سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس:
ناجا درباره مجوز «کنسرتها» به وظایف قانونی خود عمل کند
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: برعقیده این کمیسیون نیازی نیست ناجا از مصوبه اخیر هیئت دولت در مورد «کنسرتها» پیروی کند.

حجتالاسلام احد آزادیخواه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: صدور مجوزه برای اجرا کنسرتها بر عهده وزارت ارشاد است که به چه کسی و در کجا مجوز دهد اما تبعات اجتماعی کنسرت ها هیچ ارتباطی به وزارت ارشاد ندارد.
وی تصریح کرد: تامین نظم و آرامش اجتماعی برعهده نیروی انتظامی بوده و اگر کنسرتی باعث برهم رختن نظم و آرامش اجتماعی شود، نیروی انتظامی باید ورود کند.
آزادیخواه اظهار داشت: نیروی انتظامی به عنوان متولی تامین نظم و آرامش اجتماعی باید به وظیفه خودش عمل کند و نیازی نیست از مصوبه اخیر دولت در مورد کنسرتها پیروی کند.
وی تاکید کرد: مستندات مصور برهم خوردن نظم و آرامش جامعه که در پی برخی کنسرتها روی داده، در اختیار کمیسیون فرهنگی قرا دارد بنابراین باید ناجا همچنان به وظیفه خود عمل کند.
مصوبه اخیر هیئت دولت به کاهش وظایف نیروی انتظامی جمهوری اسلامی(ناجا) در موضوع کنسرتها اشاره دارد.