• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۵۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در پیشخوان مطبوعات

روزنامه های امروز 28 بهمن 95 عناوین خود را به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی، سفر رئیس جمهور به دو کشور حاشیه خلیج فارس عمان و کویت و چهلمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی اختصاص دادند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه های امروز 28 بهمن 95 عناوین خود را به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی، سفر رئیس جمهور به دو کشور حاشیه خلیج فارس عمان و کویت و چهلمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی اختصاص دادند. روزنامه ها تیترهای «مردم از بی اعتنایی به مشکلات رنج می برند»، «بیکاری، رکود، گرانی از مشکلات مهم است» و «تعبیر آشتی ملی معنی ندارد» را از سخنان مقام معظم رهبری انتخاب کردند.

روزنامه جام جم با اشاره به دیدار دیروز هزار نفر از مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب تیتر« مردم گله دارند» را از بیانات حضرت آیت الله خامنه ای برای صفحه اول خود انتخاب کردند. روزنامه جام جم همچنین به مناسبت 29 بهمن سالروز ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی تیتر «اقتصاد مقاومتی در ترازوی اقدام و عمل» را برگزید.

سه سال پیش در چنین روزهایی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» در 24 بند تأکید کردند: پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی، عامل شکست و عقب‌نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران خواهد شد، همچنین اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحران‌های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام‌بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش‌آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند.

روزنامه آرمان امروز هم تیتر خود را به مراسم اربعین آیت الله هاشمی رفسنجانی در حرم امام (ره) اختصاص داد و نوشت: گفتمان اعتدال آیت الله هاشمی با درایت سید حسن خمینی و حسن روحانی جریان دارد.

روزنامه آفتاب یزد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی تیتر« تعبیر آشتی ملی معنی ندارد» را انتخاب کرد و نوشت مگر مردم با هم قهر هستند که بخواهند آشتی کنند؟ قهری وجود ندارد البته مردم با کسانی که در سال 88 به روز عاشورای حسینی اهانت کردند آشتی نمی کنند.

روزنامه ابرار از سخنان مقام معظم رهبری با مردم آذربایجان شرقی تیتر «اینکه اگر برجام نبود، جنگ در ایران حتمی بود، دروغ محض است» را انتخاب کرد.

روزنامه ابتکار هم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری با مردم آذربایجان شرقی «مگر مردم با هم قهر هستند» را تیتر زد. روزنامه ابتکار همچنین به سفر رئیس جمهور به عمان و کویت اشاره کرد و تیتر« فصل نو در روابط ایران و همسایگان عرب» را برگزید.

روزنامه اعتماد هم از سخنان مقام معظم رهبری با مردم آذربایجان شرقی تیتر«مردم گلایه مندند» را انتخاب کرد و نوشت: گرانی، بیکاری و رکود مهم است. این روزنامه همچنین به سفر رئیس جمهور به کشورهای عمان و کویت اشاره کرد و تیتر«آغازی برای گفت و گوهای منطقه ای » را برگزید و نوشت: روحانی در سفر به عمان و کویت از عزم ایران برای حل اختلاف ها سخن گفت.

روزنامه افکار هم از سخنان مقام معظم رهبری تیتر «مردم با هم متحدند چرا می گویید آشتی» را انتخاب کرد.  این روزنامه همچنین از قول مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت نوشت: در انتخاب مشتریان نفتی آزادی عمل دارد.

روزنامه اطلاعات هم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی عنوان کرد« مردم از تبعیض، کم کاری و بی اعتنایی به مشکلات گلایه مندند» را تیتر زد و نوشت: مسئولان همه همت خود را صرف حل مشکلاتی همچون بیکاری، رکود، گرانی و تبعیض کنند.

روزنامه ایران هم تیتر«22 بهمن امسال، مایه آبروی انقلاب و ایران اسلامی شد» را از سخنان مقام معظم رهبری انتخاب کرد. روزنامه ایران همچنین عنوان« پاسخ مثبت همسایگان جنوبی به ابتکار منطقه ای ایران» را به مناسبت سفر رئیس جمهور به کشورهای خلیج فارس تیتر زد و از قول حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی نوشت: اتحاد همه کشورهای منطقه علیه معضلات فراگیر مانند تروریسم ضروری است.

روزنامه جوان از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی تیتر «مردم از بی اعتنایی به مشکلات رنج می برند» را تیتر زد و با اشاره به سفر دکتر حسن روحانی رئیس جمهور تیتر« کشورهای حاشیه خلیج فارس در مسیر بازسازی روابط با تهران» را انتخاب کرد.

روزنامه جمهوری اسلامی هم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی جمله« امروز همه به عزت و اقتدار ملت و حضور تعیین کننده ایران اذعان دارند» را تیتر کرد. این روزنامه همچنین به مناسبت چهلمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی تیتر «برگزاری مجلس اربعین ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی در سراسر کشور» را برگزید.

روزنامه رسالت هم از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی جمله« مردم با فتنه گران عاشورای 88 آشتی نمی کنند» را تیتر زد و نوشت: امسال 22 بهمن برای کشور آبرو شد، زبانم قاصر است از مردم تشکر کنم.

روزنامه ستاره صبح هم تیتر «آشتی ملی معنی ندارد» را از سخنان مقام معظم رهبری برگزید. این روزنامه همچنین با اشاره به چهلمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی تیتر « چهل روز در فراق سیاستمدار مصلحت گرا» را انتخاب کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)