• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۷۲۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر: کشف 212 تن مواد مخدر در سال جاری

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در سه ماهه نخست امسال 212 تن مواد مخدر کشف شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ پرویز افشار در آستانه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در نشست خبری افزود : 26 ژوئن یا 5 تیر سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر تعیین شده است و ما هم در ایران به عنوان یک کشور پیشرو در مبارزه با مواد مخدر دور هم جمع می شویم تا برای مبارزه راهکارهای جدیدی بیابیم.
وی گفت: در کشور ما یک برنامه کشوری و برنامه های متعددی در سراسر کشور برگزار می سود و امسال سعی کرده ایم حضور مردم را در مبارزه با مواد مخدر توسعه دهیم.
افشار ادامه داد: برنامه ها از یکم تا ششم تیرماه بر اساس شیوه نامه طراحی شده در سراسر کشور برگزار می شود.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: امسال از تمرکز برنامه ها در مرکز جلوگیری کرده ایم و بیش از 380 برنامه برای هفته مبارزه با مواد مخدر به دست ما رسید که از مجموع آنها شیوه نامه ای برای سراسر کشور تدوین شد.
افشار گفت: در برنامه متمرکز تهران یکی از سران قوا و وزیر کشور در همایش حضور خواهند داشت و برنامه ها را افراد بهبود یافته اجرا خواهند کرد.
وی افزود : همچنین امسال مراسم امحای مواد مخدر در 5 استان برگزار می شود که دو برنامه همزمان در تهران و یکی از استان ها خواهد بود.
افشار تصریح کرد : در حاشیه مراسم امسال تقدیر می کنیم از خانواده شهدا و ایثارگرانی که از تیرماه سال گذشته تا امسال برای مبارزه با مواد مخدر جان در طبق اخلاص گذاشتند.
وی ادامه داد: خدمات درمان برای افرادی که نیاز به درمان دارند در این هفته به صورت رایگان انجام می شود.
وی تصریح کرد: در سه ماهه اول امسال در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر، مجموع کشفیات 212تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 197 تن بوده 6 درصد رشد داشته ایم.
وی گفت: 10 استان برتر در کشور در زمینه کشف مواد مطابق الگوی سال گذشته هستند یعنی استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان،فارس، تهران، کرمان، گلستان،خراسان رضوی، اصفهان، یزد و خوزستان همچنان 10 استان برتر در حوزه کشفیات مواد هستند و از مجموع کشفیات 53 درصد به سه استان اختصاص داشته است.
افشار گفت: مواد پیش ساز کاهش 70 درصدی داشته که مبادی گمرکی و مرزها آموزش گرفته اند و فضای ورود این مواد ناامن شده است.
وی ادامه داد: در 12 ماه سال 96 هم سه هزار و 12 نفر در 31 استان کشور به علت عوارض ناشی از مصرف مواد فوت کرده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از ان 5 و شش دهم درصد کاهش داشته است.
افشار تصریح کرد : با مشارکت های مردمی برای توانمندسازی معتادان بهبود یافته کارهای خوبی انجام شده و در حال حاضر 2 هزار و 411 ngo فعال با ما همکاری دارند و بیش از 100 برنامه بهبود معتادان اجرا شده و بیشترین تمرکز ما به سمت اشتغال مولد معطوف شده است.
سخنگوی ستاد مبارزه گفت : در سه ماهه اول امسال به 79 هزار تماس با خط ملی مشاوره اعتیاد پاسخ داده شده است.
وی ادامه داد : کانون های همیاری مبارزه با اعتیاد در 290 مجموعه دانشگاهی فعال شده اند و برنامه ارائه می کنند.
افشار تصریح کرد: بازنگری در قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار دارد که باید به صورت همه جانبه بررسی و بازنگری شود و البته در طول یک سال گذشته کارگروهی ویژه تشکیل شده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)