گفت: این شهرستان به لحاظ تعداد سمن های فعال در بین شهرستان های استان کرمانشاه، بیشترین تشکل های مردم نهاد را دارد.نعمت الله نازپرورده در جلسه ساماندهی سمن های بانوان نیکوکار و خیر قصرشیرین در فرمانداری افزود: این تشکل ها با حضور جوانان قصرشیرین در زمینه های مختلف از جمله کمک به مردم بی بضاعت، اشتغال زنان، حمایت از جوانان، محیط زیست و پیشگیری از آسیب های اجتماعی مشغول فعال هستند.
وی اظهار داشت: همچنین چهار سمن دیگر در بخش های مختلف اشتغال بانوان و حمایت های مالی با مشارکت کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی قصرشیرین در آستانه ثبت مجوز قرار دارند که به زودی فعالیت خود را آغاز می کنند.
معاون فرماندار قصرشیرین با اشاره به پیشینه سازمان های مردم نهاد و نقش آن ها در سازماندهی فعالیت ها و همچنین گسترش مشارکت مردم و بهره گیری از خرد جمعی برای پیشبرد اهداف جامعه ، بیان کرد: سیاست دولت تدبیر و امید بر تقویت تشکل های مردم نهاد در جامعه برای پیشبرد بهتر امور است.