امام جمعه موقت تهران از ترویج شبهات دینی در فضای مجازی انتقاد کرد
امام جمعه موقت تهران با انتقاد از سیل بنیان کن ترویج شبهات و هتاکی به مبانی دینی در شبکههای مجازی، گفت: علما و مروجان عاشورا باید توطئهها را شناسایی و با اقدامات تأثیرگذار از حریم اسلام حفاظت کنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در همایش استادان حوزه علمیه و ائمه جماعات با موضوع «تبیین سند ۲۰۳۰» در حسینه الزهرا سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، افزود: سند ۲۰۳۰ یکی از مجاری تغییر هویت دینی ما و نفوذ دشمن بود.
وی افزود: مقام معظم رهبری در این باره هشدار دادند و آیت الله مکارم شیرازی نیز به صحنه آمد و این سند را تبیین کردند، و این سند لغو شد.
امام جمعه موقت تهران گفت: رسالت و مسؤولیت علمای دین سنگین است و روحانیون وظیفه انذار و ایجاد روح و جان در جامعه را بر عهده دارند.
حجت الاسلام صدیقی با اشاره به برخی از اقدامات در خصوص سند ۲۰۳۰ افزود: امروزه دین گاهی از طرف مسئولان ما مورد هجوم است و آمریکا و اسرائیل نتوانسته اند در این باره غلطی بکنند.
وی گفت: این حرکت از سوی افرادی ترویج میشود که مبلغ فرهنگ غربی هستند، امضای قراردادهای پنهان، ترویج فرهنگ غربی، حساس نبودن به مسائل فرهنگی و همچنین فعالیتهای شبکههای مجازی؛ برخی از اقدامات در این باره است.
مسؤول دفتر سیاسی اجتماعی حوزههای علمیه سراسر کشور نیز در این همایش با بیان اینکه تمامی اسناد مرتبط با سند ۲۰۳۰ را بررسی کردیم، افزود: در این باره ۱۹ محور انحراف از آیات قرآن کریم، احادیث و نظر فقها را مشخص کردیم و این سند در ماه گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی لغو شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن زمانی افزود: با لغو این سند، موضوع تمام نشده است و احتمال دارد که بخواهند موضوع را ادامه دهند زیرا که فکری در آن هست.
وی ادامه داد: توجه نکردن به اسناد بالا دستی مانند سند جامع علمی کشور، سند تحول آموزش و پرورش، مغایرت با قوانین الهی، تخلف در فرآیند تصویب آن، برابری زنان و مردان در رشتههای آموزشی و مشاغل، آموزش جامع جنسیتی، شتاب در تصویب، امکان نفوذ دستگاههای اطلاعاتی کشورهای بزرگ از مهمترین نقدهای وارده به این سند است.