پخش زنده
امروز: -
استاندار ایلام در این نشست گفت: انتظار ما از نخبگان شاهد و ایثارگر این است که طرح ها و ایده های اشتغالزا در استان ارائه دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ قاسم سلیمانی دشتکی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های استان گفت: باید برای فعال
کردن این ظرفیت ها در سطح ملی پیگیری های لازم صورت گیرد و از طریق رایزنی با مسئولین کشوری برای جذب اعتبارات اقدام شود.
وی با تأکید بر برگزاری کنگره بزرگ شهدای ایلام افزود: شهدا و ایثارگران نظام اسلامی را بیمه کرده اند و استان ایلام با نقش زیادی که در دفاع مقدس داشته زمینه های زیادی در بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد که باید در این زمینه فعالیت ها را افزایش داد.
استاندار ایلام همچنین از مسئولین خواست ایجاد باغ موزه دفاع مقدس در استان را تا حصول نتیجه پیگیری نمایند.