• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۶۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد، گفت: اگر دفاع و امنیت پایدار نداشته باشیم، به طبع سایر فعالیت‌های کشور در مسیر پیشرفت متزلزل و نامطمئن خواهد شد.

حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر محمدباقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به همراه سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه و شماری از معاونان ستاد کل نیرو‌های مسلح از مجموعه پردیس فناوری زیرزمینی بازدید کردند که در آن نمایندگان برخی شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه امام حسین (ع)  دیدگاه خود را بیان کردند.

سرلشکر پاسدار باقری در این بازدید ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اظهار داشت: ایام ارزشمند ماه مبارک رمضان را گرامی می‌داریم و انشالله که طاعات و عبادات مورد قبول حق واقع شود و تقدیرات ارزشمندی برای ما نگاشته شود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، مهمترین ماموریت حاکمیت جمهوری اسلامی در نیرو‌های مسلح را دفاع و امنیت کشور برشمرد و تصریح کرد: اگر دفاع و امنیت پایدار نداشته باشیم، طبیعتا سایر فعالیت‌های کشور در مسیر پیشرفت متزلزل و نامطمئن خواهد شد. هر فعالیتی که کشور‌ها طراحی می‌کنند و افقی را می‌نویسند و دنبال می‌کنند مستلزم این است که دفاع و امینت برقرار باشد. سپاه پاسداران، ارتش و فرماندهی انتظامی، وزارت دفاع، مجموعه نیرو‌های مسلح و بسیج ارزشمند همگی در یک مجموعه به هم‌پیوسته با برکت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا این مسئولیت خطیر را برعهده دارند.

سرلشکر پاسدار باقری گفت: کشور از ابتدای انقلاب اسلامی در محاصره تحریم در تمام ابعاد و از جمله علم و فناوری قرار داشته و در همین شرایط ناامنی‌ها را مدیریت کرده، جنگ تحمیلی و امنیت کشور را پیش برده است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح عنوان کرد: در شرایط فشار تحریمی و تنگنا‌ها و تهدیدات فراوان، طبیعتا جایگاه علم و فناوری که دانشگاه امام حسین (ع) جزو پیشتازان این حوزه است، اهمیت بسزایی پیدا می‌کند. روز‌هایی در دفاع مقدس را گذراندیم که در نیاز‌های اولیه مشکل داشتیم و به عبارتی حتی سیم خاردار را در اختیار کشور نمی‌گذاشتند و این‌جوانان دانشمند بودند که شروع به تحقیق کردند و کشور را به این رتبه علمی رساندند.  

سرلشکر باقری با بیان اینکه باید حرکت پرشتاب در علم و فناوری با جدیت ادامه یابد، گفت: با داشتن نیروی انسانی مومن و معتقد و درایت رهبری حکیم به این نتیجه رسیدیم باید در علم و فناوری سرعت بیشتری داشته باشیم. وقتی به پشت سر نگاه می‌کنیم شاهد پیشرفت‌های فراوانی هستیم، ولی در قیاس با رشد فناوری در جهان باید سرعت بیشتری داشته باشیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: مجموعه پارک علم و فناوری سپهبد شهیدسلیمانی دانشگاه امام حسین علیه‌السلام یک مجموعه پیشتاز در حوزه دانشی است. باید تلاش در این مجموعه افزایش یابد و با هوشمندی و تدبیر و در نظر گرفتن همه جوانب، درخت تنومند انقلاب اسلامی را قوت بخشد.

سرلشکر پاسدار باقری با اشاره به نظام مسائل کشور بیان کرد: اینکه چگونه مسائل کشور را به خوبی درک کنیم و برای آن توان بگذاریم موضوع مهمی است. معاونت علوم و تحقیقات ستاد کل برای این مهم ایجاد شده است. روز گذشته جلسه‌ای در دفتر رئیس جمهور تشکیل و اولین جلسه شورای کوانتوم برگزار شد. در این جلسه رئیس جمهور محترم مطرح کرد که نیرو‌های مسلح توانمندی‌های بالایی دارند و دولت در این راستا از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به ناترازی در کشور تاکید کرد: ناترازی‌ها متشکل از ۱۰۰ مسئله از علوم و حوزه‌های مختلف است و برای رفع مشکل ناترازی باید مراکز علمی ورود کنند.

سرلشکر پاسدار باقری خاطر نشان کرد: باید بازدید مدیران کشور از دستاورد‌های علمی صورت بگیرد تا متوجه توانمندی‌های جوانان بشوند و سازوکار‌ها روان شود تا به سمت تولید برویم و حرکت کشور سرعت بگیرد. در این مسیر تسهیل برای شرکت‌های دانش بنیان و و‌رود بخش خصوصی از گام‌های اصلی است. شرکت‌های دانش بنیان که نهادی غیر دولتی هستند حتما این زیست بوم را تقویت خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)