• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۷۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۳
اردبیل » سیاسی

گزیده ای از خطبه های نماز جمعه مناطق مختلف استان اردبیل

نماز عبادی سیاسی جمعه در مناطق مختلف استان اردبیل هم برگزار و خطیبان جمعه ضمن گرامیداشت سالروز مباهله، ظلم و جنایات در کشور میانمار را محکوم کردند.

گزیده ای از خطبه های نماز جمعه مناطق مختلف استان اردبیلبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل/ حجت الاسلام رشتبری امام جمعه خلخال با اشاره به ظلم و جنایات در کشور میانمار گفت: این جنایت و نسل کشی برخاسته از حمایت های آل سعود و تسلیحات اسرائیل در میانمار به دست دولت و ارتش میانمار انجام می گیرد که شایسته بود مسئولان در اجلاس آستانه به این جنایات اشاره و دولت ها را در این اجلاس آگاه می کردند.

حجت الاسلام باقری امام جمعه موقت پارس آباد هم با اشاره به روز مباهله و فرارسیدن ماه محرم گفت: عزاداری ها و برنامه های ماه محرم آگاهانه و به دور از بدعت برگزار شود.
وی با اشاره به بی توجهی سازمان ملل و شورای امنیت در مقابل مظلومیت مردم میانمار افزود: استکبار جهانی که ادعای حقوق بشر می کند در مقابل کشتار کودکان مظلوم میانمار ساکت مانده است.

حجت الاسلام صفری امام جمعه گرمی نیز با اشاره به 25 ذی الحجه روز مباهله و روز خانواده، نهاد خانواده را به عنوان رکن اصلی جامعه یاد کرد و گفت: خانواده ها باید توطئه های دشمنان را که از طریق ماهواره ها و فضای مجازی و غیرمجازی نهاد خانواده را نشانه رفته اند، خنثی کنند.
وی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم، از هیئت امنا مساجد خواست در عزاداریهای ماه محرم از روحانیان و مبلغان برای رساندن پیام عاشورا به نسلها بهره بگیرند.

گزیده ای از خطبه های نماز جمعه مناطق مختلف استان اردبیلحجت الاسلام قیاسی امام جمعه بیله سوار هم با اشاره به سالروز مباهله و ویژگی خانواده برتر از دیدگاه اسلام، از والدین خواست با آگاهی در روند تربیت و آموزش فرزندانشان با مربیان و معلمان ارتباط داشته باشند.
وی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم و عزاداری امام حسین علیه السلام افزود: با دسته روی شبانه نمی شود عزاداری را نهادینه کرد و باید به جای آن در مساجد و حسینه ها علاوه بر عزاداری، به آموزش مبانی و اصول اسلامی پرداخت.

حجت الاسلام امیدوار امام جمعه انگوت هم با اشاره به فرارسیدن ماه محرم گفت: علما، مداحان و هیات امنای مساجد در منابر و عزاداریها از پرداختن به موضوعات بی پایه و اساس خودداری کرده و مانع ایجاد انحراف در اهداف قیام عاشورا شوند.

حجت الاسلام رحمانی نیا امام جمعه موقت اصلاندوز هم با اشاره به فرارسیدن سالتحصیلی جدید و جشن عاطفه ها گفت: کمک به نیازمندان و دستگیری از مستمندان جامعه از سیره های اخلاقی و روش ائمه اطهار(ع) است و با برگزاری جشن عاطفه ها نیازهای اولیه تحصیلی دانش آموزان بی بضاعت تامین می شود.

حجت الاسلام رزاقی امام جمعه کلور به فرارسیدن ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: محرم رمز بقای اسلام ناب است و دشمنان با اقامه مجالس امام حسین (ع) مخالفند چون هدف امام جز ریشه کن کردن ظلم و فساد و برپایی عدالت و امربه معروف و نهی از منکر نبوده است.

حجت الاسلام نعمتی امام جمعه هشجین نیز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اقتدار و عظمت کنونی نظام جمهوری اسلامی ایران را حاصل رشادتها و مجاهدتهای رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس دانست و از همه مسئولان و مردم خواست فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه حفظ کنند.

حجت الاسلام باقری امام جمعه جعفرآباد با گرامیداشت سالروز مباهله، از بررسی روند بهداشت و درمان منطقه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: وی قول مساعدی برای ارتقا و تجهیز مرکز بهداشت به دستگاه رادیولوژی داده که امیدواریم با پیگیری و تلاش مسئولان هر چه زودتر محقق شود./
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)