• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۸۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
سیاسی » عمومی
خطبه‌های نماز جمعه تهران؛

مردم از گناه فتنه گران نمی‌گذرند

خطیب نماز جمعه تهران: خیانتی که فتنه گران به نظام اسلامی کردند در تاریخ ثبت شده است و مردم به طور قطع از گناه شما نخواهند گذشت.

خطيب نماز جمعه امروز تهران: مردم گناه نکنيد و حريم الهي را حفظ کنيدبه گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما؛ آیت الله موحدی کرمانی در خطبه دوم نماز جمعه تهران تأکید کرد: فتنه گران با وجود حمایت امریکا و رژیم صهیونیستی از اقداماتشان نه تنها مرز خود را با آنان مشخص نکردند بلکه مردم را تشویق به حضور کردند.
وی افزود: فتنه گران در ماه مبارک رمضان روزه خواری آشکار کردند، در روز عاشورا به خون امام حسین اهانت کردند و خدا نیز از این جنایات نخواهد گذشت.
خطیب امروز نماز جمعه تهران با اشاره به مناسبت‌های هفته گذشته به روز مبارزه با بلایای طبیعی اشاره کرد و گفت: بلایای طبیعی همچون زلزله و هوای آلوده به مردم آسیب می‌زند، اما با خرید فن آوری جدید و استفاده از آن می‌توان آسیب به مردم را کاهش داد همانگونه که آلودگی هوا در شهر‌های دهلی نو، پکن یا مکزیکوسیتی با استفاده از فن آوری‌های جدید تصفیه و از مواد آلاینده نیز محصولات ارزشمندی تولید کرده اند.
وی افزود: در چین نه تنها برای مشکل آلودگی هوا چاره اندیشی شده است بلکه برای پاکسازی فضای مجازی نیز راهکار مناسب پیش بینی شده است تا هیچ فکری که مخالف نظام و فرهنگ عمومی آن هاست وارد مغز مردم نشود.
آیت الله موحدی کرمانی، حرکت اخیر رئیس جمهور امریکا در انتقال سفارتخانه این کشور به قدس اشغالی و اعلام این شهر مقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را از نشانه‌های سقوط ترامپ دانست گفت: این اقدام ننگین در مورد قدس شریف محکومیت سازمان ملل را به دنبال داشت و متحدان امریکا در اروپا و سایر کشور‌ها نیز از آن حمایت نکردند.
وی این اقدام رئیس جمهور آمریکا را به جنگ در برابر خانه خدا تشبیه کرد که سرنوشتی همچون ابرهه و یزید را برای وی رقم خواهد زد.
آیت الله موحدی کرمانی با اشاره به انتقادات ترامپ از دولت‌های قبلی آمریکا در هزینه ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه گفت: این پول به ناحق برای ضربه زدن به بشریت، آزادی خواهان و ایران هزینه شد و هیچ غلطی هم نتوانستند بکنند و امروز به ترامپ می‌گویم تو نیز مرتکب اقدامات احمقانه‌ای می‌شوی و باید در مورد تصمیم خود در مورد قدس اشغالی بیشتر فکر کنید، زیرا صاحب قدس خداست.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به جنایات رژیم آل سعود برضد مردم مظلوم یمن افزود: صلیب سرخ در این اواخر هشدار داده است که یمن از گرسنگی در حال مرگ است و از هر ۱۰ نفر ۶ نفر به سختی چیزی برای خوردن پیدا می‌کنند و این حاصل جنایت عربستان سعودی است که حرمین را از قران پر کرده است و دم از اسلام و قران می‌زند و در عین حال اینگونه مسلمانان را می‌کشد.
وی حکام آل سعود را به توقف سریع آدم کشی فراخواند و گفت: معصوم می‌فرماید اگر کسی ببیند یک نفر داد می‌زند مسلمانان به دادم برسید و نرسند کسی که ناله این مظلوم را می‌شنود مسلمان نیست، حالا عربستان مدعی اسلامیت در یمن حمام خون به راه انداخته است و جنایت می‌کند و آمریکا و اسرائیل هم از آن حمایت می‌کنند.
خطیب نماز جمعه امروز تهران با اشاره به مناسبت وفات حضرت معصومه و تولد پیامبر اولی العزم حضرت عیسی مسیح این دو مناسبت را به امت اسلامی و خاصه شیعیان تسلیت و تبریک گفت.

مردم گناه نکنيد و حريم الهي را حفظ کنيد
خطیب نماز جمعه تهران در خطبه نخست نماز جمعه تهران گفت: مردم مراقب باشید و گناه نکنید و حریم الهی را حفظ کنید و بدانید قیامت روز سختی است.
آیت الله موحدی کرمانی با بیان اینکه همه شما و خودم را به تقوای الهی دعوت می‌کنم، افزود: همه ما در محضر الهی هستیم و اگر خطایی از ما سر بزند باید عذرخواهی کنیم و بگوییم خداوندا از کاری که کرده ایم شرمنده هستیم.
وی ادامه داد: مردم مراقب باشید و گناه نکنید و حریم الهی را حفظ کنید و بدانید قیامت روز سختی است.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: خداوند می‌گوید از اعمال شما هیچ چیزی حذف نمی‌شود مراقب باشید.
آیت الله موحدی کرمانی افزود: دو خطر انسان را تهدید می‌کند یکی ظلم و دیگری جهل است و خداوند از ظلم ظالم نمی‌گذرد و ظالم را به اشد مجازات می‌رساند.
وی گفت: خداوند حق مظلوم را از ظالم می‌گیرد، ظالم که در قیامت چیزی ندارد ولی ممکن است این ظالم کار‌های خوبی کرده باشد که خداوند کار‌های خوبش را به مظلوم می‌دهد یا کار‌های بد مظلوم به ظالم منتقل می‌شود.
آیت الله موحدی کرمانی افزود: وقتی نامه اعمال انسان را به برخی انسان‌ها می‌دهند می‌بینند کار‌هایی برای او نوشته شده که انجام نداده و می‌گوید نامه اعمال من اشتباهی است ولی ندا می‌آید که در دستگاه ما اشتباه نیست و به او می‌گویند که تو غیبت کرده‌ای و گناهان آن فرد به نام تو نوشته شده است.
وی گفت: نظام هستی بسیار دقیق است مراقب باشیم مبادا با غیبت و گناه و خوردن مال مردم همه عبادات خود را به باد بدهیم و کار‌های خیر ما به دیگری منتقل شود، امیدوارم خدا همه ما را بیدار کند.
خطیب نماز جمعه تهران افزود: سه نوع ظلم وجود دارد، ظلم به جان، ظلم به آبرو و ظلم غارت اموال کسی یا بیت المال که اگر کسی از بیت المال سوءاستفاده کند به ملت ظلم کرده است.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: خدایا همه ما را از خواب غفلت بیدار کن تا عباداتمان را با تجاوز به جان و مال مردم به باد ندهیم که خداوند در کمین ظالمان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری نخستین همایش اقوام ایرانی در اصفهان
آغاز بارش در شهرهای شمالی استان
تشییع پیکر پدر شهید جعفر توانا در قاین
کشف انبار پارچه خارجی و کفش قاچاق در شهرستان قدس
اعلام برنامه‌های «تهرانِ کتابخوان‌ها»
کاهش چشمگیر حجم ذخیره آب سد الغدیر
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
نتایج هفته دوم لیگ برتر بدمینتون جام خلیج فارس
تدارک سیما برای مخاطبان
حیوانی سودمند در دل کویر
مهلت نام نویسی فیلم‌های جشنواره ۴۴ فیلم فجر تا فردا
نه؛ به ساخت و ساز‌های غیرمجاز، و آری به تکریم ارباب‌رجوع
معرفی مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان
کشف ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در بندرانزلی
جشنواره «بیت و حیران» سردشت؛ گردهمایی بزرگ موسیقی نواحی ایران
کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر قم گامی برای توسعه پایدار
پیگیری اختلال در واردات نهاده‌های دامی
پدر شهید علی‌اکبر کمال آسمانی شد
نجات دو نفر از زیر آوار منزل مسکونی در مشهد
نقش مؤثر فناوری‌های نوین در مدیریت ناترازی‌های حوزه جغرافیایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
پویش آبادان را سبز میکنیم
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
فینال لیگ سنگنوردی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)