• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۲
فارس » اجتماعی
گزارش مکتوب ...

مردم فارس ، پرچم‌دار حفظ وحدت مذاهب اسلامی + فیلم

هر سال با فرا رسیدن ۱۲ ربیع‌الاول و آغاز هفته وحدت، مسلمانان جهان با برپایی مراسم جشن میلاد پیامبر رأفت و رحمت (ص) علاوه بر اعلام همبستگی با یکدیگر، عشق و ارادت خود را نسبت به پیامبر گرامی اسلام (ص) ابراز می‌کنند.

نمایش همبستگی اهل سنت و شیعه در فارس+ فیلمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، فارس یکی از استان‌هایی است که همبستگی اهل سنت و شیعه در آن بسیار مشهود است و برادران ایمانی، با صفا و صمیمت در جشن میلاد پیامبر (ص) در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و وحدت، همدلی و یکپارچی میان مسلمانان را به بهترین شکل به نمایش می‌گذارند.
مردم شهر‌ها و روستا‌های سراسر استان، با آذین بندی و چراغانی کوچه‌ها و خیابان ها، با شور و شوق فراوان در استقبال میلاد با سعادت پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و سبط معصومش امام جعفر صادق (ع) برنامه‌های متنوعی از جمله مولودی خوانی را برگزار می‌کنند.
آیت الله اسدالله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس با تبریک فرا رسیدن هفته وحدت، می‌گوید: وحدت عامل گره‌زدن دنیای اسلام به همدیگر است و هدفی است که تمام پیامبران به‌دنبال آن بوده‌اند و پیامبر گرامی اسلام (ص) نه تنها مسلمانان، بلکه تمام ملت‌های صاحب کتاب را به وحدت فراخوانده است.
وی، وحدت را عامل قدرت امروز جمهوری اسلامی می‌داند و می‌گوید: برخی کشور‌های اسلامی به دلیل نداشتن وحدت کلمه به ضعیف‌ترین کشور‌ها تبدیل شده‌اند.
سیدیوسف وخشوری رئیس عالی مدارس اهل سنت جنوب فارس نیز می‌گوید: تفرقه انسان را از هویت و تعالیم اسلامی دور می‌کند.
وی با بیان اینکه ورای این وحدت می‌توان از ظرفیت‌های تمام اقشار جامعه , بیشترین و بهترین بهره وری را داشت، تاکید می‌کند: در جنوب استان همبستگی بین شیعه و سنی وجود دارد و مردم این منطقه برادروار در سایه وحدت و همدلی در کنار هم زندگی می‌کنند.
تبادار استاندار فارس می‌گوید: در دوران فتنه‌ها و مصیبت‌های دشوار، مسئله وحدت اسلامی و وحدت ملی دو امر مهم است و وحدت میان مسلمانان و اتحاد بین فرق اسلامی امری لازم و ضروری است و اهمیت این امر در فارس که شیعیان و اهل تسنن در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، بسیار پر رنگ‌تر است.
نمایش همبستگی اهل سنت و شیعه در فارس+ فیلموی با بیان اینکه دین پیامبر دعوت به توحید و وحدت است، ادامه می‌دهد: باید با وحدت دل‌ها که برخاسته از ایمان، توحید و معاد است و با تمسک به قرآن که مهمترین مایه وحدت اسلامی است از هرگونه تفرقه دوری کنیم.
با پیروزی انقلاب اسلامی و دور اندیشی‌های امام خمینی (ره) برای مبارزه با دشمنان اسلام و تفرقه افکنان در نامگذاری ۱۲ ربیع الاول میلاد ختمی مرتبت (ص) به روایت اهل تسنن تا ۱۷ ربیع الاول به روایت اهل تشیـع به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.
امام خمینی (ره) با نامگذاری هفته وحدت، موجبات نزدیکی هر چه بیشتر مسلمانان شیعه و سنی و دوری از تفرقه را برای آن‌ها رقم زدند .
وحدت، عزت و اقتدار مسلمین از مهمترین موضوعاتی است که با تمسک مسلمانان جهان به قرآن و راه و روش پیامبر رحمت (ص)، حاصل می‌شود و اگر مسلمانان جهان اعم از شیعه و سنی براساس مشترکات اسلام به امتی واحد تبدیل شوند، هیچ دشمنی یارای مقابله با این زنجیره اسلامی را نخواهد داشت .
بر همه مسلمانان لازم و واجب است با آگاهی حول محور قرآن، پیامبر وائمه معصومین جمع شویم تا ضمن حفظ انسجام دین اسلام سربلندی روز افزون آن را متجلی کنیم.
هفته وحدت از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول است که امسال برابر در تقویم کشورمان از ۱۰ تا ۱۵ آذر که روز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) است.
فریبا غلامی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)