• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۱۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹
قم » سیاسی
چهل سال استقامت

دعوت نهادهای حوزوی به خلق حماسه ای دیگر

جامعه مدرسین، جامعه المصطفی و دفتر تبلیغات اسلامی، مردم شریف ایران را به خلق حماسه ای دیگر دعوت کردند.

دعوت نهادهای حوزوی به خلق حماسه ای دیگربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این بیانیه آمده است:

انقلاب اسلامی که در اثر مجاهدت و ایمان مردم و رهبری حضرت امام خمینی(رضوان الله علیه) به وقوع پیوست اکنون در چهل سالگی خود به بلوغ و کمال رسیده است. این میراث بزرگ چون سیلی عظیم، خروشان و پرشتاب در حرکت است و با قدرت تمام سدهایی که دشمنان و مستکبران در مقابل جمهوری اسلامی قرار داده‌اند را درهم می‌شکند و با وحدت و بصیرت ملت، محاسبات غلط شیطان بزرگ آمریکا و اذنابش در منطقه را نقش برآ‌ب می‌کند.

40 سال ایستادگی و صبر انقلابی در برابر گسترده‌ترین توطئه‌ها و سهمگین‌ترین دسیسه‌ها جایگاه عظیمی به جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان داده و ایران را خار چشم جبهه ظلم و استکبار کرده است.

انقلاب عظیم ملت شهید پرور ما برگرفته از مکتب اهل‌بیت(علیهم السلام) و قیام عاشورا است و اینک چهلمین سالگردش با ایام فاطمیه و شهادت سیدة النساء العالمین (سلام الله علیها) اولین مدافع حریم امامت و ولایت تقارن پیدا کرده است. ملت مؤمن ما ضمن برگزاری مجالس سوگواری شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور قدرتمند و چشمگیر در همه شهرها و روستاها، چون همیشه به حمایت از نظام اسلامی بر‌می‌خیزند و وفاداری خویش را به راه امام بزرگوار و شهدای همیشه جاوید و رهبری حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای«مدظله العالی» در عمل ثابت ‌می‌نمایند.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تسلیت شهادت حضرت صدیقه طاهره(سلام‌الله علیها) و گرامیداشت ایام الله دهه فجر با بیان ضرورت تحلیل همه جانبه و نگاه کلان راهبردی به چهل سالگی انقلاب اسلامی، بر محورهای زیر تأکید می‌نماید:

  1. نهضت حسینی ما با هدف «دعوت الی الله» و نجات مستضعفین و تحقق حاکمیت «الله» شکل گرفته است. اکنون شرط بقا و حیات این نظام الهی وجود انگیزه‌های انقلابی، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن است که حافظ عزت و عظمت ملت و جمهوری اسلامی خواهد بود.
  2. ایمان به اسلام ناب محمدی، رهبری الهی حضرت امام خمینی‌(قدس سره) و خلف شایسته‌اش امام خامنه‌ای‌(دام‌ظله الوارف)، تقوا، صبر و بصیرت مردم از عناصر سازنده و تداوم بخش انقلاب اسلامی بوده و خواهد بود که مسیر حرکت تمدن ساز انقلاب اسلامی را هموار‌تر خواهد کرد.
  3. شعائر اسلامی، عزاداریها و حضور گسترده در مجامع مذهبی، مساجد و نمازهای جمعه از جمله عواملی است که در پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم آن، نقش تعیین‌ کننده‌ای داشته است. امروز نیز تقویت و تجهیز ایمان و تقوا و پیگیری ارزش‌های الهی، طراوت و نشاط جامعه اسلامی را تضمین خواهد کرد. لذا آحاد مردم و مسئولین باید با اتکا به خدا و وحدت کلمه، انسجام ملی، صمیمیت و صفای همگانی را در جامعه حاکم کنند و با تصمیم قاطع بر انجام وظایف الهی و اسلامی، به تقویت جبهه انقلاب اسلامی در مقابل هجمه‌های گسترده فرهنگی بپردازند.
  4. تحریم‌های ظالمانه و برخی سوء مدیریت‌ها منجر به ایجاد مشکلات فراوانی برای مردم شده است. لازم است تمام مسئولین نظام با التزام به آرمان‌های انقلاب اسلامی و در راستای تحقق عدالت اجتماعی، خدمت و تلاش خود را برای رفع دغدغه‌های مردم دو چندان کنند و با توجه به ظرفیت‌های داخلی و نیروهای جوان متعهد و کار آمد، فشار اقتصادی دشمن را ناکام بگذارند.
  5. ویروس خطرناک اشرافیگری و دنیا طلبی، عدالت و سلامت نظام اسلامی را تهدید می‌کند. مسئولین و کارگزاران نظام اسلامی باید شدیداً مراقب ظهور و رشد این عامل خطرناک باشند.

6- ملت ما علی‌رغم وجود برخی مشکلات اقتصادی، گرانی‌ها و تنگناهای معیشتی، همیشه در دفاع از انقلاب حاضر بوده‌اند و این حضور در صحنه و نهیب ملت ایران، معادلات دشمنان را به هم ریخته و آنان را وادار به عقب نشینی کرده است. مسئولان کشور شاکر و سپاسگزار این پدیده‌ی بی‌نظیر باشند و با استقامت کامل و روحیّه‌ی انقلابی و عمل جهادی به ملت عزیز خدمت و از آرمانهای انقلاب دفاع کنند.

  1. امسال نیز همچون چهل سال گذشته ملت مؤمن و انقلابی ما، حوزه‌های علمیه، اساتید و فضلا، علمای بلاد و روحانیت بیدار همراه و همپای مراجع بزرگوار تقلید، به شکرانه نعمت اسلام، انقلاب و ولایت فقیه برای حفاظت از نظام اسلامی و به عنوان یک عمل صالح سیاسی، یکپارچه و یک صدا در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌نمایند.

امید است تحت ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) نظام مقدس جمهوری اسلامی راه خود را تا تحقق تمدن اسلامی چون گذشته، پویا و پرشتاب در مسیر شکوفندگی و رشد بپیماید.

طلاب و دانش پژوهان علوم اسلامي جامعه المصطفي العالميه به عنوان شاخه اي از شجره طيبه حوزه هاي علميه، همانند ديگر اقشار امت اسلام در هرجاي عالم در راستاي بيعت مجدد با ولايت الهي امام خامنه اي، تجليل و بزرگداشت يوم الله بيست و دوم بهمن، عهد و ميثاق مجدد با شهيدان و امام شهيدان امام خميني(ره) امسال هم چون چهل سال گذشته، در راهپيمايي بزرگ 22 بهمن در کنار امت هميشه در صحنه حضور مي يابند تا با فرياد از استکبار و مستکبران و ظالمان تبري جسته و حمايت و پشتيباني خود را از مستضعفان و مظلومان عالم به ويژه مردم مظلوم و مستضعف فلسطين، يمن و بحرين، با فريادهاي الله اکبر و هيهات من الذله اعلام نمايند.

دفتر تبلیغات اسلامی هم چهل سالگی انقلاب اسلامی را نشانه تکامل این نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و از عموم ملت شریف ایران خواست با حضوری چشمگیری در راهپیمایی 22 بهمن، عظمت و عزت ملت ایران اسلامی را بار دیگر به رخ جهانیان بکشانند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)