویید و نشسته نگه شان دارید، زیرا ماندگاری میوه‌های نشسته بیشتراست.
**  میوه‌ها را نباید در محلی که آفتاب و نور مستقیما به آن می‌تابد، قرار دهید و بهتر است آن‌ها را در جای خنک بگذارید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از دیرباز مردم میوه وغذا اضافه را خشک میکردن ودور نمیریزند
امروز 3 کیلو میوه میخرند ودو کیلوش تلف میشه عمدا
اسمش گذاشتند" باکلاس وسخاوت" ... فرهنگ "مالمو میسوزم بتوچه" "پولش میدم"
عار میدانند ته موز وسیب وپبتزاوبرنج و... تمام میکنند.
از پچگی تربیت ندیدن فقط آموزش علوم وخودنمایی و...
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)