تولید بیش از پنج هزار تن مرغ منجمد در آبیک
بیش از پنج هزار تن مرغ منجمد پارسال در کشتارگاه های طیور این شهرستان تولید شده است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت : علیرغم یکسان بودن چرخه تولید مرغ منجمد با مرغ گرم ، تولید و عرضه مرغ منجمد تابع شرایطی است که قسمتی از آن مربوط به سطح امکانات کشتارگاهی و مراکز عرضه و قسمتی نیز کیفیت مرغ بر میگردد. مرتضی یعقوبی افزود : داشتن خطوط کشتار استاندارد ، تونل های انجماد سریع ، سیستم بسته بندی خاص این محصول و همچنین ویژگیهای مرغ از قبیل سن و سایز و وزن مرغ و نداشتن چربی محوطه بطنی را از شرایط تولید مرغ منجمد بیان کرد .
وی گفت :کارشناسان نظارت این اداره ، برنامه ویژه و مستمری برای نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه این فرآورده استراتژیک دارند تا مصرف کنندگان بتوانند ازمحصولات با کیفیت و مناسب استفاده کنند.
یعقوبی به مصرف کنندگان توصیه کرد: قبل از خرید مرغ منجمد به تاریخ انقضای درج شده بر روی بسته بندی مرغ توجه و از خرید مرغهای تاریخ منقضی و یا بسته بندی مخدوش و نامناسب خوداری کنند.