• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۴۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۹
اجتماعی

بنیاد شهید آمادگی دارد همه خدمات خود را در بستر الکترونیکی ارائه کند

رئیس بنیاد شهید : بنیاد در طول سال‌های گذشته ۲۵ درصد از ساختارها و پست‌های سازمانی خود را کاهش داده و معاونت‌ها و ادارات کل این مجموعه کاهش یافته‌ا است.

 
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بیست و سومین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز سه‌شنبه با حضور حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، معاونین و جمعی از مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌ شهیدی در این جلسه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به تاریخچه تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و اظهار داشت: این نهاد در سال 1358 با دستور امام خمینی (ره) با هدف رسیدگی به امور خانواده‌های معظم شهدای انقلاب تأسیس شد. با وقوع جنگ تحمیلی عده‌ای از هموطنان ما به شهادت رسیدند و عده دیگری نیز به درجه جانبازی و آزادگی نائل شدند و برای رسیدگی به امور این عزیزان نیز سازمان‌های جداگانه‌ای شکل گرفت.
وی افزود: در سال 1383 با دستور مقام معظم رهبری این سه نهاد ایثارگری ادغام شدند و بنیاد شهید و امور ایثارگران شکل گرفت. در حال حاضر جامعه هدف این مجموعه جامعه بسیار بزرگی است، اما تعداد کارکنان این نهاد محدود است که این مسئله مشکلاتی را ایجاد می‌کند. عده زیادی از همکاران ما در بنیاد در سال‌های اخیر بازنشسته شده‌اند و عده زیادی نیز در آستانه بازنشستگی قرار دارند و می‌توان گفت 40 درصد از کارکنان این مجموعه در سال‌های گذشته منفک شده‌اند و در سال جاری و سال آینده نیز حدود 800 نفر دیگر بازنشسته می‌شوند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بنیاد از دستگاه‌های پیشرو در اجرای برنامه چابک‌سازی و اصلاح نظام اداری بوده است، افزود: بنیاد شهید در طول سال‌های گذشته 25 درصد از ساختارها و پست‌های سازمانی و معاونت‌ها و ادارات کل مجموعه خود را کاهش داده است. در حال حاضر مجوز استخدام رسمی نیرو در مجموعه بنیاد وجود ندارد و بعضی از نیروهای قراردادی با سابقه کاری بیش از 10 سال در مجموعه فعال هستند که دارای توانایی و تجربه خوبی هستند و تبدیل وضعیت این افراد می‌تواند کمک خوبی به مجموعه نیروی انسانی بنیاد باشد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به سایر اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در مسیر بهبود فرآیندهای اداری گفت: تشکیل بانک جامع اطلاعاتی ایثارگران، توسعه زیرساخت دولت الکترونیک و همراهی همه‌جانبه بنیاد با برنامه‌های اصلاح نظام اداری، بنیاد را جزو دستگاه‌های برتر دولت قرار داده و بنیاد موفق شده است ضمن کسب عنوان برتر در طول 2 سال گذشته در جشنواره شهید رجایی، امتیاز برتر را در طرح تکریم ارباب‌رجوع نیز به دست آورد.
جمشید انصاری نیز در این جلسه گفت: مجموعه گزارش‌هایی که از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت کرده‌ایم حکایت از حرکت روبه‌جلوی این مجموعه در اصلاح ساختارها، چابکسازی، توانمندسازی نیروهای انسانی و استفاده از فناوری‌های جدید در ارائه خدمات دارد و می‌توان گفت بنیاد از دستگاه‌های برتر در این زمینه‌هاست که این اهتمام قابل‌ تقدیر است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تعریف این سازمان از پست سازمانی گفت: پست سازمانی ظرفیتی برای کار تمام‌وقت یک نیرو در سازمان محسوب می‌شود و این موضوع باید در نگاه به وضعیت نیروهای انسانی هر مجموعه در نظر گرفته شود. سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به محدودیت های جذب نیروی انسانی وظیفه خود می‌داند که در روند اصلاح نظام اداری با توجه به جامعه هدف خاص بنیاد شهید و امور ایثارگران که همه ما مدیون آن‌ها هستیم، محدودیت‌های کمتری را برای بنیاد در نظر بگیرد.
سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضع کارگروه‌های بنیاد برای اصلاح نظام اداری گفت: امروز بنیاد شهید و امور ایثارگران این ظرفیت را دارد که در صورت آمادگی سایر دستگاه‌ها تمام خدمات خود را در بستر الکترونیکی ارائه کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)