• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۶۷۰۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۵
بین الملل » آمریکا
تيلرسون برکنار شد؛

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگري

دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا رکس تيلرسون را برکنار و مايک پمپئو رئيس سازمان سيا را به جاي او منصوب کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ،  از زماني که دولت دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا قدرت را در دست گرفته است، استعفاها ، کناره گيري ها و اخراج  ها توسط وي  به خبر روز رسانه هاي جهان تبديل شده است .

 


ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريسالي ييتس
- 20 ژانويه تا 30 ژانويه:

اولين نفري که از سوي ترامپ اخراج شد، «سالي ييتس» وزير موقت دادگستري آمريکا بود. وي بعد از آنکه به وکلاي دولتي آمريکا گفت که از فرمان اجرايي رئيس جمهور ترامپ که به دنبال تعليق ورود مهاجران از هفت کشور اسلامي بود، دفاع نکنند، از کار برکنار شد. او در دوران اوباما وزير دادگستري آمريکا بود و ترامپ نيز بعد از آنکه دوره رياست جمهوري‌اش آغاز شد او را به عنوان سرپرست اين وزارتخانه نگه داشته بود. (وي در دوره ترامپ 10 روز در اين سمت باقي ماند).

 

 

 
ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريمايکل فلين
- 20 ژانويه تا 13 فوريه:

 

مايکل فلين مشاور امنيت ملي نيز نفر بعدي بود که از سوي ترامپ برکنار شد.

وي بعد از افشاگري و اظهارات متناقضش در مورد تماس با مقامات روسي قبل از مراسم تحليف ترامپ، استعفا کرد.

 


ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريکريگ دير
- 20 ژانويه تا 18 فوريه:

 

 

يک مقام دولتي گفت که کاخ سفيد «کريگ دير» رئيس امور کشورهاي نيمکره غربي در شوراي امنيت ملي آمريکا را بعد از آنکه وي از ترامپ و مقامات دولتي انتقاد کرد، کنار گذاشت .

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريپريت بهارارا - 20 ژانويه تا 11 مارس

 

 

«پريت بهارارا» دادستان آمريکا گفت که وي بعد از آنکه با درخواست وزارت دادگستري براي استعفاي همگاني همه دادستان هاي منصوب شده در دولت باراک اوباما مخالفت کرده بود، از سمت خود به عنوان دادستان منهتن آمريکا عزل شد.

وي از سال 2009 عهده دار اين سمت بوده است.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريکيتي والش - 20 ژانويه تا 30 مارس

 

 

کاخ سفيد اعلام کرد که «کيتي والش» معاون رئيس دفتر کاخ سفيد نمي خواست به گروه  «سياستهاي اول آمريکا» -گروهي با هدف تقويت برنامه هاي ترامپ- بپيوندد.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريجيمز کومي- 20 ژانويه تا 9 مه

 

ترامپ بطور غيرمنتظره «جيمز کومي» رئيس اف بي آي را برکنار کرد. وي (ترامپ) اول گفت که کومي را به علت رفتارش در تحقيقات از هيلاري کلينتون رقيب انتخاباتي وي برکنار کرده است اما بعدا گفت که دليل برکناري کومي، تحقيقات درباره دخالت روسيه در انتخابات رياست جمهوري سال 2016 آمريکا بوده است . کومي از دوره اوباما رئيس اف بي آي بود.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگري«کي. تي. مک ‌فارلند»- 20 ژانويه تا 29 مه

 

 

« کي. تي. مک‌ فارلند» معاون مشاور امنيت ملي دونالد ترامپ، که براي سمت سفير آمريکا در سنگاپور معرفي شده است.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريمايک دوبکه- 6 مارس تا 30 مه

 

 

«مايک دوبکه» مدير ارتباطات کاخ‌سفيد گفت که به دلايل شخصي از اين سمت استعفا کرد.

 

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريوالتر شاب- 20 ژانويه تا 19 ژوئيه

 

«والتر شاب» مدير دفتر ملاحظات اخلاقي دولت آمريکا از اوايل سال 2013 به اين سمت منصوب شد و بعد از اختلافات اخير با دولت ترامپ، شش ماه قبل از آنکه دوره وي به اتمام برسد از سمت خود استعفا کرد.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريشان اسپايسر- 20 ژانويه تا 19 ژوئيه

 

 

به نقل از يک مقام کاخ سفيد، «شان اسپايسر» سخنگو و دبير مطبوعاتي کاخ سفيد به دليل مخالفتش با انتخاب «آنتوني اسکاراموچي» از سوي ترامپ به عنوان مدير ارتباطات جديد، از سمتش استعفا کرد.

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريدرک هاروي - 20 ژانويه تا 21 ژوئيه

 

 

«درک هاروي» مشاور ارشد رئيس جمهور آمريکا در امور خاورميانه که از سوي فلين عهده دار اين سمت شده بود، بطور ناگهاني بعد از ماهها نزاع داخلي با کارمندان شوراي امنيت ملي، کنار گذاشته شد.

 

 

 


ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريرينس پاريباس
- 20 ژانويه تا 28 ژوئيه

«رينس پاريباس» رئيس کارکنان کاخ سفيد به علت تنش هاي داخلي عميق در داخل بال غربي کاخ سفيد که عمومي شد، برکنار شد.

 

جان کلي وزير امنيت داخلي جايگزين وي شد.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريآنتوني اسکاراموچي- 21 ژوئيه - 31 ژوئيه

 

«آنتوني اسکاراموچي» 10 روز بعد از انتصاب خود به عنوان مدير جديد ارتباطات کاخ سفيد از سمت خود استعفا کرد.

اين برکناري چند روز بعد از آن صورت گرفته که نشريه نيويورکر مصاحبه اي تکميلي با اسکاراموچي سرمايه گذار روزنامه وال استريت منتشر کرد که در آن وي به کارمندان ارشد در کاخ سفيد حمله کرد.

 

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگرياستيو بنن- 21 ژانويه- 18 آگوست

 

«استيو بانون» استراتژيست ارشد کاخ سفيد بعد از آنکه هفته نامه سياسي آمريکايي مصاحبه اي از وي منتشر کرد که در آن وي برتري جويان نژاد سفيدپوست را نوعي دلقک خواند که کاملا از جامعه آمريکا عقب مانده اند، هدف قرار گرفت.

وي از مشاوران دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا انتقاد کرده بود و برخلاف موضع گيري علني رئيس جمهور ترامپ، احتمال اقدام نظامي آمريکا در کره شمالي را رد کرده بود.

 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريرکس تيلرسون - از شروع رياست جمهوري ترامپ تا  13 مارس 2018

 

 

 

در آخرين مورد از اين برکناري ها ، ترامپ  رکس تيلرسون وزير امور خارجه اين کشور را برکنار  و مايک پمپئو رئيس سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) را جايگزين وي کرد .

 

 

پيش از اين مجوز امنيتي داماد ترامپ نيز در کاخ سفيد محدود شده بود 

ريزش مسافران قطار کابينه ترامپ يکي پس از ديگريچندي پيش نيز منابع آگاه در دولت آمريکا خبر دادند که «جارد کوشنر» داماد «دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا و مشاور ارشد او، حق آگاهي از اطلاعات داراي طبقه بندي فوق محرمانه در کاخ سفيد را از دست داد.
«کوشنر» همسر «ايوانکا» دختر بزرگ رئيس جمهور آمريکا است و مسئوليت پرونده مذاکرات صلح در خاورميانه را برعهده دارد که با استفاده از مجوز امنيتي موقت،‌ از اطلاعات و اسناد فوق محرمانه در کاخ سفيد آگاه مي شد.
يکي از اين اسناد، گزارش روزانه رئيس جمهوري آمريکا است که اطلاعات حساسي از جمله در ارتباط با فعاليت نهادهاي امنيتي را شامل مي شود.
«اچ آر مک مستر» مشاور امنيت ملي رئيس جمهوري آمريکا اخيرا درخصوص فعاليت هاي خارج از چارچوب رسمي کوشنر با مقام هاي کشورهاي خارجي هشدار داده بود.

مقام هاي ارشد کاخ سفيد نگرانند که فقدان تجربه سياسي و شبکه پيچيده روابط تجاري کوشنر، او را به اهرم فشاري در دست دولت هاي خارجي بدل کند.
پيش از اين هم خبرهايي مبني بر درخواست وکلاي ترامپ براي برکناري کوشنر از سمت هاي دولتي منتشر شده بود.
پيش‌تر، رييس جمهوري امريکا به دليل مشاوره هاي ناکارآمد، از «جرد کوشنر» و «ايوانکا» خواسته است به خانه يشان در نيويورک بروند.

از همان روز 20 ژانويه 2017 که ترامپ در آغاز رياست جمهوري خود ، سمت مشاور ارشد رياست جمهوري را به جرد کوشنر واگذار کرد، صداي اعتراضات بلند شد.

کوشنر 35 ساله در حالي به چنين سمت مهمي دست يافته بود که پيش از آن فاقد هرگونه تجربه در امور سياسي و مديريت دولتي بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)