کشت پیاز خارج از فصل در نه هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۶۵ هزار تن پیاز خارج از فصل تولید شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد. سید رضا امیری زاده افزود: علت آن اجرای اصلاح الگوی کشت و توسعه کشت گونههای اقتصادی است. وی گفت: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در بازارهای کشور، به عراق و کشورهای آسیای میانه هم صادر میشود. بندرعباس، میناب، رودان و بندرخمیر از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان است. هرسال برداشت پیاز از بهمن آغاز میشود و تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد. هرمزگان با داشتن آب و هوایی گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی است و رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد. پیاز با داشتن سولفور، کروم و یتامین B۶ در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون و خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است. این محصول رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی، درد و التهاب مفاصل را کاهش و در درمان سرماخوردگی مفید است.