پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره راه و شهرسازی شوش از بسته شدن پل ناجیان در غرب کرخه بر روی خودروها خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صدادوسیما مرکز خوزستان ،حسین چنانه افزود: این پل به
منظور انجام عملیات تعریض تا اطلاع بعدی بر روی خودروهای سبک و سنگین بسته
شده است.
وی گفت: به منظور تردد خودروهای سبک به منطقه غربکرخه و بخش فتح المبین ، یک پل شناور در مجاورت پل ناجیان بر روی رودخانه کرخه مستقر شدهاست.
رئیس اداره راه و شهرسازی شوش ادامه داد: پل شناور تنها برای تردد خودروهای سبک با ارتفاع حداکثر2و نیم متر برپا شده و جاده های دسترسی به پل شناور نیز به منظور سهولت تردد خودروهای سبک آسفالت شده است.
وی اظهار کرد: خودروهای سنگین برای
عبور از روی رودخانه کرخه و تردد به
بخش فتح المبین شوش می توانند از پل نادری و جاده دهلران به عنوان مسیر جایگزین
استفاده کنند.
تعریض پل شهید ناجیان یکی از مطالبات اهالی بخش فتح المبین شوش و نیزکاروان های راهیان نور می باشد که با پیگیری استاندار خوزستان ، معاونت عمرانی استانداری،مدیر کل راه و شهرسازی و مجموعه مدیریت شهرستان شوش عملیات تعریض این پل آغاز شد.
پیش بینی می شود عملیات تعریض پل شهید ناجیان حدود 6 ماه به طول انجامد.
با اجرای این طرح با اعتباری بالغ بر 750 میلیارد ریال عرض پل شهید ناجیانبه 11 متر افزایش خواهد یافت.
پل شهید ناجیان مسیر ارتباطی شهر شوش با بخش فتح المبین و 30 روستای این شهرستان و نیز استان ایلام و شهرستان دهلران می باشد و نقش مهمی در انتقال محصولات کشاورزی و دامی به بازار استان خوزستان دارد.