• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۱۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار کارگر:

مهم ترین ابزار برای معرفی دفاع مقدس و مقاومت، هنر است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: انقلاب اسلامی با دفاع مقدس تثبیت شد، چرا که دفاع مقدس بسیاری از چالش‌های احتمالی را برطرف کرد و حتی کادر انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس شکل گرفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» در مراسم تجلیل از عوامل اجرایی جشنواره رسام و رزمواره مدافعان حرم اظهار داشت: دو اتفاق مهم فرهنگی در ابتدای سال ۹۷ انجام شد که یکی جشنواره بین المللی فیلم دفاع مقدس و مقاومت رسام بود و دیگری رزمواره مدافعان حرم که انصافاً هر دو کار شایسته‌ای بود.
وی با بیان اینکه دنیای امروز تشنه اینگونه برنامه‌های فرهنگی، حماسی و اعتقادی است، افزود: برگزاری جشنواره رسام نشان داد که اگر ما همت کنیم حتی در عرصه بین المللی نیز می‌توانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم.
سردار کارگر گفت : ارسال بیش از 1470 اثر از 92 کشور جهان بیانگر توجه و اهمیت به این موضوع در سطح بین الملل است ، ملت‌های دنیا در دوران دفاع مقدس حامی ایران و جبهه حق بودند.
وی با بیان اینکه بیش از 700 اثر نیز از داخل کشور به این جشنواره ارسال شد، بیان کرد : فقط نقطه اشکال این جشنواره عدم تبلیغات مناسب بود که قطعاً در صورت پیوست تبلیغاتی آمار شرکت کنندگان بسیار بالاتر از این می‌شد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تصریح کرد: دفاع مقدس حادثه بزرگ و عظیمی است که هر چقدر زمان از آن بگذرد، عظمت آن مشهودتر و در دنیا شناخته‌تر می‌شود.
وی با بیان اینکه تاریخ 200 سال گذشته ایران همواره مملو از سرشکستگی بوده است ، بیان کرد: دشمنان و متجاوزان به کشورمان در 200 سال گذشته هر زمانی که اراده کردند سرزمینی از سرزمین‌هایمان را تصرف کرده یا حقوقی از ملت ما را ضایع کردند که مصداق بارز آن کاپیتولاسیون بود اما در دوران دفاع مقدس با ایستادگی رزمندگان نگذاشتیم حتی یک وجب از خاک کشورمان در دست دشمن باقی بماند.
سردار کارگر گفت : امروز ایران اسلامی با گذشته بسیار متفاوت است، زیرا صاحب تکنولوژی و عضو باشگاه هسته‌ای هستیم و در حوزه موشکی جزو 10 کشور اول دنیا محسوب می شویم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس بیش از 40 کشور دنیا از رژیم بعثی حمایت کردند و این حمایت‌ها، در سه حوزه مالی - اعتباری، تجهیزاتی و نیروی انسانی بود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه سوریه و عراق به ترتیب 90 و 70 درصد سرزمینشان به تصرف دشمنان تکفیری درآمده بود، گفت : پیروزی امروز جبهه مقاومت و آزادسازی عراق و سوریه ثمره تاسی از فرهنگ و روحیه دفاع مقدس است.
وی افزود : اینکه امروز سردار سلیمانی به عنوان یک فرمانده بزرگ و چهره بین المللی مطرح می‌شود یکی دیگر از ثمرات دفاع مقدس است.
سردار کارگر با تاکید بر اینکه تولد مقاومت در دفاع مقدس تحقق یافت، بیان کرد : حزب الله لبنان با همه فشارهایی که از سوی جهان استکباری متحمل می‌ شود ، امروز پیروز انتخابات لبنان است که این نیز از ثمرات دفاع مقدس و مقاومت برون آمده از آن است.
وی تصریح کرد : امروز برخی از پژوهشکده‌های خاجی بر روی ابتکارات و ابداعات رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس تحقیق و کار می‌کنند که این نشان دهنده اهمیت و عظمت دفاع مقدس و رزمندگان اسلام است که با دست خالی در برابر دشمن تا بن دندان مسلح ایستادگی کردند.
سردار کارگر با بیان اینکه پیروز اصلی دفاع مقدس ملت ایران است ، گفت : در دفاع مقدس همه ملت ایران حضور داشتند و ما از ادیان و مذاهب مختلف الهی اعم از شیعه ، سنی ، مسیحی ، یهودی و زرتشتی در جنگ تحمیلی شهید داده‌ایم که این بیانگر این است که جنگ ما با رژیم بعثی ، جنگ اسلام و کفر بوده است. انقلاب اسلامی به واسطه دفاع مقدس مدلی را در جهان مبنا و الگو قرار داد که مبدع آن حضرت امام بودند، امروز این الگو در کشورهای منطقه اعم از لبنان، افغانستان، سوریه، عراق و یمن در حال تحقق است.
وی با اشاره به موضع‌گیری اخیر ترامپ و افزایش تحریم‌ها گفت : کشور ما از اول انقلاب همواره در شرایط تحریمی به سر برده است و در دوران دفاع مقدس این تحریمات بیشتر شد. امروز دشمنان ما موضوع انرژی هسته‌ای و موشک را بهانه قرار داده‌اند، زیرا آنان با اصل انقلاب اسلامی مشکل دارند و آرمان‌های انقلاب و اسلام را مخل کار خود می‌پندارند.
سردار کارگر با بیان اینکه تجربه نشان داده است که هرگاه در برابر دشمنان عقب نشسته‌ایم ، آنان پا را فراتر گذاشته‌اند ، گفت : دشمن در برجام به تعهدات خود عمل نکرد در حالی که ایران به تعهداتش پای‌بند بود و به تعهدات خود عمل کرد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود گفت : مهم ترین ابزار برای معرفی دفاع مقدس و مقاومت ، هنر است. دفاع مقدس باید با زبان هنر به جامعه مخاطب ارائه شود. امروز جامعه هنری ما گنجینه عظیمی چون دفاع مقدس را پیش رو دارد که می‌تواند به راحتی از آن بهره ببرد و درباره اسطوره‌های واقعی جنگ برنامه‌سازی کند. این در حالی است که دیگر کشورها برای ایجاد روحیه حماسی و همبستگی ملی‌شان دست به افسانه‌سازی و اسطوره‌سازی می‌زنند، چراکه گنجینه‌ی ما را ندارند.
وی با مهم برشمردن رزمواره مدافعان حرم گفت : در این برنامه فرهنگی که می‌توان آن را کاری ملی بیان کرد ، بیش از 2 هزار اثر ارسالی داشت که تعداد 180 اثر از آن انتخاب و حائز رتبه شدند.
در انتهای این مراسم از عوامل اجرایی جشنواره رسام و رزمواره مدافعان حرم تجلیل به عمل آمد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع بیش از ۸۰۰ تن کالای اساسی با تخفیف ۱۰ درصدی بین هیئت‌های مذهبی در گیلان
تقویت جایگاه اجتماعی و حرفه‌ای پرستاران ضروری است
برگزاری مراسم‌های بزرگداشت و وداع با رهبر شهید در لرستان
همکاری سازمان حج و زیارت و بانک ملت برای خدمت به زائران
برگراری رقابت جهانی رباتیک و هوش مصنوعی جهانی در ایران
کشف محموله سوخت قاچاق در میامی
بررسی تمهیدات نهایی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
پایگاه‌های بسیج اردبیل برای شرکت در تشییع رهبر شهید نام‌نویسی می‌کنند
تنش بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
مبارزه با بیماری‌های دامی در بیش از ۳ میلیون رأس دام خراسان شمالی
فرار مغرب از شکست مقابل هلند در جام جهانی ۲۰۲۶
حضور گسترده مردم ولایتمدار شهریار در شب یکصد و بیست‌ویکم
صد و بیست‌ و یکمین اجتماع شبانه مردم پردیس
خدمت رسانی ۲۳ مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی به زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
قرار شب ۱۲۱ مردم شهرستان دماوند
آغاز فعالیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان کرمان با دوساعت تاخیر
افزایش مقاومت قطعات پلاستیکی سخت با فناوری نانو
­سعید اخباری: سلام فوتبال یزد به آسیا
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ تیر
تشدید فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات شمالی و شمال‌شرق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)
کسب نخستین طلای تاریخ کاراته وان ایران توسط کاتارو خوزستانی  (۱ نظر)