• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۲۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۶
چهارمحال و بختیاری » سیاسی

اقامه نماز عبادی-سیاسی جمعه در میعادگاههای نماز چهارمحال و بختیاری

نماز عبادی -سیاسی جمعه در تمامی شهرستان های چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

نمازجمعه شهرستان اردل:    اقامه نماز عبادی-سیاسی جمعه در میعادگاههای نماز چهارمحال و بختیاری

امام جمعه اردل از مسئولین خواست موارد نقض برجام را به طور شفاف و صریح برای مردم بیان کنند؛ چرا که به هیچ عنوان نباید به آمریکا، شیطان بزرگ اعتماد کرد و این مردم هستند که در نهایت پشتیبان نظامند.
حجت الاسلام سلمانپور افزود: ملت ایران این موضوع را بارها به اثبات رساندند که آخرین آن حضور پرشکوه در مراسم تشییع و خاکسپاری یکی از خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، آیت الله هاشمی رفسنجانی بود؛ که خود باعث وحدت و اتحاد در سطح ملی بوده و این روحیه وحدت و همدلی باید تقویت پیدا کند.
وی سالروز عملیات غرورآفرین کربلای پنج را گرامی داشت و این عملیات را فتح الفتوح رزمندگان اسلام خواند.

 

نمازجمعه شهرستان بروجن:
امام جمعه بروجن گفت: عده ای در حوادث و اتفاقات گوناگون راه نجات خود را تبعیت و حمایت نکردن از حق و باطل و قرار گرفتن در جبهه سوم یا همان موضع سکوت می دانند.
حجت الاسلام سعادت فر افزود: در این شرایط با سکوت در مقابل تخریب دشمنان و حمایت نکردن از ارزش های اسلامی، به طور قطع راه حمایت از دشمن را پیموده اند.
وی گفت: نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی در دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی و تثبیت انقلاب اسلامی برکسی پوشیده نیست و حضور با شکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین وی، نشان قدرشناسی مردم از سوابق و خدمات افراد انقلابی بود.

نمازجمعه شهرستان بن:
امام جمعه موقت بن با تسلیت رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی و قدردانی از حضور کم نظیر مردم در تشیع آن عالم ربانی گفت: آن مجاهد نستوه در طراحی حرکت انقلاب، شکل گیری نظام اسلامی و فرماندهی دفاع مقدس نقشی بی بدیل داشت؛ و حتی درگذشت این شخصیت بی نظیر هم موجب افزایش وحدت بین مردم شد.
حجت الاسلام مختاری با بیان این که مردم همواره مطیع رهبرند؛ افزود: آمریکائی ها در این بدعهدی هایشان نسبت به برجام نشان دادند هنوز به رسم جاهلیت کارشان را ادامه می دهند؛ بنابراین همه باید بدانند این دشمن هرگز برای ما رفیق نخواهد شد.
نمازجمعه شهرستان سامان:
امام جمعه سامان از حضور با شکوه مردم در مراسم خاکسپاری رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام قدردانی کرد و با اشاره به پیام تسلیت مقام معظم رهبری، ابعاد مختلف این پیام و تعابیر به کار رفته در آن را نشانه مودت و ارتباط عاطفی عمیق با آیت الله هاشمی رفسنجانی دانست.
حجه الاسلام ملک پور افزود: حضور مردم نشان داد هیچگاه سوابق و خدمات یک چهره انقلابی و خدوم را فراموش نمی کنند و این حضور توطئه های دشمن و رسانه های بیگانه را خنثی کرد.
وی با اشاره به نشست هفته گذشته وین برای بررسی برجام، گفت: مسئولان باید با عمل به سه اصل عزت، مصلحت و حکمت پاسخ قاطع و مناسب به طرف مقابل بد عهد بدهند.
نمازجمعه شهرستان فارسان:
امام جمعه فارسان گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی یکی از معدود شخصیت ها و شکنجه دیدگان رژیم ستم شاهی قبل از انقلاب و از موسسین نظام اسلامی ما بود که تا آخرین لحظه عمر امام راحل، امین ایشان بود.
حجت الاسلام جمالی زاده افزود: در ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی، مقام معظم رهبری با تعبیراتی همچون، رفیق دیرین و همسنگر و همگام و تکیه گاه مطمئن دوران مبارزات، از وی یاد کردند و مردم هم چه خوب قدرشناسی خود را در تشییع جنازه با شکوه ایشان نشان دادند.
وی گفت: یکی از ویژگی های مورد تأیید قرآن برای مومنین، داشتن حس مسئولیت در برابر خدا و دیگر بندگان و مخلوقات خداوند و نعمت های مادی و معنوی الهی است که در قیامت هم در این زمینه ها همگان در مواقع سخت و هولناک، بازخواست خواهند شد.
نمازجمعه شهرستان کوهرنگ:
خطیب جمعه کوهرنگ با قدردانی از حضور مردم در برگزاری مجالس ترحیم آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: اگرچه این ضایعه بسیار تلخ و جانکاه است؛ اما حضور مثال زدنی مردم و تشیع باشکوه پیکر مطهر یار دیرین انقلاب، امام و رهبری جلوه دیگری از اتحاد و همدلی همه جریان ها و سلایق فکری و سیاسی و قدرشناسی قلبی ملت از خدمتگزاران صادق نظام بود.
حجت الاسلام طباطبایی گفت: مقام ‌معظم رهبری علیرغم همه تألمات و تأثر عمیق برای یار دیرین خود سنگ تمام گذاشتند و هم در پیام تسلیت و هم در نماز بر ایشان با دعوت همه تشیع کنندگان به قرائت نماز؛ عباراتی پرمغز و دعاهایی کم نظیر بکار برد که نشان دهنده رابطه عمیق و محبت بالای رهبری بود و نباید عده ای فریب وسوسه های خناسان و شایعه سازی های شان در این موارد را بخورند و دچار سوء تفاهم شوند.
نمازجمعه شهرستان لردگان:
امام جمعه لردگان گفت: عالِم، جامعه را زنده دل نگه می دارد و علما چراغ نورانی جامعه ما هستند.
حجت الاسلام انصاری یاد و خاطره شهدای روحانی را گرامی داشت و با تسلیت به جامعه داغدار و مقام معظم رهبری یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی را گرامی داشت.
وی از آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان نماد اسقامت، ایثار و از خودگذشتی و یار امام، انقلاب و رهبری یاد کرد و گفت: وی مطیع رهبری بود و همانگونه که خود ایشان هم بارها اشاره کردند رهبر انقلاب را به عنوان راهنما و خود را به عنوان رهرو می دانست.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)