• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۶۰۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
سیاسی » مجلس
در دیدار با نایب رئیس مجلس ملی چین مطرح کرد؛

نقش مهم چین و اروپا در حفظ برجام

رئیس مجلس: اگر آمریکا تخلف کند و سایر کشورهای عضو اقدامی نکنند، برجام فایده ای برای ایران نخواهد داشت.

افزایش رویکرد تجاری ایران به چین بعد از خروج آمریکا از برجامبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت، آقای لاریجانی عصر پنجشنبه، 15 آذرماه با «چن زو» نایب رئیس مجلس ملی جمهوری خلق چین که برای حضور در دومین کنفرانس رؤسای مجالس 6 کشور آسیایی برای مقابله با تروریسم به ایران سفر کرده است، دیدار و گفت و گو کرد.
وی در این دیدار با اشاره به نقش مهم چین در شرایط پیچیده کنونی منطقه و بین الملل گفت: خوشبختانه روابط ایران و چین در سطح بالایی قرار دارد و رایزنی های سیاسی دو کشور در سطوح مختلف نشان دهنده عمق روابط است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر ضرورت حفظ برجام از سوی سایر کشورهای عضو گروه 1+5 بعد از خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: اگر آمریکا تخلف کند و سایر کشورهای عضو اقدامی نکنند، برجام فایده ای برای ایران نخواهد داشت از این رو نقش شما، روسیه و کشورهای اروپایی در حفظ پیمان هسته ای بسیار مهم ارزیابی می شود.
وی ادامه داد: همکاری های 6 کشور ایران، چین، پاکستان، ترکیه، روسیه و افغانستان در مقابله با تروریسم بسیار مهم است به ویژه اینکه آمریکا طی سال گذشته اقدام به انتقال تعدادی زیادی از داعشی ها به افغانستان کرده که می تواند مجددا همان دردسری که در عراق و سوریه به وجود آورد، در مناطق دیگری از آسیا به وجود بیاورد.

نایب رئس مجلس ملی چین: آمادگی چین برای افزایش سرمایه‌گذاری در ایران
«چن زو»، نایب رئیس مجلس ملی جمهوری خلق چین ضمن ابلاغ سلام رئیس کنگره ملی خلق چین و تشکر از پذیرایی گرم جمهوری اسلامی، گفت: حفظ ثبات و تقویت همکاری های تجاری در حوزه عملیاتی مهم بوده و امیدواریم با تلاش کشورها، کنفرانس مجالس 6 کشور با موفقیت برگزار شود.
وی در ادامه، سفرهای دوجانبه میان ایران و چین را در ارتقای سطح روابط، مثمر ثمر دانست و افزود: به رغم وضعیت خاص منطقه ای و بین المللی، هدف چین برقراری روابط درازمدت با ایران است و امیدواریم با همکاری با طرف ایرانی همکاری ها در حوزه منطقه ای و بین المللی را افزایش دهیم.
وی در ادامه ضمن ابراز حمایت چین از توافق هسته ای، بیان داشت: چین برای حفظ برجام تلاش کرده چرا که ایران طی سال ها بزرگ ترین شریک تجاری چین بوده و تفاهم نامه های همکاری زیادی میان دو کشور وجود دارد.
چن زو در ادامه از تمایل چین برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف در ایران خبر داد و افزود: چین در پروژه های عمرانی مختلفی در ایران حضور دارد و قطعا مشکل همکاری های بانکی را که دغدغه ایران است پیگیری خواهیم کرد.
نایب رئیس مجلس ملی چین در ادامه با اشاره به موضوع کنفرانس 6 کشور آسیایی برای مقابله با تروریسم، عنوان کرد: در سال های اخیر ایران و چین همکاری های خوبی برای مبارزه با تروریسم داشته اند. لازم است پارلمان های دو کشور در حوزه تبادل تجربیات و قانونگذاری ها به خصوص اصلاح قوانین فی مابین و امضای تفاهم نامه های بیشتر با یکدیگر همکاری بیشتری داشته و در این زمینه اقدام عملی صورت دهند.
نایب رئیس مجلس ملی جمهوری خلق چین در پایان درباره موضوع روابط دو کره نیز گفت: همکاری‌ها میان کره جنوبی و شمالی افزایش یافته و چین همواره خواستار برقراری ثبات در شبه جزیره کره است و در این راستا اقدام می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)