همه مبلغ زمین بیمارستان مادر و کودک بجنورد، از سوی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی پیش از موعد مقرر به شهرداری پرداخت و سند زمین در اختیار دانشگاه قرار گرفت.
معاون صنعت، تجارت و صنایع دفاعی سازمان پدافند غیرعامل گفت: افزایش آگاهی دانشآموزان نسبت به تهدیدهای نوین و جنگ نرم ضرورتی اجتناب ناپذیر است و معلمان نقش محوری در این زمینه دارند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده خراسان شمالی گفت: بهدلیل استقبال گسترده، مهلت ارسال آثار در حوزه حمایت از خانواده، ازدواج و فرزندآوری تا ۱۵ آذرماه تمدید شد.
دیدار با خانوادههای شهدا یادآور روزهایی است که فرزندان این سرزمین با ایمان و عشق به میهن، از آسایش خود گذشتند تا امروز ما در امنیت و آرامش زندگی کنیم.
فرمانده انتظامی شهرستان فاروج گفت: مأموران پلیس در بازرسی از یک دستگاه خودروی پراید در ورودی این شهرستان، ۱۰ کیلوگرم تریاک کشف و یک متهم را دستگیر کردند.
سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی گفت: با راه اندازی ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری، گامی مهم در توسعه زیرساختهای ارتباطی استان برداشته شد و کیفیت خدمات اینترنت به طور چشمگیری بهبود یافت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گفت : خراسان شمالی از روز پنجم آبانماه از منطقه حفاظتشده گلیل و سرانی آغاز شده و تا پایش کامل همه مناطق تحت مدیریت استان ادامه خواهد داشت.