• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۷۵۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸
استان ها » اقتصادی

زنگنه:برجام، تحریم های ضد ایرانی را یک روزه لغو کرد

وزیر نفت گفت: براساس برجام همه تحریم ها و قطعنامه های ضد ایران در یک روز لغو و بلا اثر شد.

زنگنه:برجام، تحریم های ضد ایرانی را یک روزه لغو کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بیژن نامدار زنگنه امروز در همایش خوزستان و دولت یازدهم در اهواز با موضوع بررسی آثار اقتصادی برجام  در حوزه انرژی و سرمایه گذاری با بیان این مطلب افزود  : در تاریخ سازمان ملل سابقه نداشته است که کشوری با صدور قطعنامه فصل هفتم، نظام آن ساقط یا بخشی از کشورش تجزیه نشود  و کشورهایی مانند سودان، لیبی، عراق و هر جایی که قطعنامه عملیاتی ضد آن صادر شد با مشکلات بسیاری رو به رو شدند. 
وی برجام را یک موفقیت بزرگ سیاسی دانست و افزود :  ما توانستیم با سرعتی غیرقابل باور، تولید نفت را به یک میلیون بشکه پس از اعمال تحریم ها افزایش دهیم  و هیچ کسی باور نمی کرد در مدت چهار ماه تولید نفت از 2 میلیون و 700 بشکه به سه میلیون و 850 بشکه برسد و صادرات همراه با میعانات به بالای 9،5 بشکه برسد.
وزیر نفت اظهارداشت  :  براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب نیز اگر اشکالی بر برجام وارد است ربطی به داخل کشور ندارد بلکه مربوط به بدقولی طرف خارجی است و طبیعی است که آنها قصد آسیب به ما را دارند اما ما کارمان را بلدیم. 
زنگنه  با اشارع به اینکه   در زمان اعمال تحریم ها امکان دسترسی به پول مان را نداشتیم اما اکنون به آن دسترسی داریم  ادامه داد : پیش از برجام برای خرید کالاهای دست چندم با واسطه خرید می کردیم و بعضی وقت ها برای خرید یک کالا برای پارس جنوبی سه بار یک کالا را می خریدیم تا یک بار آن کالا به دست ما برسد و اکنون  همه سازنده های دنیا برای خرید کالا دسترسی داریم و اجناس توقیفی ما آزاد شده و امروز در مرحله ای قرار داریم که باید بتوانیم از منابع خارجی و سرمایه های خارجی استفاده کنیم. 
وزیر نفت  گفت  : نه تنها از شرکت های داخلی خرید می کنیم بلکه از فرصت پیش آمده برای ارتباط با شرکت های معتبر درجه اول خارجی برای توانمندسازی آنها باید استفاده کنیم   و امروز می توان از سرمایه های خارجی برای توسعه کشور، پتروشیمی، صنایع بالا دست و پایین دست نفت استفاده کرد.
زنگنه افزود :  تاسیسات خوزستان مستهلک است و باید نوسازی شود و ظرفیت های ساخت در خوزستان برای ساخت تجهیزات سنگین بسیار خوب است  ،  این قدر نگویید خوزستان عقب مانده است و  امروز خوزستان در ساخت تجهیزات صنایع سنگین پس از تهران رتبه نخست را دارد.
وی با بیان اینکه    مهم ترین مساله امروز برای خوزستان جذب سرمایه گذاری است  و  در تاریخ خوزستان سرمایه گذار خصوصی خیلی کم بوده و سرمایه گذاری های دولتی نیز پایین بوده است اظهارداشت : آینده شما بسیار روشن است چرا که نیروی انسانی و ظرفیت های بسیار خوبی دارید تنها کاری که باید بکنید جذب منابع است و  من به آینده خوزستان، توسعه صنایع شیمیایی، پتروشیمیایی و صنایع پشتیبانی کننده امیدوارم چرا که استان خوزستان همه چیز خود را خودش می تواند تولید کند و کمتر استانی داریم که چنین توانی داشته باشد.
وزیر نفت ادامه داد :  خوزستان پیشتاز در دوره پسا برجام است گفت: بخشی از موارد جذب سرمایه گذاری به خود خوزستان باز می گردد و بخشی دیگر آن نیز به خارج استان مربوط است.
زنگنه گفت :  برنامه ای برای تولید خوراک پتروشیمی در دست اقدام است و قرار است گام دوم منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر را برای اینکه صنایع جدید در آنجا مستقر شوند فعال کنیم  و محدودیتی برای کسی که بخواهد پالایشگاه بزند وجود ندارد و   هرکسی می خواهد پالایشگاه بزرگ یا کوچک احداث کند خوراک آن را تهیه می کنیم. 
وی ادامه داد: خوزستان از امکانات خوراک پتروشیمی برخوردار است و این طور نیست که هر چه سرریز نفت بود خوراک پتروشیمی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیروی انتظامی در گذر چهارباغ اصفهان میزبان عزاداران فاطمی
یک فوتی و پنج مصدوم
حضور پرشور جوانان و بزرگان عشایر در مجالس روضه چوئبده
وداع سمنانی ها با پیکر مطهر ۸ شهید گمنام
منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر آماده پذیرش سرمایه‌گذاران
نماز باران در خوی برگزار شد
برگزاری آیین‌های عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در خوی
خاکسپاری دو لاله فاطمی در بیرجند
عرض اردات پلدشتی‌ها به حضرت فاطمه زهرا (س) 
پدر شهید احمد کیومرثی در کنار فرزندش آرام گرفت
مهار آتش سوزی در ایکی قاپیلار تبریز
سقوط خودرو در بافت با سه کشته
وداع فاطمی مسافران بهشت در زنجان
آیین سنتی سمنوپزی در سریش آباد
تشییع عاشقانه شهید گمنام با حضور پرشور مردم ندوشن
افزایش چشمگیری در موارد بستری آنفولانزا نداشته‌ایم
پره سر رضوانشهر ۲ بار لرزید
مقابله با انحراف سیاسی، هدف اصلی قیام حضرت زهرا (س)
صدور حکم ۲ میلیارد ریالی برای پرونده قاچاق پوشاک در میاندوآب
مهار آتش الیت با همدلی ایرانیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
آغاز برداشت ارزن در مزرعه ۴۰۰ هکتاری لرستان
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
آیا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
مهار آتش جنگل‌های الیت با ۱۲۸ عملیات پروازی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
افزایش آلودگی هوای کلانشهر تبریز
مهارکردن ۹۰ درصدی آتش‌سوزی جنگل‌های الیت چالوس
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)