• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۰۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۸
سیاسی » مجلس
زنگنه در جلسه علنی مجلس؛

طرح جلوگیری از سوختن گاز‌های نفت در اهواز

وزیر نفت گفت: با برنامه‌های انجام شده امیدواریم ظرف ۲ سال آینده هیچ گازی در اطراف اهواز سوخته نشود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت، بیژن نامدار زنگنه در نشست علنی امروز (یکشنبه 27 آبان) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال علی ساری نماینده اهواز درخصوص سؤالش مبنی بر علت عدم پاسخگویی مدیران نفت، عدم توزیع مناسب خدمات اجتماعی و عدم اعطای مالیات شهرداری ها گفت: مسئله مسئولیت های اجتماعی دستگاه ها از جمله نفت یک مقوله ای است که درباره آن کارهای زیادی انجام شده و سال هاست که به آن پرداخته ایم، لذا اگر درخصوص این مسائل، مدیران نفتی پاسخگوی سوالات نمایندگان محترم نبودند، این مسئولیت متوجه بنده بوده و به نوبه خود از نمایندگان محترم عذرخواهی می کنم.
وزیر نفت گفت: درخصوص پرداخت های مالیات های ارزش افزوده و عوارض آلایندگی به معاونت امور مجلس دستور داده شد که با نمایندگان محترم و مسئولان استانی جلسه ای برگزار نماید و مسئله را حل کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ادامه داد: در مورد آلودگی هوا و گازهای نفت سوخته شده وضعیت خوبی در استان خوزستان وجود ندارد، خوشبختانه با برنامه های انجام شده امید واریم ظرف 2 سال آینده هیچ گازی در اطراف اهواز سوخته نشود و آلودگی ناشی از آن به کلی برانداخته شود.
زنگنه گفت: در این خصوص قراردادی با پتروشیمی ها در چند ماه گذشته منعقد شده است که بخش اصلی این گازها گرفته شده و به صورت خوراک پتروشیمی استفاده شود و هزینه های آن ازطریق این خوراک ها تأمین شود که این امر به یک سال و نیم زمان و 2 میلیون دلار سرمایه نیاز دارد.
وزیر نفت ادامه داد: طرح دیگری در غرب کارون در حال انجام است که به عنوان NGL1200 در دست اجراست و طرح های دیگر نیز برای غرب و شرق کارون گذاشته ایم که برای این برنامه ها 5 سال و بالغ بر 500 میلیارد تومان سرمایه در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: برای شرق کارون نزدیک به 1200 میلیارد تومان سرمایه در نظر گرفته شده است که به عنوان یک طرح ابتکاری از آن یاد می شود که باید سریعاً آن را اجرایی کرد تا مشکلات ناشی از آلایندگی ها سریعاً برطرف شود.
زنگنه در خصوص برنامه های وزارت نفت اظهار داشت: یک طرح که 6 میلیارد دلار برای آن در نظر گرفته شده باید 4 درصد آن برای مسائل اجتماعی در نظر گرفته شود که از این 6 میلیارد دلار، نزدیک به 2 هزار میلیارد برای طرح استفاده خواهد شد.
وی گفت: برای حوزه اهواز نزدیک به 85 طرح به ارزش 295 میلیارد تومان در دست اجرا داریم که مقادیر و زمان آن مشخص است که این کارها در حد توان وزارت نفت است.
وزیر نفت خاطرنشان کرد: وزارت نفت درگیر مشکلات مالی است، بیش از 2 هزار میلیارد تومان صورت وضعیت تأیید شده داریم که نتوانسته ایم تأمین مالی کنیم، لذا در حال گرفتن وام برای تأمین آن ها هستیم، بنابراین آنچه از وضعیت موجود می توان نتیجه گرفت مشکلاتی است که با آن دست و پنجه نرم می کنیم.
وی افزود: متأسفانه تصور می شود که تمام پول نفت استخراج شده و به حساب وزارت نفت واریز می شود و این وزارتخانه حق مردم را نمی دهد، در حالی که این پول تا ریال آخر به حساب خزانه واریز شده است و در همین مجلس برای آن تصمیم گیری می شود.
زنگنه ادامه داد: یکی از اقدامات خوبی که وزارت نفت درخصوص مسائل اجتماعی انجام داده است، به کارگیری 250 کارآموز در منطقه غرب کارون است که به آن ها آموزش های حرفه ای داده شده که خوشبختانه بیشتر آن ها به کار گرفته شده اند.
وی گفت: یکی دیگر از اقدامات مهمی که در حوزه خدمات اجتماعی انجام داده ایم، برگزاری کلاس های کنکور از سال 96 بوده که این کلاس ها با محوریت آموزش و پرورش انجام شده که یک کار ارزشمند است که بالغ بر 200 دانش آموز، تحت پوشش آموزش و پرورش و کلاس های کنکور قرار گرفته اند که نتیجه آن 2 نفر زیر رتبه 100، 9 نفر زیر رتبه یک هزار و 94 نفر زیر رتبه 20 هزار شده اند که بسیار ارزشمند است.
وزیر نفت در خاتمه یادآور شد: آنچه در اختیار وزارت نفت بود با اعداد به نمایندگان محترم گزارش داده شد، لذا برای بیشتر شدن خدمات نیازمند کمک مجلس هستیم که می تواند با افزایش منابع کمک های بیشتری نیز صورت گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
صرف ۲۰ میلیارد تومان برای تعریض خیابان‌های پر تردد شهر مهاباد
بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستای هولیق سراب 
مراسم بزرگداشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
اجرای طرح‌های آبخیزداری در چرداول برای حفاظت خاک و توسعه کشاورزی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۷ آبان در یک نگاه
برگزاری چهل‌ و هشتمین اجلاس مرزی راه‌آهن ایران و ترکیه در تبریز 
دیپلماسی استانی یک دیپلماسی منطقه ای است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
الیت در آستانه مهار کامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
بارش برف در دماوند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)