پخش زنده
امروز: -
ماريا زاخارووا سخنگوي وزارت خارجه روسيه تحريم هاي جديد ضد-روسي آمريکا را مضحک توصيف کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ سخنگوي وزارت خارجه روسيه تحريم هاي جديد ضد-روسي آمريکا را مضحک توصيف کرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي وزارت خارجه روسيه ، ماريا زاخارووا گفت : روز 19 دسامبر وزارت خارجه روسيه نظرات خود را درباره تحريم هاي آمريکا عليه روسيه اعلام کرد، اين تحريم هاي ناعادلانه روسيه را متهم کردند که از «پيمان منع موشک هاي هسته اي ميان برد» تخطي کرده است. حال بايد درباره تحريکات ضد-روسي جديد آمريکا صحبت کنيم که نقض حقوق بشر را بهانه کرده اند.
روز گذشته، آمريکا تعداد بيشتري از شهروندان روسي را تحريم کرد. بنابراين تعداد 195 شهروند و 402 شرکت روسي تاکنون در شمار تحريم هاي آمريکا قرار گرفته اند.مطمئناً اين شرايط مضحک است زيرا اعمال اين محدوديت ها بر پايه حقيقت صورت نگرفته است. متاسفانه بايد بگوييم که همانند گذشته اين حرکات را با اقدام متقابل پاسخ خواهيم داد. بارها گفته ايم که اين انتخاب ما نيست و حاضر هستيم تا با آمريکا همکاري بلند مدت داشته باشيم.
وي افزود: متاسف هستيم که برخي گروه هاي سياسي و امنيتي مي خواهند تا روابط آمريکا و روسيه به همين شکل باشد و روسيه را هميشه به عنوان يک دشمن و تهديد براي امنيت ملي آمريکا معرفي کرده اند. مايل هستيم به اين گروه ها بگوييم که لابي کردن براي بر هم زدن روابط دو کشور روسيه و آمريکا براي ثبات بين المللي خطرناک است. واشنگتن روسيه را متهم مي کند که پيمان منع موشک هاي هسته اي ميان برد را نقض کرده است.آمريکا بدون اينکه مدرکي ارائه کند،فقط روسيه را متهم مي کند که «پيمان منع موشک هاي هسته اي ميان برد» را نقض مي کند.
پيشنهاد ما اين است که آمريکا از فرضيه سازي در اين خصوص دست بردارد و در گفتگويي دوجانبه در اين خصوص و همچنين نگراني هاي روسيه درباره نقض اين پيمان از سوي خود آمريکا پاسخگو باشد. به علاوه، آمريکا اعلام کرده است که به دنبال طرح هايي به منظور گسترش سيستم هايي موشکي است که در اين پيمان منع شده اند.ما پايبندي خود به اين پيمان را اعلام مي کنيم و همچنين از آمريکا انتظار داريم تا اعمال غيرسازنده خود را مورد بازبيني قرار دهد و به دنبال از سرگيري گفتگوهاي دوجانبه براي حل مشکلات باشد.
آمريکا تسليحات نظامي به اوکراين ارسال مي کند روسيه از اينکه مي بيند که مقامات رسمي آمريکا جواز ارسال تفنگ هاي دور بُرد تک تيرانداز را به اوکراين صادر کرده اند، بسيار نااميد شده است. اين نخستين بار است که آمريکا به صورت رسمي اعلام مي کند که تسليحات به اوکراين ارسال مي کند، هر چند که از ماه آوريل نارنجک اندازهاي دستي را به اوکراين ارسال مي کرده است.
درست است که اين تسليحات را شرکت هاي تجاري و نه مقامات رسمي آمريکا ارسال مي کنند، اما اين تنها براي سرپوش گذاشتن بر واقعيت است. آمريکا مستقيماً مسئول جان اوکرايني هايي خواهد بود که توسط سلاح هاي آمريکايي قرباني مي شوند.
با تجهيز کردن مقامات اوکرايني، آمريکا مسئول حمام خوني خواهد بود که در دونباس به راه مي افتد. بدين ترتيب آمريکا در قتل مردم اوکراين که با دولت اين کشور مخالف هستند، شريک مي شود.
خروج افسران روسيه از مرکز مشترک کنترل و هماهنگي آتش بس و ثبات در طول خط ارتباطي در اوکراين
پيش از اين، روز 19 دسامبر اعلام کرديم که افسران روسي مرزهاي درگيري با اوکراين را ترک کرده اند. نيروهاي روسي مجبور شدند تا اين مناطق را ترک کنند، دليل اين تصميم را به روشني اعلام کرديم. دولت کييف همچنان ترجيح مي دهد تا از زور به جاي اجراي توافق مينسک براي برقراري ثبات استفاده کند. دولت اوکراين به دنبال سوء استفاده از عقب نشيني افسران روسي خواهد بود.
روسيه از اوکراين مي خواهد تا در پي اجراي کامل توافق مينسک باشد. روسيه اميدوار است تا آمريکا اوکراين را ترغيب به انجام اين کار کند.