• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۷۷۲۷
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷
سیاسی » عمومی
خطبه‌های نماز جمعه تهران؛

مقابله با سلطه زور در جهان

امام جمعه تهران: منطق جهان سلطه زور است و به کسانی که پیرو چنین منطقی هستند باید زور نشان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه تهران با بیان این که هر روز که از عمر ننگین جهان سلطه می‌گذرد بازیگران آن به دست خودشان، چهره ناموزون و وحشی خود را از پس پرده بیشتر برای همه عالمیان نشان می‌دهند، با یادآوری درس‌هایی که امام خمینی (ره) برای مستضفان جهان در شناخت نظام سلطه داشتند، افزود: سردمداران نظام سلطه نه دین، نه تمدن، نه قانون و نه ملاحظه و خط قرمزی دارند و حتی هیچ حیوانی اینگونه عمل نمی‌کند، چرا که غرائز حیوانات هم محدود است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امام جمعه تهران با جنایتکارانه توصیف کردن حمله آمریکا، فرانسه و انگلیس به کشور مقاوم سوریه آن را بر خلاف موازین بین المللی دانست و گفت: منطق جهان سلطه زور است و به کسانی که پیرو چنین منطقی هستند باید زور نشان داد.
وی گفت: به تعبیر شهید مظلوم آیت الله بهشتی، آمریکا عصبانی است و باید گفت آمریکا از این عصبانیت بمیر، چرا که مقاومت دماغ آمریکا و متحدانش را به خاک مالید و نقشه‌هایی را که با تشکیل داعش کشیده بودند تا منطقه را به آتش بکشند و زیر یوغشان ببرند، نقش بر آب کردیم و شلیک چند موشک هم حاصلی برای آن‌ها بجز رسوایی نداشت.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی درباره جنایت رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی افزود: از هنگامی که ترامپ بحث غیرقانونی، غیرعرفی و غیراخلاقی در انتقال پایتختی اسرائیل به شهر قدس را مطرح کرد و نخستین تیر جنایتکارانه اش را بر قبله مسلمین پرتاب می‌کند، تمام ملت فلسطین یکپارچه به پا خواستند که این نشانه قدرت است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: زمان آن دیگر گذشته است که اسرائیل هر بلایی را می‌خواهد سر فلسطینیان بیاورد و با پیروزی انقلاب اسلامی تمام مستضفان روی پا و مقاوم ایستاده اند و ما به فلسطینیان می‌گوییم، جنایات این رژیم کودک کش نشانه زوال آن است و شما در مقاومتان ثابت قدم باشید، فرج نزدیک است و جام پیروزی را خواهید نوشید و طبق وعده امام راحل و مقام معظم رهبری مسلمانان نماز را بدون اسرائیلی‌ها و بزودی در مسجدالاقصی اقامه خواهند کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی درباره دیدار سربازان گمنام حضرت حجت (عج) با رهبر فرزانه انقلاب افزود: به گفته شاهدان این دیدار از نظر معنویت، صفا، اخلاص، حال معنوی بی سابقه و نشانه توجه امام زمان (عج) به این جمع بود که ان شاء الله مطالبی را که مقام معظم رهبری در جمع این بزرگواران مطرح کردند آویزه گوششان است چرا که خط و جناح آنها، جناح انقلاب و جناح تعبد و زیر پرچم ولایت است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران به بخش‌هایی از سخنان رهبری در این دیدار هم اشاره کرد و گفت: حضرت آقا دوباره بحث نفوذ را مطرح و تاکید کردند ما در میانه یک جنگ بزرگ و پیچیده قرار داریم و در راس روش‌هایی که دشمن به کار می‌برد، مسئله نفوذ است.

وی افزود: نفاق، انسان را به مصیبت‌هایی مبتلا کرده است و می‌کند که خلاصی از آن به زودی امکانپذیر نیست، بنابراین تمام مردم و کارشناسان معنا باید حواسشان جمع باشد تا فریب نخورند، نفوذی‌ها را بشناسند و علائم و شاخص‌های آن‌ها را با مطالعه و بررسی و رجوع به تاریخ بدست آورند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی به سرقت اطلاعات و خیانت و ایجاد خطر برای آینده را از نتایج غفلت از نفوذ برشمرد و یکی از اقدامات نفوذی‌ها را ایجاد تغییر محاسباتی نزد تصمیم گیران کشور دانست و گفت: عوامل سرسپرده تلاش می‌کنند با ایجاد فضایی برای مقامات کشوری اینگونه القا کنند که بهتر است بین تسلیم و نابودی، تسلیم را بپذیرند و اینگونه افراد با همکاری فضاسازی و تبلیغات دشمن، در قالب مشاور و دوستی با مسئولان، آن‌ها را با تغییر محاسباتی مواجه کنند.

وی ایجاد نابسامانی مالی و اقتصادی و ایجاد فضای تحریک در کنار تحریم را از دیگر تلاش‌های افراد نفوذی دانست و افزود: عدم نظارت و سوء مدیریت هم آن‌ها را در این مسیر کمک می‌کنند، همان طوری که مقام معظم رهبری فرمودند؛ «در جریان ارزی اخیر دست دشمن معلوم بود»؛ لذا این‌ها کار نفوذی هاست، چه مزدبگیران و چه نفوذی‌هایی که تحت شرایط فرهنگی با دشمن هم آواز هستند.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی همینطور به شبکه‌های مجازی و نقش آن‌ها در تغییر باور‌های مردم اشاره کرد و با ابراز امیدواری از این که به زودی مفتخر به استفاده عمومی از پیام رسان‌های داخلی خواهیم بود، گفت: شبکه‌های مجازی تلاش دارند این باور را در مردم ایجاد کنند که انقلاب برای شما کاری نکرده است، اما می‌بینیم کشور‌هایی که به آمریکا متکی هستند به جایی نرسیده اند و نگاهی به کشورهایی، چون عربستان این قارون زمان نشان می‌دهد که رئیس جمهور آمریکا چگونه رژیم آن را در حد گاوشیرده تنزل می‌دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی مسائل امنیتی سال‌های ۷۸ و ۸۸ و دی و اسفند پارسال را نیز یادآور شد و افزود: دشمن می‌خواست کار نظام را از طریق تلگرام و شبکه‌های اینچنینی یکره کنند که حاصل آن نیز براه انداختن ناامنی‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی بود بنابراین هم مردم هم مسئولان و هم سربازان امام عصر (عج) هوشیار باشند.

خطیب نماز جمعه تهران، ۲۹ فروردین روز ارتش را از آن سنگرنشینان، رزمندگان، ایثارگران و مردان خدا و غیرتمندان کشور دانست که با صلابت کامل در مسیر کسب اقتدار‌های جدید هستند و در عین حال در پیش بودن روز سپاه را یادآوری کرد و گفت: چه شایسته بود سالروز میلاد امام حسین (ع) روز سپاهیان عزیز نامگذاری شد و سپاه نهالی است که امام غرس و شهدا آن را آبیاری کردند و به گفته امام راحل اگر سپاه نبود کشور هم نبود، از این رو میلاد امام حسین و روز سپاه بر همه کسانی که در خیمه امنیت نفس می‌کشند مبارک است.

وی از لزوم توجه به ایثارگر گفت و افزود: آن‌ها جزو اولیای الهی و ولی نعمت ما هستند که سلامتی از دست داده اند، آن‌ها از علما، طلبه‌ها و مسئولان و حتی خانواده‌های شهید داده، توقع دارند و چشم به راهند که برنامه‌هایی تدارک ببینیم و ملاقات‌های نشاط آور و درس آموزی با این معلمان و عرفایی که روی تخت‌های بیمارستانی و آسایشگاهی خوابیده اند، داشته باشند.

وی ایران اسلامی را مهد قرآن دانست و گفت: یادمان باشد در روز قیامت پیامبر مهر و رحمت از بی توجهان به قرآن شکایت می‌کند، بنابراین فراموش نکنیم که در قبال این کتاب الهی مسئولیت داریم.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی همینطور با اشاره به این که گناه موجب گرفتاری و تنگی معیشت و موجب زندانی شدن روح و ایجاد مانع در مسیر رشد و موجب قساوت قلب می‌شود، تقوا را نقطه مقابل گناه دانست و افزود: کافر اگر تمام عمرش را صرف خدمت به فقرا کند، اما اعتقاد به خدا، رسول الله، امامت نداشته باشد خدا از او قبول نمیکند، این است که بزرگان ما در دوره‌های مختلف نگران اعتقاداتشان بودند.

وی  گفت: یکی از این بزرگان، همین عالم بزرگوار، محدث خبیر و مدال گرفته از امام زمانش، امامزاده واجب التکریم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است، او که چند امام را ملاقات کرده بود بازهم نگران بود نکند بمیرد و خللی در اعتقاداتش باشد.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: بر ماست تا اعتقاداتمان را تقویت کنیم و هم مراقب اعمالمان باشیم، گاهی یک گناه که از نظر ما هم خیلی مهم نیست، اما پیش خدا سنگین است، موجب می‌شود خدا در هدایت را روی ما می‌بندد تا آنجا که تمام اعتقاداتمان را انکار می‌کنیم و غارت زده راهی جهان اخروی می‌شویم.

وی خطاب به جوانان گفت: نسل جوان حواسشان باشد، علم تنها اعتقاد را نگه نمی‌دارد، علم با تقوا باید متحصن شود، وگرنه علم هم با آلودگی دل، آلوده می‌شود؛ این است که باید مراقب تقوای اعتقادی و اخلاقی و عملی باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی آغاز ماه شعبان را یادآور شد و افزود: در ماه شعبان حضرت پیغمبر (ص) میزبان خاص است و روز‌های پنجشنبه حسب روایت بهشت را آذین بندی می‌کنند و منتظر مهمان هستند پس استغفار ماه شعبان و مناجات شعبانیه را فراموش نکنیم.

سیره امام حسین (ع) الگوی انقلاب اسلامی

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با تبریک فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت خامس آل عبا، حضرت امام حسین (ع) را محور همه انقلاب‌های توحیدی در عالم خلقت دانست.

حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی با بیان اینکه امام حسین (ع) اکسیر اعظم، افشاگر نفاق و ظلم ستیز است، گفت: نهضت حضرت سیدالشهدا (ع) الگویی برای همه انقلاب‌ها بویژه انقلاب اسلامی ایران بشمار می‌اید که علیه ظالمین و منافقین شکل گرفته است و حرف اول و اخر همه این انقلاب‌ها را کشتی نجات امام حسین (ع.) می‌زند.

وی افزود: اقتداری که هم اکنون مستضعفان بدست اورده اند و رعبی که در وجود استکبار جهانی و امریکا بوجود امده همه به خاطر تمسک به سیره امام حسین (ع) است.

حجت الاسلام صدیقی در ادامه سلسله مباحث خود در خصوص سبک زندگی قرانی در خطبه نخست نماز جمعه این هفته از مردم خواست بیش از پیش مراقب زبان و چشمان خود برای دوری از گناه باشند.

وی با تاکید براینکه خداوند همه گناهان بندگان خوب خود را در ماه شعبان می‌بخشد، فرا رسیدن این ماه را فرصتی مغتنم برای مسلمانان دانست که در مسیر هدایت خاص خداوند قرار گیرند.

امام جمعه موقت تهران دوری از گناه و پاکدامنی را از عواملی برشمرد که می‌توان دیده به شگفتی‌ها گشود.

وی دیدن حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را که از آرزو‌های بزرگ مسلمانان است یکی از همین شگفتی‌ها دانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف لاشه دو دلفین در ساحل خلیج گواتر و خور باهو
کشف قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی
فرهنگ گسترش تولید انرژی خورشیدی
نشست اعضای شورای اداری شهرستان تهران برگزار شد
کسب عنوان مقاله برتر در کنفرانس ملی حکمرانی آب
ضرورت کاهش مصرف ال‌پی‌جی و افزایش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیست و هفتم آبان
استفاده ترامپ از ونزوئلا برای انحراف افکار عمومی
تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور تحت حمایت کمیته امداد در مازندران
بهره‌مندی ۱۲۰۰ نفر نخبه همدانی از تسهیلات بنیاد نخبگان همدان
پاکستان جنایات اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
مسابقات مهارت های شغلی نداجا
ضرورت بازگشت زمان پاسخ‌دهی استعلام‌های گمرکی به سقف قانونی
نگاهی به برنامه های امروز رادیو فرهنگ
بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه با احضار ۱۰۲۴ بازیکن
تقریظ‌های رهبر انقلاب بر سه کتاب حوزه دفاع مقدس و مقاومت، رونمایی می‌شود
اجرای ۲۶ برنامه محوری کار آفرینی در چهار محال و بختیاری
راه‌اندازی سامانه رصد فضای مجازی انتخابات در استان با هوش مصنوعی
بانک تجارت آذربایجان‌غربی برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای استان اعلام آمادگی کرد
میزان محبوبیت ترامپ به ۳۸ درصد کاهش یافت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)