• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۷۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی رسمی جنبش انصار الله یمن؛

اوضاع در صنعا به طور کامل تحت کنترل است

محمد عبدالسلام تاکید کرد دشمن سعودی به علت ناکامی در جبهه جنگ و مواجه بودن با مشکلات اقتصادی، قصد دارد از طریق فتنه داخلی زیان‌های خود را جبران کند هرچند این فتنه نیز به نتیجه نخواهد رسید.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، شبکه المیادین درباره تحولات یمن با محمد عبدالسلام سخنگوی رسمی جنبش انصار الله یمن گفتگو کرد. عبدالسلام گفت: طرف مقابل که عامل بحران موجود است، تلاش کرده است برخی شهر‌ها و برخی مناطق صنعا را به تصرف خود درآورد. وی با ابراز تاسف از سخنان علی عبدالله صالح، این سخنان را در راستای ایجاد فتنه در یمن دانست. عبدالسلام با این حال تاکید کرد نیرو‌های مردمی توانسته اند با کمک برخی از بزرگان قبائل، اوضاع را تحت تسلط خود درآورند و پادگان‌هایی را که طرفداران صالح تصرف کردند، باز پس گیرند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
سخنگوی انصارلله تصریح کرد همچنان برخی درگیری‌ها بین نیرو‌های انصارلله و طرفداران صالح ادامه دارد، اما جنبش انصار الله اوضاع را تحت کنترل خود دارد. وی تاکید کرد سخنان صالح نشان داد که اتهامات ادعایی وی درمورد حمله نیرو‌های انصار الله به خانه‌ها و مسجد جامع صالح، واقعیت ندارد بلکه این ادعا‌ها فقط توجیهی برای بر هم زدن شراکت بوده است، این در حالی است که این مشکل از سه سال پیش وجود داشته است و اتهامات صالح مبنی بر فرقه گرایی و ارتباط انصار الله با ایران، فقط بهانه برای از بین بردن شراکت بوده است.
عبدالسلام با اشاره به اوضاع مراکز دولتی و ساختمان بانک مرکزی گفت: هیچکس وارد این ساختمان‌ها و مراکز دولتی نشده است هرچند رسانه‌های وابسته به سعودی‌ها ادعا کرده اند که من به عمان فرار کرده ام و صنعا و پنج استان یمن سقوط کرده اند و همه چیز تمام شده است، در حالی که همه این ادعا‌ها دروغی بیش نیست و این رسانه‌ها ناتوانند از اینکه حتی با یک نفر مصاحبه کنند که در صنعا حضور داشته باشد و این کاملا واضح است. وی تاکید کرد رسانه‌های سعودی جنگی روانی به راه انداخته اند و این طبیعی است.
سخنگوی انصارلله گفت: نیرو‌هایی که هم اکنون در مراکز دولتی و ساختمان‌های عمومی مستقر هستند، دستگاه‌های امنیتی دولتی و وابسته به شورای عالی سیاسی است و اوضاع تحت کنترل است و ادعا‌های رسانه‌های سعودی دروغ و باطل است. وی افزود ما با حزب کنگره یمن از سال‌ها قبل مشکل داشته ایم، اما آنچه در این دو سه روز اتفاق افتاده است طبیعی نیست و نشان می‌دهد که فتنه‌ای در میان است و ریاض و ابوظبی در این فتنه می‌دمند. محمد عبدالسلام گفت: ما اطلاعاتی در اختیار داریم که نشان می‌دهد ریاض و ابوظبی به صالح وعده و وعید داده اند و اتفاقات دو سه روز قبل در واقع کودتای صالح است. وی افزود این کودتا در اصل پس از ۲۴ آگوست آغاز شد، یعنی هنگامی که حزب کنگره یمن قصد داشت جشن برگزار کند و قرار بود توطئه همان روز اتفاق افتد هرچند ما این توطئه را ناکام گذاشتیم و در نتیجه به عقب افتاد. سخنگوی انصار الله، صالح را فردی متزلزل و حیله گر دانست که امروز یک چیز می‌گوید و فردا برخلاف آن رفتار می‌کند.
وی خبر‌ها درباره کودتای انصار الله برضد صالح را رد کرد و گفت: هیچ عاقلی نمی‌پذیرد که انصار الله جبهه داخلی جدیدی بگشاید زیرا جبهه بزرگ ما در رویارویی با ائتلاف سعودی است و منطقی نیست که جبهه دیگری داخل کشور باز کنیم و این خبر‌ها دروغ است هرچند ما هم اکنون اقدالم صالح را نعمتی می‌دانیم که باعث شد وی ماهیت واقعی خود را نمایان کند. محمد عبدالسلام گفت: صالح قصد دارد قدرت را به فرزند خود منتقل کند و شماری از رهبران حزب کنگره یمن از این طرح آگاهند و این در حالی است که صالح با امارات ارتباط مالی دارد و این موضوع را نیز بسیاری می‌دانند.
سخنگوی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد یمن به هیچ وجه با جنگ داخلی روبرو نیست بلکه با فتنه روبرو است و هدف خدمت رسانی به متجاوزان است زیرا دشمن سعودی نتوانسته است در جبهه جنگ موفقیتی به دست آورد و در همین حال با مشکلات اقتصادی بسیاری روبرو است و جنایات غیر انسانی و غیر اخلاقی بسیاری مرتکب شده است و در نتیجه قصد دارد از طریق این فتنه زیان‌های خود را جبران کند هرچند استقرار اوضاع در صنعا نشان می‌دهد که این توطئه شکست خورده است و مردم یمن به هیچ وجه به جنگ داخلی کشیده نخواهند شد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزارت ورزش اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد
بهره‌برداری از ۴۰۰ پروژه شهری تا پایان سال جاری در دستور کار شهرداری شیراز
قهرمانی تیم شهید نوفلاح تهران در شنا قهرمانی کشور
پخش زنده برنامه پرپروک از شبکه پویا
بررسی عملکرد زیست محیطی واحدهای صنعتی شاهین دژ
فارس به استقبال افتتاح ۲ هزار و ۵۶ پروژه عمرانی می‌رود
دستگیری تبعه افغانستانی با ۸ میلیارد تومان طلا در تایباد
دعوت از فوتسالیست های سمنان به اردوی تیم ملی
معرفی برترین‌های پاراوزنه‌برداری بانوان قهرمانی ایران
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان
هوشیاری ملت ایران سد محکم در مقابل توطئه های دشمنان انقلاب
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس جمهور ترکیه
پیامد‌های جنگ برای منطقه ما بسیار خطرناک خواهد بود
تجلیل از دو خانواده شهید اغتشاشات اخیر در گنبدکاووس
بازگشایی راه ارتباطی ۷۹ روستا توسط راهداران آذربایجان غربی
خوش‌خدمتی دیگر اتحادیه اروپا برای جنگ‌طلبان
رئیس جمهورآمریکا باید بداند ملت بزرگ ایران ملت امام حسین است.
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
شاهد عینی - قسمت پنجم
سهرابیان، رئیس کارگروه راه‌اندازی بازی‌های آسیایی ۲۰۳۰ قطر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)