• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۶۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

مسجد برای آزادی قدس شریف به مثابه یک راهبرد و جنبش نرم‌افزاری قدرتمند است

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با گرامیداشت روز جهانی قدس و نقش مساجد در راستای تنویر افکار عمومی جهان نسبت به مساله فلسطین گفت: مسجد برای آزادی قدس شریف به مثابه یک راهبرد و جنبش نرم‌افزاری قدرتمند است.

مسجد برای آزادی قدس شریف به مثابه یک راهبرد و جنبش نرم‌افزاری قدرتمند استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی، با اشاره به اقدام امام خمینی (ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی «قدس» افزود: حمایت از مردم فلسطین و رساندن صدای قدس شریف به جهانیان، مرهون این نامگذاری تاریخی است که هرساله مسلمانان و حتی پیروان ادیان دیگر را به دفاع از حق پایمال شده فلسطینیان و نسبت به اشغال قدس در عزیزترین ماه خدا با زبان روزه، به شکلی رسا به اعتراض فرا می‌خواند.
وی ادامه داد: اکنون بیش از چهار دهه از آن زمان می‌گذرد و در سایه وحدت میان امت اسلام؛ هیمنه جعلی ابرقدرت‌ها در هم شکسته است و همه می‌دانند که قدس شریف سرزمینی متعلق به فلسطینیان است که رژیم غاصب صهیونیستی به تصرف در آورده است.
حجت‌الاسلام ارزانی گفت: از سوی دیگر آنچه که بیش از هرچیز دیگری نسبت به مساله قدس آزاردهنده است سکوت جامعه جهانی در برابر این سطح از نارضایتی و اعتراضات گسترده ملل مختلف در محکومیت اسراییل است، گویی که برخی مراجع بین‌المللی نظاره‌گرانی هستند که تنها در پاره‌ای از موضوعات و موارد به صدور بیانیه بسنده می‌کنند.
وی افزود: باید به این نکته توجه کرد که وجه مشترکی که بیش از پیش منجر به شکل‌گیری اعتراض جمعی میان ادیان مختلف توحیدی نسبت به اشغال فلسطین شده، مساله مسجدالاقصی است که مورد احترام مسلمانان، مسیحیان و یهودیان بوده، اما بار‌ها هتک حرمت شده است. در واقع پیروان هرکدام از این ادیان بر نمی‌تابند مسجدی که با تاریخِ دین و گفتار پیامبرشان گره خورده است، اینگونه مورد هجمه و حمله قرار گیرد.
رئیس ستاد فهما به تاثیر اتحاد میان مسلمین در آزادی قدس شریف اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا»، همین آیه کفایت می‌کند تا امت اسلام فارغ از اینکه از چه کشور، نژاد و گویشی باشند برای حل این موضوع با نگاهی واحد وارد میدان شوند و مطالبه‌ای استوار را در سطح جهانی برای آزادی قدس مطرح کنند و به جِد پیگیر تحقق آن باشند.
حجت‌الاسلام ارزانی افزود: در راستای تحقق این هدف والا، مساجد به عنوان یگانه پایگاه مشترک میان همه مسلمانان می‌توانند نقش بسزایی در فرهنگ‌سازی بین نسل‌های مختلف به ویژه قشر جوان مسلمان ایفا کنند.
وی اضافه کرد: اگر جوان بداند در دنیای امروز که از هر گوشه‌اش نوای آزادی و احترام به حقوق بشر به گوش می‌رسد، چه واقعیت‌های تلخی نهفته است، اما در مقابل دین مبین اسلام برای انسان اعم از جایگاه فردی و یا اجتماعی او، چه ارزش والایی قایل شده است، نگرش اصیل دینی خود را بازیافته و اقدام به دفاع از آرمان‌های قدس شریف می‌کند.
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: مسجد برای آزادی قدس شریف به مثابه یک راهبرد و جنبش نرم‌افزاری قدرتمند است؛ وظیفه ما این است که مطالبات خود را در سطح ملی و بین‌المللی از تریبون مسجد اعلام کنیم؛ اینگونه است که همبستگی با مردم فلسطین و شکل‌گیری اتفاق جدی برای احقاق حق آنان در آینده نزدیک ایجاد خواهد شد.
حجت الاسلام ارزانی به برخی فعالیت‌های ستاد فهما به مناسبت روز جهانی قدس اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی پویش‌های مختلف چند زبانه در فضای مجازی، اجرای سرود و ساخت نماهنگ، تنها بخشی از اقدامات فرهنگی اعضای کانو‌های مساجد به مناسبت روز قدس است، بخش دیگری از ویژه‌برنامه‌ها به نام روز قدس و با هدف حمایت از مردم نیازمند بروز و ظهور پیدا می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به توزیع بسته‌های معیشتی به همت مسجد و اعضای کانون‌ها اشاره کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: مساله قدس شریف با وحدت مسلمانان، دیگر به عنوان مساله لاینحل باقی نماند و این سرزمین که به تعبیر امام خمینی (ره) پاره تن جهان اسلام است، از زیر یوغ مستبدان و غاصبان صهیونیستی رهایی یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمایت مجمع خیرین امدادگران عاشورا از بیماران سرطانی و صعب‌العلاج
تولید پایدار با مدیریت هوشمند آفات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و سوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی پیام ارسال کرد
برگزاری محفل قرآنی دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد
فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما برای مخاطبان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و سوم آبان ۱۴۰۴)
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهرها
تحولات منطقه محور مذاکرات وزرای خارجه ایران و ترکیه
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
زمین لرزه ٣.۵ ریشتری در بیرجند
قطعی برق در شهرکرد
پیوستن سازمان منطقه آزاد ارس به عضویت سازمان جهانی گردشگری
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
الگوی آشوب
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)