• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۳۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
سیاسی » دولت
در دیدار با رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا؛

فیفا از ورود سیاست به فوتبال جلوگیری کند

جهانگیری: فیفا نقش سازنده خود در همبستگی ملت‌ها را با جلوگیری از ورود مسائل سیاسی به فوتبال ایفا خواهد کرد.

فیفا از ورود مسائل سیاسی به فوتبال جلوگیری کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آقای جهانگیری پیش از ظهر امروز (شنبه) در دیدار شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا با تاکید بر اینکه ورزش همواره نقش موثری در برقراری و حفظ صلح و دوستی میان کشور‌ها ایفا کرده و گره‌های زیادی گشوده است از تلاش‌های فدراسیون بین المللی فوتبال برای دور نگه داشتن مسائل سیاسی از فوتبال قدردانی کرد .
وی همچنین با اشاره به برگزاری بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا میان تیم پرسپولیس و کاشیمای ژاپن اظهار داشت: امروز چشمان علاقمند فوتبال در آسیا و حتی جهان نظاره گر این بازی در تهران هستند و امیدوارم شاهد یک رقابت خوب و جوانمردانه باشیم تا همه علاقمندان به فوتبال از این بازی لذت ببرند.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایران همواره تلاش کرده است عضو موثری در کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد خاطر نشان کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران همواره حمایت های لازم را از همه رشته های ورزشی و بخصوص فوتبال از جمله فوتبال زنان انجام داده است تا این رشته پرطرفدار در سراسر کشور گسترش یابد.
وی تصریح کرد: اختلافات سیاسی میان کشورها امری طبیعی است که گاه شدت می گیرد و گاه به صلح و دوستی تبدیل می شود و انتظار ما از کنفدراسیون فوتبال آسیا این است که اجازه ندهد مسائل سیاسی بر فوتبال اثر بگذارد و برای انسجام میان کشورهای آسیایی تلاش هر چه بیشتری را انجام دهد.
دکتر جهانگیری همچنین با قدردانی از حمایت های کنفدراسیون فوتبال آسیا از فوتبال ایران، از رییس این کنفدراسیون خواست شرایطی فراهم شود تا شاهد حضور نمایندگان ایران در هیات رییسه کنفدراسیون فوتبال آسیا و هیات های تابعه آن باشیم.
رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا هم در این دیدار با بیان اینکه فوتبال ایران نه تنها نقشی اساسی در فوتبال آسیا بلکه در فوتبال دنیا دارد گفت: ایران به عنوان بازیگری مهم در سطح فوتبال آسیا مطرح است.
شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه دستاوردهای فوتبال ایران را افتخارآمیز توصیف و خاطرنشان کرد: فوتبال ایران نه تنها عملکرد درخشانی در سطح آسیا داشته بلکه در جام جهانی گذشته نیز تلاش خوبی انجام داد و در تمام سطوح بزرگسالان، جوانان، زنان و فوتبال ساحلی از دستاوردهای بزرگی برخوردار بوده است.
وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا وقتی می خواهد به رتبه بندی های رسمی اشاره کند یکی از این رتبه بندی ها ایران است چرا که یکی از بهترین تیم های آسیا تیم ملی فوتبال ایران است.
رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین با اشاره به برگزاری کنگره این کنفدراسیون که اخیرا در کوالالامپور برگزار شد، گفت: در این کنگره شاهد تجلی همبستگی و وحدت میان اکثر اعضای کنفدراسیون آسیا بودیم و این نشانه و الگویی برای دیگر کشورهاست.
وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا نهادی متحد است و همبستگی خوبی میان اعضای آن وجود دارد چرا که فوتبال باید بتواند ملت ها را به یکدیگر نزدیک کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت بیش از ۱۱ هزار طرح در سامانه رصد اشتغال استان همدان
برگزاری سالگرد تدفین شهید گمنام در مهریز
حضور سرمربی تیم تنیس روی میز جوانان در کمپ جهانی چین
وقتی معابر قربانی سد معبر می‌شوند
تکریم مادران و همسران شهدا در شاهین دژ
«کُجامُجا»؛ پادکست جذاب و علمی برای نسل نو
واکنش محیط‌زیست پیرانشهر به خبر آلودگی کارخانه قند
خلیج گرگان جان گلستان است/ احیای خلیج گرگان یک ضرورت زیست‌محیطی و اقتصادی است
آشنایی دانش آموزان چهارمحال و بختیاری با حفظ محیط زیست
تجلیل از سربازان نمونه سلماس در آیین بزرگداشت روز سرباز
اعزام اولین زائران حج عمره از ایستگاه پروازی خرم‌آباد
بازگشت هوای قابل‌تنفس و کم آلاینده به گستره استان سمنان
برگزاری رزمایش الی بیت المقدس ۱۶ در بوکان
آغاز مرحله پنجم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا
قطع دست کودک پنج‌ساله در یکی از سردخانه‌های اشنویه
برگزاری مسابقات استقامت سوارکاری در مریوان
برپایی میز خدمت حفاظت محیط زیست در مصلی امام خمینی(ره) ارومیه
حغاظت از تالاب های فارس با دوربین‌های برد بلند
نظارت بر عرصه «مد و لباس» کشور بر پایه ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی
پایان عملیات مرمت قلعه تاریخی خرانق 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)