به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، افزایش ۱۰درصدی تولید کنستانتره در سنگ آهن مرکزی بافق و صرفه جویی ۹۰میلیون یورویی با ارتقاء سیستم توسط متخصصان بومی از مهمترین فعالیتهای نیروهای این واحدتولیدی است.
اینجا کارخانه فرآوری سنگ آهن مرکزی در چغارت بافق است، کارخانهای که سنگ آهن خام فرآوری و به کنستانتره تبدیل میکند.
شرایط افت و خیز بازار سنگ آهن در سالهای اخیر عملا بحران جدی را پیش روی مدیران سنگ مرکزی برای ادامه فعالیت کارخانه قرار داد.
اما با تلاش و پشتکار متخصصان این مجموعه و با تکیه بر دانش بومی تکنولوژی تولید این کارخانه تغییر یافت و به روز شد.
با تکنولوژی جدید این سیستم بین ۷تا۱۰ درصد در هزینههای تولید صرفه جویی شد.
کارشنان بومی توانستند زمان رفع عیبهای فرآیند تولید که در سیسیتم قدیم بین ۲۰تا۳۰ دقیقه بود را نیز کاهش دهند.
تولید سالانه کنسانتره هم از ۳میلیون ۲۰۰هزار تن به ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن افزایش یافت.
کاهش حوادث فردی برای اپراتورهای خط تولید هم از دیگر این اهداف طراحی این سیستم است.
حالا چرخهای تولید در سال اقتصادمقاومتی با تکیه بر توان داخلی روانتر میچرخد.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی بافق به صرفه جوییهای انجام شده در ۳سال اخیر درزمینه فرآوری وتولید سنگ در این معدن اشاره کرد وگفت: با ارتقا سیستم فرآوری خوراک، توسط متخصصان بومی ظرفیت خط تولید کنسانتره از ۳میلیون هزار ۲۰۰تن به ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن افزایش یافت.
جواد عسکری تصریح کرد: با ایجاد خط جدید فرآوری سنگ آهن از بیش از ۹۰میلیون یورو صرفه جویی شد و با تغییر این تکنولوژی حدود ۷تا۱۰ درصد درآمد افزایش داشت.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی بافق با اشاره به بحران پیش روی سنگ آهن بافق با توجه به افت فروش سنگ آهن دانه بندی و شمش فولاد بیان کرد: این صرفه جویی موجب پایداری اشتغال در این معدن شد و سنگ آهن مرکزی توانست اجرای طرحهای توسعه خود را تسریع کند.
عسکری به میزان تولید سالانه برخی از واحدهای این سنگ اهن مرکزی اشاره کرد و گفت:سالانه حدود ۶میلیون و ۷۰۰هزار تن سنگ آهن در چغارت بافق تولید میشود که از این میزان، ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن کنسانتره، ۱میلیون و ۷۵۰هزار تن دانه بندی و ۱۳۰هزار تن آگلومره است.
مدیرعامل شرکت سنگ اهن مرکزی بافق به شرایط سخت تولید و فروش این شرکت طی ۲سال اخیر اشاره و بیان کرد:با برنامه ریزی صورت گرفته در این شرکت، کمیتههایی از جمله کمیته سرمایه گذاری تشکیل شد که راهکارهای خوبی برای رونق تولید ارائه داد.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی به فواید نصب و ارتقا این سیستم اشاره و تصریح کرد: با توجه به تکنولوژی روز و نصب این سیستم زمان رفع آلارم رفع عیب از ۳۰دقیقه به ۵دقیقه کاهش یافت و با اجرای این پروژه نیاز به متخصص خارجی قطع شد.
عسکری افزود: در این طرح حضور فیزیکی اپراتور کنار دستگاهها و تجهیزات نیاز نیست و کار به صورت آنلاین صورت میگیرد که حوادث و خطرات فردی و خسارت به صفر رسیده است.
وی بیان داشت: مطالعه، تلاش و کوشش یکساله نیروهای متخصص و بومی قبل از اجرای پروژه و اعتماد مدیران به تمامی نیروها عامل موفقیت در اجرای این طرح بود.