• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۵۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت آزادسازی خرمشهر

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی و تقارن آن با ایام ماه مبارک رمضان؛ وحدت، بصیرت و هوشمندی ملت ایران و آمادگی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را پشتوانه اصلی بازدارندگی کشور دانست.
در ابتدای این بیانیه آمده است: حماسه آزادسازی خرمشهر که پس از یک و نیم سال اشغالگری و جنایت‌آفرینی ارتش بعثی صهیونیستی صدام و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن در سوم خرداد سال 1361 و در عملیات غرورآفرین و حیرت‌انگیز بیت‌المقدس رقم خورد، از دستاوردهای راهبردی و تعیین‌کننده دفاع مقدس و نقطه عطف تاریخی در مرحله نوین جنگ پس از حذف بنی‌صدر از صحنه معادلات دفاعی کشور محسوب می‌شود.
این بیانیه می‌افزاید: یادآوری رویدادها و حماسه‌های هشت سال دفاع مقدس و بازخوانی رخدادها و حوادث عبرت‌آموز آن دوران می‌تواند، صیانت از این ثروت ناب ملی را تضمین کند و نسل‌های امروز و فردای میهن اسلامی به ویژه نیروهای مسلح را از تردیدها و غفلت‌های راهبردی بر حذر دارد.
در ادامه این بیانیه، تبیین و تکریم حماسه، ایثار، مقاومت و ایستادگی شهدا و رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس از اقدامات مهم و تاثیرگذار در حوزه بازدارندگی و مصونیت بخشی ملت ایران برابر جبهه دشمنان انقلاب و نظام اسلامی قلمداد و تصریح شده است: در شرایط خطیر کنونی که واقعیات و مقتضیات عرصه تقابل بنیادین و راهبردی انقلاب اسلامی و ملت ایران با نظام سلطه و استکبار ایجاب می‌کند عنصر مقاومت و خوداتکایی درونی بیش از هر مقطع تاریخی در دستور کار ملی قرار گیرد، ضرورت دارد آحاد مردم و مسئولین کشور با وحدت، همدلی، هم‌صدایی، عزم و اراده انقلابی به مقابله با ترفندها و نقشه‌های نوین و پیچیده دشمن بپردازند و با تبیین نقش اقتصاد مقاومتی در دوران دفاع مقدس، تداوم آن را به عنوان الگویی راهبردی و راهگشا در زمان حال و آینده میهن اسلامی فراروی خود قرار دهند تا به فضل الهی، گرفتار دام‌های خباثت‌ پلید و شیطانی پیمان‌شکنان جهانی نگردیم.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در ادامه بیانیه خود آورده است: چهارم خرداد، سالروز حماسه بی‌نظیر و مثال زدنی مردم قهرمان، غیور و مقاوم دزفول که به عنوان نماد استقامت ملت سلحشور ایران اسلامی به نام روز مقاومت و پایداری در تقویم رسمی کشورمان نامگذاری شده است، یادآور کینه و عداوت صدامیان و استکبار جهانی و از سویی دیگر بیانگر صبر، مقاومت و حضور دلیرانه مردم ایران اسلامی در صحنه‌ها و آزمون‌های سخت است.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (رحمة الله علیه) و شهیدان تاریخ ساز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به ویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر قهرمان و شهدای سربلند و مقاوم دزفول و تجدید عهد با مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای عزیز(مدظله العالی)، وحدت و مقاومت تمدن ساز ملت ایران که وام‌دار حماسه هشت سال دفاع مقدس در جنگ تحمیلی و سپس در صحنه‌های یاری بخشی به جبهه مقاومت اسلامی منطقه است را رمز تداوم پیروزی و سربلندی ایرانیان و از اولویت‌های اجتناب ناپذیر شرایط حاضر توصیف و تاکید کرده است: ملت ایران به جبهه استکبار و در رأس آن شیطان بزرگ آمریکای جنایت کار که برای فرار از مخمصه راهبردی امروز خود درصدد هستند با هر ترفند و حیله‌ای خود را نجات دهند؛ هشدار می‌دهد هرگونه اشتباه و خطای محاسباتی آنان علیه جمهوری اسلامی راه توبه و بازگشت نخواهد داشت و متجاوزین و متعرضین به حریم ایران و ایرانی، سخت مجازات و طومار ننگین آنان درهم پیچیده خواهد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)