• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۲۸۸۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
اقتصادی
کشاورزیان در مراسم امضای قرارداد همکاری با سایپا دیزل؛

گازوئیل ارزان چالش نوسازی ناوگان فرسوده

رئیس سازمان راهداری با اشاره به اینکه بیش از ۵۵ هزار کامیون با عمری بالای ۳۵ سال داریم، گفت: مادامی که گازوئیل لیتری ۳۰۰ تومان تحویل می‌شود، رغبتی برای نوسازی ناوگان نیست.

کشاورزیان : گازوئیل ارزان چالش نوسازی ناوگان فرسودهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ داوود کشاورزیان در مراسم امضای قرارداد همکاری شرکت سایپا دیزل با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و بانک توسعه تعاون افزود: با مصوبه شورای اقتصاد برای بازسازی ۶۵ هزار دستگاه ناوگان بالای ۳۵ سال اعتبار تخصیص داده شده است و با توجه به مجوز شورای اقتصاد می‌توانیم همه ناوگان را نوسازی کنیم.
وی گفت: وزارت نفت اجازه دارد برای نوسازی ۶۵ هزار دستگاه ۲. ۷ میلیون همکاری کند که برای هر کامیون بیش از ۴۲ هزار دلار برای یکدوره ۷ تا ۸ ساله است.
کشاورزیان افزود: از محل صرفه جویی مصرف سوخت بخشی از سود تسهیلات دریافتی پرداخت می‌شود و مصرف کننده نهایی ۹ درصد و حدود ۱۵ درصد را وزارت نفت و سازنده تأمین می‌کنند.
وی گفت: قرارداد سال گذشته با ماموت امضا شد و تاکنون بیش از ۴۰۰ دستگاه تحویل شده است.
کشاورزیان افزود: برند ولوو از برندهای شناخته شده و طرفدار در داخل است و امیدواریم دارندگان کامیون با عمر بالای ۳۵ سال از این امکان استفاده کنند.
وی گفت: میزان پیمایش کامیون‌ها را به سازمان بهینه سازی سوخت اعلام می‌کنیم که چه میزان صرفه جویی در سوخت شده است و در صورت کوتاهی در پرداخت اقساط توسط دریافت کننده تسهیلات با ابزار قانونی از فعالیت آن جلوگیری می‌شود.
کشاورزیان افزود: برای فعالیت ناوگان فرسوده باید محدودیت ایجاد کنیم تا برای ناوگان نو فرصت کار و پیمایش بیشتر فراهم شود، نظارت‌ها اکنون براساس ۱۰۰ هزار کیلومتر در سال است و با نوسازی پیمایش آن‌ها بیشتر و در نتیجه صرفه جویی بیشتر سوخت را به همراه خواهد داشت که باعث آثار زیست محیطی و کاهش تولید آلایندگی خواهد شد.
وی گفت: راه اصلی حل مسئله اصلاح قیمت سوخت است مادامی که گازوئیل لیتری ۳۰۰ تومان تحویل می‌شود رغبتی برای نوسازی ناوگان نیست، چون تا زمانی که سوخت ارزان تحویل می‌شود تغییری در حمل و نقل ایجاد نخواهد شد.
کشاورزیان افزود: در بسیاری کشور‌ها قیمت سوخت واقعی است و بین یک تا ۲ دلار است و ما هم چاره‌ای نداریم به سمت واقعی کردن قیمت سوخت برویم.
وی گفت: یکی از مهمترین چالش‌های حمل و نقل پایین بودن قیمت سوخت است، وجود صف‌های طولانی در بنادر به علت پایین بودن قیمت سوخت است، پایین بودن قیمت سوخت مانع از فعالیت ناوگان نو و نیز کاهش پیمایش، افزایش آلاینده‌های بسیاری خواهد شد.
کشاورزیان افزود: اگر قیمت سوخت واقعی شود ناوگان فرسوده خودبخود از چرخه حمل و نقل خارج خواهد شد و شاهد کاهش مصرف سوخت خواهیم بود.
وی گفت:، چون قیمت واقعی نیست باید برغم محدودیت منابع از دارندگان ناوگان فرسوده خواهش کنیم بیایند و از این تسهیلات استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)