• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند

معاون حقوقی و پارلمانی سپاه سازمان‌های بین‌المللی را بازیچه کشور‌های آمریکایی و اروپایی دانست و گفت: این سازمان‌ها در جنگ اخیر هیچ واکنشی نشان ندادند و در قبال قطر نیز چنین رفتاری داشتند.

*** سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «سهرابعلی شمخانی» معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در مراسم رونمایی از دادنامه پرونده دادخواهی خانواده شهدای امنیت، یاد و خاطره شهدای امنیت سال ۱۴۰۱ را گرامی داشت و از ایثارگری کسانی که امنیت کشور را برقرار کردند و جلوی خسارت‌های ناشی از اقدامات اشرار آمریکایی و برخی افراد فریب‌خورده را گرفتند، تجلیل کرد.

شمخانی گفت: رسانه‌ها صدای دادخواهی خانواده شهدا به مردم و جهانیان هستند. این پرونده توسط وکلای انقلابی در سراسر کشور پیگیری شده و دو دادگاه در تهران با حضور خانواده شهدا برگزار و رأی آن صادر شده است.

معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلای اسلامی در ادامه جنایت‌های آمریکا را به عنوان کشوری خبیث و جنایتکار معرفی کرد و افزود: آمریکا بیش از ۲۰۰ جنگ و کودتا راه‌اندازی کرده و بیش از ۱۰۰ میلیون نفر را به قتل رسانده است. این کشور علاوه بر ورود مستقیم به جنگ‌ها، با حمایت از رژیم صهیونیستی و گروه‌های تروریستی موجب شهادت مردم شده که این ذات خبیثانه آمریکا است.

وی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور فعلی آمریکا مبنی بر اینکه «هر کشوری که قدرت داشته باشد بر حق است»، گفت: کشور‌های استعمارگر مانند انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال و بلژیک تعداد زیادی از مردم را به قتل رسانده و مستعمره ساخته‌اند. در جنگ جهانی اول، انگلیسی‌ها، هند را که ۵۰ سال از استقلالش گذشته بود، به قتل رساندند و فرانسوی‌ها تونل‌هایی پر از جمجمه مردم آسیا و آفریقا ساخته‌اند و به آن افتخار می‌کنند.

شمخانی با بیان اینکه مبنای اعتقادی این کشور‌ها بر اساس یهودیت است که هر کس قدرت دارد باید آقای جهان باشد، افزود: رفتار رئیس‌جمهور آمریکا با روسای جمهور کشور‌های اروپایی و منطقه نشان‌دهنده این واقعیت است.

وی همچنین سازمان‌های بین‌المللی را بازیچه کشور‌های آمریکایی و اروپایی دانست و گفت: این سازمان‌ها در جنگ اخیر هیچ واکنشی نشان ندادند و در قبال قطر نیز چنین رفتاری داشتند. دموکراسی و حقوق بشر امروز به ابزاری برای فریب مردم جهان تبدیل شده است.

معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکا با ایجاد کودتا در کشورمان سبب عقب‌ماندگی ۲۵ ساله ایران شده و کشور را غارت کرده است. حضور این کشور باعث جدایی بحرین از ایران شده است.

وی با استناد به اعترافات جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا، و مقامات آمریکایی، گفت: آمریکا در سال ۱۴۰۱ از اغتشاشگران حمایت و کار تجهیز آنها را برعهده گرفت. آمریکایی‌ها با راه‌اندازی جنگ شناختی تلاش کردند جوانان را تحریک کنند، اما به اهداف خود نرسیدند.

معاون حقوقی سپاه افزود: دشمنان با امپراتوری رسانه‌ای خود سعی کردند مردم را وارد میدان اغتشاش کنند، اما همانند گذشته شکست خوردند. سالیانه هزار و ۲۰۰ نفر از مردم آمریکا توسط پلیس کشته می‌شوند و چنین کشوری ادعای حقوق بشر دارد، اما اقدامات فتنه‌انگیز در کشور ما انجام می‌دهد.

وی تأکید کرد که دشمنان با شعار «زن، زندگی، آزادی» که توسط نتانیاهو طراحی شده است، قصد داشتند کشور را به آشوب بکشانند، اما موفق نشدند.

شمخانی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آخرین توطئه‌ای که آمریکایی‌ها علیه ما انجام داند و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند این توطئه زیر سر آمریکایی‌ها است، گفت: شبکه ۱۳ اسرائیل مستندی پخش کرد که جنگ را ما طراحی کردیم و ۲۰ سال با آمریکا بر روی نقشه جنگ کار کردیم.

معاون حقوقی سپاه ادامه داد: اسرائیلی‌ها اعلام کردند ما ایرانی‌ها را با مذاکره فریب دادیم و برای حمله به ایران با آمریکا رزمایش‌هایی برگزار کردیم. 

وی تصریح کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، رژیم صهیونیستی ضرباتی خوردند که دیگر به فکر چنین جنایاتی نباشند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اقتدار پهپاد ایرانی
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)