• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۳۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵
بین الملل » غرب آسیا
اينديپندنت؛

ایران میان امن‌ترین کشور‌های جهان برای مسافرت

نقشه خطر مسافرت ۲۰۱۹: ایران در کنار انگلیس، اسلوونی، دانمارک و سوئیس جزو کم خطرترین کشور‌های جهان است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، ایران در بین امن‌ترین کشور‌های جهان برای مسافرت قرار دارد.
پایگاه اینترنتی روزنامه انگلیسی اينديپندنت در گزارشی با عنوان " نقشه خطر مسافرت ۲۰۱۹: ایران در کنار انگلیس، اسلوونی، دانمارک و سوئیس جزو کم خطرترین کشور‌های جهان ", نوشت: بر اساس نقشه جدیدی که میزان خطر در کشور‌های جهان را برای مسافرت نشان می‌دهد، ایران به لحاظ امنیتی به اندازه انگلیس امن است.
" نقشه خطر مسافرت ۲۰۱۹" که توسط موسسه " اینترنشنال اس او اس" با همکاری " کنترل ریسک " تهیه شده است، سطح خطر را در هر کشور و سرزمین برای مسافران بر اساس تهدیدات کنونی ناشی از خشونت‌های سیاسی (شامل تروریسم، شورش، ناآرامی‌ها با انگیزه سیاسی و جنگ)، ناآرامی‌های اجتماعی (شامل فرقه گرایی، خشونت‌های طایفه‌ای و قومی) و خشونت‌ها و جرایم جزئی نشان می‌دهد.
در این میان عوامل دیگری همچون استحکام زیرساخت‌های حمل و نقل، وضع روابط صنعتی، کارآمدی خدمات امنیتی و اورژانس و آسیب پذیری کشور در برابر بلایای طبیعی نیز مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است. در این نقشه، پنج شاخص طبقه بندی سطح خطر در کشور‌ها مشخص شده است که عبارتند از: ناچیز، کم، متوسط، زیاد، خیلی زیاد.
بر اساس این نقشه، شمار بسیار اندکی از کشور‌ها در سطح خطر " ناچیز" قرار گرفتند و در اروپا تنها کشور‌های لوکزامبورگ، دانمارک، اسلوونی، سوئیس، نروژ، فنلاند، ایسلند و گرینلند جزو این فهرست هستند.
بیشتر کشور‌های اروپایی در سطح خطر" کم " قرار داشتند از جمله انگلیس و کشور‌های ایران، عمان، قطر، امارات عربی متحده، کویت، گرجستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ازبکستان نیز در این فهرست قرار دارند.
کشور‌های آمریکا، استرالیا و نیوزیلند نیز در فهرست کشور‌ها در سطح خطر " کم " قرار دارند.
کشور‌های دارای سطح خطر " بسیار زیاد" بیشتر در آفریقا و خاورمیانه (غرب آسیا) قرار دارند که شامل کشور‌های سوریه، یمن، افغانستان، لیبی، سودان جنوبی و سومالی است.
این نقشه در ارتباط با گزارش سال ۲۰۱۹ موسسه ایپسوس موری منتشر شده است که نشان می‌دهد شمار قابل توجهی از تصمیم گیرندگان تجاری - ۴۳ درصد - پیش بینی می‌کنند خطرات مسافرتی در سال ۲۰۱۹ افزایش می‌یابد.
اگر چه حدود ۴۷ درصد بر این باورند که این خطرات طی سال گذشته افزایش یافته است. این بیانگر کاهش ۱۶ درصدی از سال ۲۰۱۷ است زمانی که ۶۳ درصد بر این باور بودند که این مخاطرات افزایش یافته است.
در کنار نقشه خطر مسافرت، نقشه مخاطرات پزشکی و نقشه سطح خطرات ایمنی جاده‌ای نیز برای سال ۲۰۱۹ تهیه شده است.
در نقشه مخاطرات پزشکی، سطح بندی‌هایی بر اساس ارزیابی میزان خطرات برای سلامتی، عواملی نظیر بیماری‌های عفونی، عوامل زیست محیطی، استاندارد‌ها و در دسترس بودن مراقبت‌ها برای دندان و خدمات درمانی پزشکی و دسترسی به اقلام دارویی با کیفیت صورت گرفته است.
انگلیس به همراه بیشتر کشور‌های اروپای غربی و مرکزی در وضع خطر " کم " قرار دارند.
کشور‌هایی که دارای بالاترین سطح خطرات امنیتی هستند شامل سوریه، یمن، افغانستان، عراق، لیبی، مالی، جمهوری آفریقای مرکزی، سودان جنوبی، سومالی، نوار غزه، بخش‌هایی از مصر، بخش‌هایی از شرق نیجریه و بخش‌هایی از شرق اوکراین هستند؛ و کشور‌هایی که پایین‌ترین سطح خطرات به لحاظ امنیتی را دارند شامل لوکزامبورگ، سوئیس، اسلوونی، نروژ، دانمارک، فنلاند، گرینلند، ایسلند، مجمع الجزایر سیشل و کیپ ورد هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)