• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۱۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸
سیاسی » مجلس

نشست مجمع نمایندگان تهران برای بررسی بودجه پایتخت

دبیر مجمع نمایندگان استان تهران، از برگزاری نشست این مجمع با حضور استاندار تهران و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تهران به منظور بررسی وضعیت اعتبارات تخصیص‌یافته به این استان در بودجه ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محسن علیجانی زمانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح جزییات نشست شب گذشته مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس، گفت: این نشست با حضور استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و اعضای مجمع عمومی نمایندگان این شهر برگزار شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، افزود: در این نشست استاندار تهران به ارائه گزارش در مورد دغدغه‌های بودجه که در این حوزه وجود دارد و مواردی که تمایل دارند در بودجه 98 لحاظ شود، پرداخت و همچنین چالش‌های استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: اعضای مجمع نمایندگان تهران نیز نقطه نظراتی را که در رابطه با موضوعات مختلف پایتخت داشتند، مطرح کردند و رفع آسیب‌های اجتماعی، ترمیم بافت‌های فرسوده، فاضلاب شمیرانات، وضعیت بیمارستان‌های تهران و نبود بیمارستان‌های دولتی در برخی شهرستان‌های این استان همچون پردیس، بهارستان و اسلامشهر از مهم‌ترین دغدغه‌های مطرح شده از سوی نمایندگان تهران بود.
علیجانی تاکید کرد: استان تهران بخش مهمی از مالیات کشور را تامین می‌کند، اما در پی این اقدام رقم بسیار محدودی به این شهر برمی‌گردد که در تلاش هستیم تا این عدد در بودجه 98 جبران شود.
وی در بیان جزییات نشست امروز کمیته راهبردی مجمع امید عنوان کرد: نشست امروز نیز در تکمیل نشست شب گذشته برگزار شدکه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و جمعی از نمایندگان استان تهران در آن حضور داشتند و مواردی که باید در بودجه 98 در قالب پیشنهاد مطرح شود را مورد بررسی قرار دادند.
علیجانی با اشاره به مواردی که از سوی نمایندگان استان تهران برای درج در بودجه 98 پیشنهاد شده است، بیان کرد: تهران مبلغ 50 هزار میلیارد تومان از مالیات کشور را تامین می‌کند، اما فقط حدود 3 درصد از آن به این استان برمی‌گردد، بنابراین پیشنهاد شد که تدبیری برای برگشت مبلغ بیشتری از مالیات برای هزینه‌کرد در آن اندیشیده شود.
وی افزود: هم‌اکنون شاخص‌های فرهنگی-اجتماعی توسعه تهران از دیگر استان‌ها پایین‌تر است، بنابراین باید بتوانیم بودجه‌هایی برای حرکت در مسیر توسعه فرهنگی-اجتماعی این استان در نظر بگیریم تا این شاخص‌ها منتهی شود، ضمن اینکه باید در تهران بتوان از بودجه‌های توازن منطقه‌ای هم استفاده کرد.
علیجانی گفت : تامین زیرساخت‌ها، بهبود وضعیت راه‌ها، آب، فاضلاب و تکمیل پروژه‌های عمرانی، از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت تا بتوانیم در کنار نگاه ملی که به موضوع بودجه داریم، مسائل مربوط به استان تهران و مطالبات شهروندان تهرانی را نیز در راستای تحقق اهدافی که وجود دارد، مطرح کنیم.
دبیر مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: نشست مجمع 51 نفره امید روز سه شنبه با حضور شهردار و استاندار تهران برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)