• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۲۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سفر به سوریه ؛

تاکید امیر سرتیپ حاتمی بر حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت ملی سوریه

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت ملی سوریه گفت: به هیچ طرف ثالثی اجازه دخالت در روابط دو کشور را نمی دهیم.

تاکید امیر سرتیپ حاتمی بر حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت ملی سوریهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران که در راس یک هیئت دفاعی نظامی به کشور سوریه سفر کرده است با سپهبد علی ایوب وزیر دفاع جمهوری اسلامی سوریه دیدار و پیرامون مسائل مهم منطقه و دو جانبه گفتگو کردند.
امیر سرتیپ حاتمی در این نشست با تبریک پیروزی های ارتش سوریه و هم پیمانانش بر تروریست های تکفیری اظهار داشت: این مبارزه توانست شر تروریست ها را از سر مردم منطقه و جهان رفع کند.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه اعتقاد داریم آزادسازی کامل سرزمین سوریه از دست تروریست ها به امنیت کل منطقه کمک خواهد کرد، افرود: به طور حتم آزادسازی کامل سرزمین سوریه بهانه را از بیگانگان برای مداخله در امور منطقه خواهد گرفت.
وی با اشاره به مداخلات کشورهای بیگانه در امور منطقه به ویژه سوریه در مدت درگیری این کشور با تروریست های داعشی تصریح کرد: به همین دلیل از تلاش های ارتش سوریه برای پاکسازی کامل سرزمین سوریه حمایت و آن را حق دولت این کشور برای اعمال حاکمیت می دانیم.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت ملی سوریه موجب تقویت امنیت منطقه خواهد شد زیرا امنیت کشورهای منطقه بهم پیوسته است.
امیر سرتیپ حاتمی بر ضرورت هویت واحد و حفظ اقوام و مذاهب سوریه زیر چتر قانون اساسی تاکید کرد و گفت: به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران از ابتدا تاکنون با هر ایده و طرحی در راستای تجزیه سوریه مخالفت کرده است.
وی با بیان اینکه معتقدیم حفظ تمامیت ارضی سوریه موجب ثبات این کشور و ثبات در منطقه خواهد شد، اضافه کرد: متاسفانه کشورهای فرامنطقه ای در صدد دامن زدن به تفرقه در منطقه و کشور سوریه هستند.
وزیر دفاع سوریه نیز در این دیدار وضعیت کلی مناطق عملیاتی مبارزه با تروریسم و پیشرفت های صورت گرفته در آزادسازی مناطق اشغال شده توسط تروریست ها را تشریح کرد.
وزیر دفاع سوریه در ادامه با تقدیر و تشکر از حمایت های جمهوری اسلامی ایران و بیان نقش محور مقاومت در این پیروزی ها اظهار داشت: طی این همکاری ها و به واسطه خون شهیدان، توانستیم این حلقه شوم تروریستی را از میان برداریم و فتنه دشمنان را خنثی کنیم.
سپهبد علی ایوب با بیان اینکه ارتباط مستمری بین فرماندهان نظامی دو کشور ایران و سوریه برقرار است، تصریح کرد : به هیچ طرف ثالثی اجازه نخواهیم.
در این دیدار روند همکاری های دوجانبه بررسی و وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت مشارکت در مرحله بازسازی سوریه به ویژه بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی در این زمینه تاکید کرد.
وزرای دفاع جمهوری اسلامی ایران و سوریه پس از نشست دو جانبه در نشست خبری مشترک شرکت کردند و در مورد مسائل مهم منطقه و کشور سوریه با خبرنگاران گفت گو کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر مناسب سازی معابر خراسان شمالی برای تردد معلولان
ثبت بین‌المللی اختراع نانوفیبری ایرانی با فناوری رهایش کنترل‌شده
خلیج گرگان در کانون توجه ملی؛ آغاز هفته ایران جان با بررسی وضعیت خلیج گرگان در شبکه خبر
بهره مندی بیماران فیروزآبادی از خدمات رایگان سلامت
از حل مشکل اسناد روستا‌های ترک آباد و اکرمیه و صدور اسناد قنوات استان یزد برای اولین بار تا اختصاص ۷۷۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی استان
احتمال بارش پراکنده باران در جزایر خلیج فارس، ۱۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات درباره رشد شدید زیان شرکت‌های شبه‌دولتی
‌ورود دو رام قطار ملی به ناوگان مترو ‌ ‌
شریعتی نماینده بهشهر، رئیس مجمع نمایندگان مازندران شد
«پرچمداران» در رادیو ورزش
تجلیل از همسران و مادران شهدا در ممسنی
احتمال رگبار پراکنده و کاهش دما
خاک سالم زیربنای سلامت شهرها و امنیت غذایی است
صف آرایی فوتبالیست‌های شمس آذر مقابل خیبر
تشخیص و درمان شانه منجمد
توسعه و ارتقای سامانه‌های نظارت تصویری در محور کندوان
توفیق عبادت و زیارت عنایتی الهی است
ضبط و امحای بیش از ۱.۶ تُن انواع مواد غذایی غیر بهداشتی در بوکان
برقراری نخستین پرواز حج عمره لرستان از فرودگاه خرم‌آباد
هوشمند سازی ۸۰۰ کلاس در استان اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)