در این بسته خبری فرازی از خطبه های نماز جمعه در شهرهای مختلف گلستان را ببینید.
امام جمعه موقت گرگان با بیان اینکه پشت نوسانات قیمتها در بازار، دشمن و مزدوران داخلی اوست، تاکید کرد: با اخلالگران اقتصادی در هر لباس و جایگاهی باید جدی برخورد کرد.
سنگر نماز جمعه را باید مدرسهای دانست برای ساخت انسان؛ انسانی که میبخشد، میبالد و میسازد.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت: رژیم پهلوی از عمق نفوذ اجتماعی آیت الله طاهری در بین مردم می ترسید.
استاندار گلستان گفت: ۱۱ دستگاه وسایل نقلیه خریداری شده، با هماهنگی و همیاری با دهیاران در گلستان توزیع شد.
خبرهایی از حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان در مرکز سامد تا حضور ۳۰ دانشجوی گنبدی در قالب اردوی جهادی در روستای میرزا پانگ گالیکش را در این بسته خبری ببینید.
به روز رسانی سامانه نقشه های هوایی در گلستان موضوع جلسه امروز شورای برنامه ریزی و توسعه گلستان بود.
بازنگری هزار هکتاری اراضی روستای زیارت گرگان و نظارت بر ، برداشت از معادن شن و ماسه از مصوبات امروز جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال در گرگان بود.
در مراسمی پرشور، اهالی روستای شموشک گرگان با گردهم آمدن و ادای احترام به شهدا، یاد و راه آنان را گرامی داشتند.
نشست انتخاباتی معاون سیاسی و امنیتی استانداری با فرمانداران و بخشداران شرق استان درکلاله برگزار شد.