• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۹۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱
بوشهر » سیاسی

جمهوری اسلامی ایران قدرت اول منطقه است

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفت: با وجود ۴۰ سال ترفند، تحریم، تهدید، اکنون جمهوری اسلامی اسلامی ایران قدرت اول منطقه است.

جمهوری اسلامی ایران قدرت اول منطقه استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری شنبه شب در جلسه شورای اداری استان بوشهر افزود: تحریم‌هایی که برای چند روز آینده به ملت ایران وعده می‌دهند، تحریم‌های جدیدی نیست. از روز‌های نخستین پیروزی انقلاب این تحریم‌ها اعمال شده است و همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: ملت همواره ما ثابت کرده است که با دنیا اهل تعامل است و اگر توطئه‌های دشمنان نبود به طور قطع ما هیچ مشکلی با دنیا نداشتیم.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد:جنگ تحمیلی، ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران، انواع توطئه‌ها داخلی در طول ۴۰ سال گذشته همگی در کارنامه سیاه آمریکا نوشته شده است، که باید نسل‌های آینده از این جنایت‌ها آگاه شوند.
آیت الله حسینی بوشهری با گرامیداشت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار افزود: ۱۳ آبان یادآور سه واقعه مهم تاریخی است، تبعید امام راحل در اعتراض به کاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: مسوولان به خدمت رسانی به مردم بیشتر توجه کنند تا نقشه دشمن در جنگ روانی و رسانه‌ای به شکست بیانجامد.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری توجه مدیران دستگاه‌های اجرایی را به نکات اخلاقی در قرآن معطوف کرد و گفت: خدا را در همه احوال خود ناظر بدانید، متعهد و مسوولیت پذیر باشید و در مقابل جامعه گره گشا باشید.

استاندار بوشهر نیز در جلسه شورای اداری استان گفت: تحریم‌های آمریکا تازگی ندارد از زمانی که جمهوری اسلامی ایجاد شده آمریکا علیه ما توطئه کرده است.
عبدالکریم گراوند ابرازامیدواری کرد: راهپیمایی ۱۳ آبان با شکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود، زیرا امسال در آستانه جنگ تبلیغاتی، روانی و اقتصادی سردمداران آمریکا قرار داریم.
وی افزود: امروز سران آمریکا دو جنگ به راه انداخته اند یکی جنگ اقتصادی است که تمام انرژی خود را در خزانه داری آمریکا بر آن متمرکز کرده اند و جنگ دیگر، جنگ رسانه‌ای است.
استاندار بوشهر بیان کرد: آمریکایی که قبل از ۱۴ آبان همه انرژی خود را برای فشار بر ایران به کار برده، امروز شکست را پذیرفته و تعدادی از کشور‌ها را از تحریم نفتی ایران معاف کرده است.
گراوند خاطرنشان کرد: امروز آمریکا در انزوا قرار گرفته است برخلاف جمهوری اسلامی ایران که سربلند است و پایبندی به قوانین بین المللی را ثابت کرده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی شرایط سختی را پشت سر گذاشته است و راز عبور ما از مشکلات اتحاد و همدلی بوده است، در شرایط کنونی هم باید در کنار هم باشیم تا این مقطع تاریخی را مانند گذشته با موفقیت پشت سر بگذاریم.
استاندار بوشهر تصریح کرد: هنر مدیریت اسلامی همان طور که در جنگ تحمیلی خودش را نشان داد بار دیگر می‌تواند در این جنگ اقتصادی نیز دشمنان ایران را سرشکسته کند و راه آن این است که جهادی عمل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)