استقبال گرم گردشگران از غذاهای محلی استان+فیلم
گردشگران و مسافران نوروزی با چشیدن غذاهای محلی کهگیلویه وبویراحمد از طعم این غذاهای لذیذ لذت میبرند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، استان کهگیلویه و بویراحمد دارای غذاهای متنوع و محلی مثل شله ماشکی، شله شیری با شیربرنج کله جوش، دمپختک محلی دنگو، نان برکوه، آش کارده و آش دوغ است.
استفاده از برنج خوش طعم محلی و بکارگیری انواع گیاهان کوهی ازمهمترین ویژه گیهای غذاهای محلی و سنتی استان است
عطر و بوی بسیار مطبوع این غذاها موجب شده تا کمتر گردشگری پیدا شود که خود را از لذت چشیدن این غذاها محروم کند.
گرم بودن غذاهای محلی کهگیلویه وبویراحمد در هوای نسبتا خنک و بهاری استان لذت چشیدن این غذاها را دوچندان کرده است.
استان کهگلیوه و بویراحمد دارای انواع برنجهای محلی از جمله چمپا، طارم و فجر و بیش از دو هزار گونه گیاهای برخی از غذاهای محلی و سنتی استان از جمله کلک گوشتی دمپختک گوشت، شله ماشکی وآش دوغ ثبت ملی شده است.