• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۶۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

ایجاد 15هزار شغل با بهره‌برداری از پروژ‌ه‌های استان تهران

 مدیرکل فنی استانداری تهران : با افتتاح پروژه‌هايئ جديد ، بالغ بر ۱۵ هزار شغل در سطح استان تهران ایجاد می‌شود و امیدواریم تا با رفع ایرادات در روند کنونی، شاهد تکمیل سایر پروژه‌ها باشیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، علی‌اکبر خراسانی، مدیرکل دفترفنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران ، ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر با اشاره به طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی استان در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: بالغ بر۱۱۰۰پروژه با اعتباری در حدود ۳۶۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر امسال مورد بهره‌برداری قرار گرفته و افتتاح خواهد شد.
وی افزود: این پروژه‌ها با در نظر گرفتن شرایط موجود و تنگناهای اقتصادی تکمیل شده و به بهره‌برداری رسید. از همین رو، سیاست استانداری تهران نیز بر این بود که دستگاه‌های اجرایی، اهتمام و توجه خود را بر امر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام متمرکز کرده و از کلید زدن پروژه‌های جدید پرهیز کنند.
خراسانی یادآور شد: همچنین کلنگ‌زنی طرح‌های توسعه‌ای استان تهران نیز، منوط به زیرساختی بودن و یا گره‌گشا بودن آن مجاز شده و بی‌تردید، این مهم نیز موجب تسریع در روند توسعه استان تهران به عنوان مرکز حاکمیتی کشور خواهد شد.
مدیرکل دفترفنی و امور عمرانی استانداری تهران، همچنین، خاطرنشان کرد: بالغ بر ۵۷۰۰ واحد مسکن مهر نیز با تمام تنگناها و کاستی‌های اقتصادی موجود برای دهه مبارک فجر آماده شده و در اختیار شهروندان متقاضی قرار گرفته است. همچنین، دیگر اتفاق مبارک در سال جاری، درخشش شهرداری‌های استان در حوزه تامین و توسعه سرانه‌های عمومی مردم بود که با تکمیل پروژه‌ها و سایر اقدامات به صورت ارزنده‌ای صورت گرفت.
وی عنوان داشت: اکنون در تمام شهرستان‌های استان تهران نیز شاهد افتتاح پروژه‌های کاربردی و مورد مطالبه مردم در حوزه‌های مختلف راه و شهرسازی، فرهنگی، آموزشی، عمرانی و مسائلی از این دست هستیم که نمی‌توان از کنار این اقدامات به سادگی عبور کرد. اقداماتی که در شرایط کنونی، به رغم همه تنگناها صورت گرفته و خدماتی مانند؛ افتتاح ۲۷۶ کلاس درس، احداث بالغ بر ۱۵۳هزار مترمربع، مجمتع ورزشی، آموزشی، بهره‌برداری از ۱۵۶۹ هکتار آبیاری تحت فشار در راستای مدیریت منابع آبی و نظایر آن را در اختیار شهروندان فهیم استان تهران قرار داده است.
خراسانی، همچنین در ادامه، ضمن اشاره به طرح‌های روستایی در سطح استان تهران، خاطرنشان کرد: در حوزه‌های روستایی با توجه به اقدامات دولت تدبیر و امید و مساعدت مجلس محترم، در حال حاضر، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های خوبی هستیم که موجب دگردیسی و تحولی قابل توجه در روستاها شده است.
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران، اشاره‌ای نیز به اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه بهداشت و درمان داشت و تصریح کرد: در این حوزه، بالغ بر ۲۲۹ تخت بیمارستانی در مساحت بالغ بر ۳۰هزار مترمربع، افتتاح خواهد که با توجه به کاستی‌های استان در حوزه بهداشت و درمان، قابل توجه و توسعه‌محور خواهد بود. همچنین در حوزه گردشگری نیز مجموع ۹ هتل در قالب ۳۶۶ تخت در مساحتی بالغ بر ۱۲۵هزارمترمربع بنای گردشگری احداث شده که در توسعه صنعت توریسم استان تهران، نقش قابل توجهی را ایفا خواهد کرد.
خراسانی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷، نسبت به سنوات قبل، شاهد افتتاح پروژه‌ها با معیار کمی و کیفی بهتری بودیم که این امر در اوضاع کنونی اقتصادی کشور و با اهتمام نسبت به عملیاتی‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)