• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند

معاون حقوقی و پارلمانی سپاه سازمان‌های بین‌المللی را بازیچه کشور‌های آمریکایی و اروپایی دانست و گفت: این سازمان‌ها در جنگ اخیر هیچ واکنشی نشان ندادند و در قبال قطر نیز چنین رفتاری داشتند.

*** سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «سهرابعلی شمخانی» معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در مراسم رونمایی از دادنامه پرونده دادخواهی خانواده شهدای امنیت، یاد و خاطره شهدای امنیت سال ۱۴۰۱ را گرامی داشت و از ایثارگری کسانی که امنیت کشور را برقرار کردند و جلوی خسارت‌های ناشی از اقدامات اشرار آمریکایی و برخی افراد فریب‌خورده را گرفتند، تجلیل کرد.

شمخانی گفت: رسانه‌ها صدای دادخواهی خانواده شهدا به مردم و جهانیان هستند. این پرونده توسط وکلای انقلابی در سراسر کشور پیگیری شده و دو دادگاه در تهران با حضور خانواده شهدا برگزار و رأی آن صادر شده است.

معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلای اسلامی در ادامه جنایت‌های آمریکا را به عنوان کشوری خبیث و جنایتکار معرفی کرد و افزود: آمریکا بیش از ۲۰۰ جنگ و کودتا راه‌اندازی کرده و بیش از ۱۰۰ میلیون نفر را به قتل رسانده است. این کشور علاوه بر ورود مستقیم به جنگ‌ها، با حمایت از رژیم صهیونیستی و گروه‌های تروریستی موجب شهادت مردم شده که این ذات خبیثانه آمریکا است.

وی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور فعلی آمریکا مبنی بر اینکه «هر کشوری که قدرت داشته باشد بر حق است»، گفت: کشور‌های استعمارگر مانند انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال و بلژیک تعداد زیادی از مردم را به قتل رسانده و مستعمره ساخته‌اند. در جنگ جهانی اول، انگلیسی‌ها، هند را که ۵۰ سال از استقلالش گذشته بود، به قتل رساندند و فرانسوی‌ها تونل‌هایی پر از جمجمه مردم آسیا و آفریقا ساخته‌اند و به آن افتخار می‌کنند.

شمخانی با بیان اینکه مبنای اعتقادی این کشور‌ها بر اساس یهودیت است که هر کس قدرت دارد باید آقای جهان باشد، افزود: رفتار رئیس‌جمهور آمریکا با روسای جمهور کشور‌های اروپایی و منطقه نشان‌دهنده این واقعیت است.

وی همچنین سازمان‌های بین‌المللی را بازیچه کشور‌های آمریکایی و اروپایی دانست و گفت: این سازمان‌ها در جنگ اخیر هیچ واکنشی نشان ندادند و در قبال قطر نیز چنین رفتاری داشتند. دموکراسی و حقوق بشر امروز به ابزاری برای فریب مردم جهان تبدیل شده است.

معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکا با ایجاد کودتا در کشورمان سبب عقب‌ماندگی ۲۵ ساله ایران شده و کشور را غارت کرده است. حضور این کشور باعث جدایی بحرین از ایران شده است.

وی با استناد به اعترافات جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا، و مقامات آمریکایی، گفت: آمریکا در سال ۱۴۰۱ از اغتشاشگران حمایت و کار تجهیز آنها را برعهده گرفت. آمریکایی‌ها با راه‌اندازی جنگ شناختی تلاش کردند جوانان را تحریک کنند، اما به اهداف خود نرسیدند.

معاون حقوقی سپاه افزود: دشمنان با امپراتوری رسانه‌ای خود سعی کردند مردم را وارد میدان اغتشاش کنند، اما همانند گذشته شکست خوردند. سالیانه هزار و ۲۰۰ نفر از مردم آمریکا توسط پلیس کشته می‌شوند و چنین کشوری ادعای حقوق بشر دارد، اما اقدامات فتنه‌انگیز در کشور ما انجام می‌دهد.

وی تأکید کرد که دشمنان با شعار «زن، زندگی، آزادی» که توسط نتانیاهو طراحی شده است، قصد داشتند کشور را به آشوب بکشانند، اما موفق نشدند.

شمخانی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آخرین توطئه‌ای که آمریکایی‌ها علیه ما انجام داند و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند این توطئه زیر سر آمریکایی‌ها است، گفت: شبکه ۱۳ اسرائیل مستندی پخش کرد که جنگ را ما طراحی کردیم و ۲۰ سال با آمریکا بر روی نقشه جنگ کار کردیم.

معاون حقوقی سپاه ادامه داد: اسرائیلی‌ها اعلام کردند ما ایرانی‌ها را با مذاکره فریب دادیم و برای حمله به ایران با آمریکا رزمایش‌هایی برگزار کردیم. 

وی تصریح کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، رژیم صهیونیستی ضرباتی خوردند که دیگر به فکر چنین جنایاتی نباشند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)