• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۹۰۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
کیش » سیاسی

ضرورت تامین امنیت منطقه به دست ملت‌ها و دولت‌های منطقه

امام جمعه کیش با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: دشمنان برابر مقاومت ملت‌ها به زانو درمی‌آیند و امنیت منطقه باید به دست ملت‌ها و دولت‌های منطقه تأمین شود.

ضرورت تامین امنیت منطقه به دست ملت‌ها و دولت‌های منطقه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز در خطبه‌های نمازجمعه با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف خود ناکام ماند و موج اعتراضات جهانی علیه این رژیم بی‌سابقه است.

او افزود: محور مقاومت، امروز منسجم‌تر از گذشته برابر اشغالگری ایستاده و تنها راه پایان یافتن ظلم و جنایت، مقاومت است.

امام جمعه کیش، با محکومیت جنایات صهیونیست‌ها، افزود: آتش‌بس اخیر بین رژیم صهیونیستی و غزه نشان داد مقاومت توانسته دشمن را وادار به عقب‌نشینی کند، باید هوشیار و آماده بمانیم، چرا که دشمن قابل اعتماد نیست.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز با تأکید بر حفظ عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی کشور، گفت: جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی باید مقتدر، مستقل و بر اساس منافع ملت عمل کند و قطعا آینده‌ای روشن و عزت مند برای کشور رقم خواهد خورد.

امام جمعه کیش با اشاره به اهمیت نماز و نقش آن در تعالی انسان، گفت: نماز سرنوشت انسان را رقم می‌زند و حیات طیبه را برای او فراهم می‌کند، باید از همه ابزار‌ها برای تربیت نسل مقید به نماز استفاده کرد و ترویج فرهنگ نماز، دغدغه اصلی مسئولان و نهاد‌های مختلف، به‌ویژه تشکل‌های مردمی باشد.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز با اشاره به اینکه حیات طیبه از طریق عبادت و ارتباط با خداوند حاصل می‌شود، افزود: در کیش باید برنامه‌ریزی منسجمی برای حضور بیشتر مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان در مساجد و نماز‌های جماعت انجام شود.

او افزود: ساماندهی نمازخانه‌های عمومی و برپایی نماز در ادارات باید در دستور کار قرار گیرد.

امام جمعه کیش، با اشاره به هفته تربیت بدنی و ورزش، تصریح کرد: اسلام در کنار توجه به کمال روحی و معنوی انسان، سلامت جسم را نیز مورد تأکید قرار داده، عقل سالم در بدن سالم تحقق می‌یابد و ورزش موجب شادابی، سلامت و توانمندی انسان می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین بی‌نیاز با بیان اینکه در قانون اساسی، تربیت بدنی و ورزش همگانی در کنار آموزش رایگان از وظایف دولت اسلامی ذکر شده است، گفت: کیش ظرفیت‌های مطلوبی در حوزه ورزش دارد و باید از این فرصت برای ارتقای سلامت جسمانی ساکنان و گردشگران بهره‌برداری شود.

امام جمعه کیش، توجه به ورزش‌های قهرمانی، سنتی، دریایی و نیز فراهم‌سازی اماکن ورزشی ویژه بانوان را از الزامات برنامه‌ریزی در حوزه تربیت بدنی برشمرد.

او تشکیل کارگروه ساختاری و توانمند در حوزه ورزش و جوانان را ضروری دانست و افزود: ورزش باید بستری برای رشد، ارتقا و سلامت جوانان باشد.

امام جمعه کیش، با اشاره به روز صادرات گفت: اقتصاد کشور نباید تک‌محصولی باشد، باید همزمان با تقویت تولید، بر توسعه صادرات تمرکز کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز، افزود: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دو رکن اساسی دارد که تولید و صادرات است.

او با بیان اینکه مناطق آزاد کشور از جمله کیش برای تقویت تولید و صادرات ایجاد شده‌اند، گفت: کیش می‌تواند با تمرکز بر اقتصاد دریا محور، فناوری‌های نو و محصولات دانش‌بنیان، به قطب صادرات خدمات و فناوری تبدیل شود و این امر نیازمند سرمایه‌گذاری، زیرساخت‌های قوی و نگاه بلندمدت مدیران است.

امام جمعه کیش، با اشاره به روز آمار و برنامه‌ریزی، گفت: تصمیم‌گیری‌های دقیق نیازمند آمار صحیح و برنامه‌ریزی علمی است و آمار واقعی، سیاست‌گذاری هوشمند و اجرای درست سه رکن حل مشکلات مدیریتی و اقتصادی کشور هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)