• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۸۷۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷
اقتصادی » آب و انرژی
وزیر نیرو:

بخش خصوصی جزء جدانشدنی از پیکره صنعت برق است

وزیر نیرو با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد برق تولیدی کشور را بخش خصوصی عرضه می‌کند، گفت: این بخش جزء جدانشدنی از پیکره صنعت برق به شمار می‌آید.

بخش خصوصی جزء جدانشدنی از پیکره صنعت برق استبه گزارش خبرگزاری صداو سیما ، رضا اردکانیان در گفت‌ وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، با اشاره به برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران، گفت: این رویداد بین‌المللی درصدد عرضه توانمندی‌های داخلی و همچنین استفاده از شرکت کنندگان خارجی برای اطلاع و آشنایی با ظرفیت‌ها و نوآوری‌های بخش صنعت برق در خارج از کشور است.
وی با اشاره به حضور 70 شرکت خارجی از 18 کشور صاحب فناوری و پیشرو صنعت برق در این دوره از نمایشگاه صنعت برق، عنوان کرد: یکی از فواید اصلی برپایی چنین نمایشگاهی برگزاری جلساتی که در حاشیه آن تشکیل می‌شود در روز افتتاحیه این نمایشگاه نیز نشستی میان مسئولان وزارت نیرو با تشکل‌ها و فعالان بخش خصوصی صنعت برق برگزار گردید که در شرایط فعلی کشور فرصت مناسبی برای تعامل و رایزنی به منظور چاره‌جویی برای حل مشکلات این صنعت خواهد بود.
وزیر نیرو صنعت برق را یکی از زیربنایی‌ترین عرصه‎های فعالیت و توسعه در تمامی دنیا به ویژه کشورهای در حال توسعه برشمرد و افزود: این بخش همواره در ارتباط نزدیک با جامعه علمی بوده و از ظرفیت‌های علم و فناوری برای بهبود کار خود بهره‌مند شده است.
اردکانیان با تاکید بر کاهش فشارهای مالی در بخش خصوصی، عنوان کرد: وزارت نیرو به‌ منظور گشایش و کاهش فشارهای مالی در بخش خصوصی، از مکانیزم‌های تبصره‌های بودجه سال 97 استفاده کرده تا از تهاتر بدهی‌ها بین شرکت‌های بخش خصوصی و بانک مرکزی به صورت قانونی بهره‌مند شود.
وی مشارکت فعالانه بخش خصوصی را به عنوان یک ضرورت جدی دانست و افزود: تاکید ما در بخش برق به سمت اتکای بیشتر به بخش خصوصی است؛ به‌ گونه‌ای که دولت بتواند نیازها را در سطح پایه تامین کند و یک تسهیلگر برای ارتباط بین مولدین و مصرف کنندگان باشد.
وزیر نیرو تصریح کرد: با توجه به سرمایه گذاری وسیعی که در صنعت برق شده است، امروز به حدی از خودکفایی رسیده‌ایم که باید بطور جدی در ارتباط با عرضه خدمات و تجهیزات مهندسی چشم به بازارهای خارج از کشور به ویژه در منطقه داشته باشیم.
اردکانیان ادامه داد: سازندگان و ظرفیت‌های ساخت داخل باید به شکل جدی‌تری چشم به بازارهای خارج از کشور داشته باشند و این مستلزم حضور فعال، سرمایه گذاری و همکاری و پشتیبانی از یکدیگر است.
وزیر نیرو با بیان اینکه نفع ملی، آینده فرزندان‌مان و برپا بودن صنعت به چکونگی تفکر امروز ما وابسته است، گفت: باید موضوع برق و انرژی به یک مشغله همگانی تبدیل شود و باید بتوانیم تغییر مدل ذهنی و رفتاری در نگرش به این صنعت به‌وجود آوریم تا موضوع و اهمیت برق برای دیگران هم مشغله شود.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه بیش از نیمی از برق تولیدی کشور ازجانب بخش خصوصی عرضه می‌شود، ادامه داد: تاکید بیشتر این وزارتخانه در بخش برق اتکای بیشتر به بخش خصوصی است تا بتواند نیازها را در سطح پایه تامین کند و یک تسهیل گر برای ارتباط بین مولدها و مصرف کنندگان باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)