رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با تاکید بر اولویت داشتن احیای واحدهای صنعتی آسیبدیده، از پیگیری و حمایت عملی وزارت صمت از این واحدها خبر داد.
فرزانه صادق در دیدار استاندار تهران و برخی نمایندگان مجلس گفت: بازسازی مناطق خسارت دیده ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی از اولویتهای وزارت راه و شهرسازی است.
نماینده ویژه مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در بخش مدیریت مصرف میتوان با استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل و پایش دادهها به رصد دقیق میزان مصرف مشترکان و راهکارهای مختلف برای کاهش مصرف برق اقدام کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: همکاری هلدینگها و شرکتهای پتروشیمی و اجرای برنامه مصوب شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه منجر به تحقق اهداف برنامهریزی شده در مدیریت شرایط اضطراری شد.
معاون تجارت خارجی و انتقال شرکت توانیر و مجری طرح مدیریت مصرف برق در حوزه رمز ارزها گفت: ماینرهای غیرمجاز سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت وارد میکنند.
معاون وزیر و رییس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق گفت: به رغم شرایط سخت کشور و محدودیت منابع ارزی، هفته آینده ۹۰ میلیون دلار از مطالبات پیمانکاران پرداخت میشود.
مدیرعامل گروه پتروپارس گفت: آغاز عملیات اجرایی نخستین نیروگاه خورشیدی (سردار شهید حسین همدانی) در ساوه جلوهای از سیاستهای کلان وزارت نفت در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و تنوعبخشی به سبد انرژی کشور است.
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با توجه به اینکه ناترازی برق امسال به ۲۰ هزار مگاوات میرسد با اقدامات مدیریت مصرف آن را به حداکثر ۱۴ هزار مگاوات میرسانیم تا ناترازی کاهش یابد.
وزیر نیرو با بیان اینکه اقتصاد صنعت آب و برق به دلیل مشکلات اقتصادی در سالهای گذشته به خوبی توسعه نیافته است، گفت: اقتصاد این دو حوزه باید برای ورود سرمایهگذاران جذاب شود.
وزیر نیرو در مراسم آغاز عملیات اجرایی نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس ساوه گفت: حتی در شرایط جنگ تحمیلی در کشور نیز توسعه صنعت برق متوقف نشد و در این زمینه پیشروی خواهیم کرد.
مجری طرح تولید پراکنده و انرژیهای نو شرکت توانیر از افزوده شدن ۲۱۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده در کشور خبر داد و گفت: در نیمه دوم تیر ماه ۶۰ مگاوات دیگر وارد مدار میشود.
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری ، علاوه بر فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای استفاده پروازهای داخلی، بین المللی و عبوری از آسمان ایران، فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد.